Bildirim
Aynı apartman arada 5 kat var? Modem ve yükseltici tavsiyesi olan?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1 ay önce kuzenim için yaptık aynısını, üst katta yengem var torunları onlarla kalıyor sadece Youtube falan izliyor. Kuzenim de 3 kat altında oturuyor. Modem 3.katta havalandırma boşluğundan ethernet kabloyu attık yukarı da AccessPoint bağladık. Alt katta hız ne görüyorsa yukarıda da onu görüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 kat için çok zorlar ve hem maliyetli olur hemde hız kayıbı yaşanır. En temizi, kablolu bir şekilde aktarım yaptırmak.(apartmanda telefon kutusu varsa, oradan bir kablo daha çektirip yaparsınız başka yerden kablo alamıyorsanız) Telefon kutunuzdan cat 6 çekilir kullanacak kişinin kutusuna sizin kablodan giriş yapılır.
Bununla uğraşacak bir elektrikçi bulursanız basit iş. -
Ben ttnet kullanıyorum.
Eski kablosuz modemimle yeni cep telefonum uyum sağlayamayınca gittim ttnet e bana "zyxel vmg3312 b10b" modemi verdiler.
Apartmanımız 5 katlı 10 daire heryerden çekiyor.
Bırakın her daireden çekmesini yan apartmanlardan bile çekiyor.
Ben almadan önce kullanan arkadaşımda test etmiştim görerek aldım.
Sizin de kullanan bir tanıdığımız varsa deneyerek alın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
zyxel vmg3312 b10b bu modemi bulup almak eğer dediğiniz gibiyse çok daha kolay olacak.umarım işe yarar -
Ne modemmiş ya bu '' zyxel vmg3312 b10b '' 5 kat, 10 dairenin hepsinde çekiyor ve herkes efektif kullanabiliyor. Boşuna dünya masraf yapıyoruz ozaman. Neyse konuyu açan arkadaş bununla 5 kat yukarı verebilecekse onun adına sevindim en azından.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X