Şimdi Ara

aynı bilgisayarda bırden fazla acc nasıl açılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aynı bilgisayarda birden fazla acc nasıl acılıyor, yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Metin 2 Forumu başka yerde arkadaşım.

Hahaha :))) Yardın beni hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bromfenol

Arkadaşlar aynı bilgisayarda birden fazla acc nasıl acılıyor, yardımcı olursanız sevinirim

Sorduğun sorunun cevabı hem biraz masraflı hemde tehlikeli.

Yapmak istediğinin adı multiboxing . Ufak bir program sayesinde 2 clienti ayni anda açıp , 2 karakteri ayni anda kullanıyorsun . ekranında 2 oyun açık , birini sen yönetiyorsun , 2. oyun ise , senin bastığın tuşları program sayesinde algılayıp ayni hareketleri yapıyor. Aslında kendi kendine co-op oynuyorsun gibi birşey . tabiki 2 kat drop ile :) .

Tehlikeli olan ise , bilgisayarımıza ilk patch ile yüklenen "Warden" programıdır . Bu bekçi programı ( aslında spyware dir kendileri ) multiboxing için kullanılan programı 3th party software olarak algıladımı , 2 oyununda gider ( ban yer ) . kafadan 240 TL kayıp :D

Kendi güvenliğin için daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Metin 2 Forumu başka yerde arkadaşım.

2 farklı hesaba girip bi karakterden diğerine trade atmak wowda çokca ihtiyacım olan birşeydi, bir karaktere gir diğerine mail at olayı aynı guildde olmayınca 1 saat bekletiyodu. Bu yüzden sadece metin2de değil wowda bile çok ihtiyaç duyulabilen birşey aslında. Diablo3te yok ama gerek coop achievementları olsun gerek overgeared karakterlerin 2 kişilik hpleri tek başına yeterince hızlı öldürüp double loot almasını önlemek olsun mantıklı yani diablo için.
  • Benim de merak ettiğim kendi hesabımla bir bilgisayardan WoW bir bilgisayardan Diablo açabilir miyim?
  • metin 2 ne alaka lan dangoz adam ol. cvp veren arkadaslara teskler, illegal program işi sakat, banın yanında hack tehlikeside yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bromfenol -- 30 Haziran 2012; 22:33:44 >
  • WoW'da multitasking illegal değildir, Diablo'da da öyle olduğunu zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Benim de merak ettiğim kendi hesabımla bir bilgisayardan WoW bir bilgisayardan Diablo açabilir miyim?

Evet bu mümkün.
  • bilgisayarına sanal makina kurarsan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Benim de merak ettiğim kendi hesabımla bir bilgisayardan WoW bir bilgisayardan Diablo açabilir miyim?

Evet bu mümkün.

Teşekkürler, abim de Diablo'ya bakmak istiyor da biraz eğer mümkün değilse karmaşık işler olacaktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.