Bildirim
Aynı Faturayı 2 Defa Ödedim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu durumu Dijital Operatör den bildirin hocam, garanti vermeyim ama özür maksadıyla ya faturanız da indirim yaparlar yahut hediye GB'da gönderebilirler, hem de iade işlemini yapabilirler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik ödeme talimatı mevcut ise banka kaynaklı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bankanıza harcama itirazı yapmayı unutmayın.
Sonraki faturadan düşeceklerdir fazla ödemeyi.
bunu yanlış olmayacak şekilde doldur. orada yazan maile gönder sonra buraya faks çek aynı formu (0212)3181888
https://assetsgarantibbva.com/assets/pdf/tr/harcama-itiraz-formu.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0611284CA -- 30 Eylül 2020; 15:23:35 > -
Faks gönderilmesine gerek yok. Garanti'nin internet bankacılığında ya da mobil şubede kart işlemlerinde harcama itirazı bölümü var. Oradan tüm detaylarıyla itiraz edilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartına otomatik ödeme mi var?
Yok kanka kendim ödedim ,2 defa çekti nedense dijital operatör üzerinden ,dün güncel faturamdan düşmüşler ,bugün aradılar 7 gün içinde hesabıma yatacagini söylediler ,bende 2si içinde farketmez dedim ,karşımızda muhattap var onun için önemsemiyorum .
Niye geri yatırırlar ki, nasılsa diğer ay da faturan olacak ondan düşerlerdi
Neyse olumlu dönüş almans sevindim, 3 5 güne iade ederler
-
TURKCELL PİŞMANLIKTIR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 7 Ekim 2020; 15:32:12 >
Çöpcell ne beklersin Ki
Turkcell gibi tırtcell bir firmadan paranın üzerine çökmesini beklerdim, gerçekten çok ayıp ettiler.
Kappa
Kalitesini belli etmiş.
Evet gerçekten rezillik. Koskoca firma 3 kuruş parayı yollamak için bile 1 hafta bekliyor. Denkleştiremediler herhalde.
Allah kullananlara sabır versin.
Kappa
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu durumu Dijital Operatör den bildirin hocam, garanti vermeyim ama özür maksadıyla ya faturanız da indirim yaparlar yahut hediye GB'da gönderebilirler, hem de iade işlemini yapabilirler hocam.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X