Şimdi Ara

AYNI GUCTEKI TURBOLU MOTORMU DAHA VERIMLIDIR YOKSA NORMAL MOTORMU SİZ HANGISINI TERCIH EDERDINIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim verdiğim kangoo örneğinde olduğu gibi ikiside 65 hp ama turbo olanın torku daha yüksek arada 46 nm var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

quote:

Örneğiyle açıklayayım;

Renault kangoo 1.9 D turbosuz 65 HP 114 nm tork ort yakıt tüketimi 6.4 l / 100 km
    Renault kangoo 1.5 DCI turbo 65 HP 160 nm yotk ort yakıt tüketimi 5.4 l / 100 km

İkiside 65 hp ama turbo olan daha verimli

aralarinda 400cc kadar fark war ama..

Tamam işte ben de ondan bahsediyorum, normal dizel 65 beygir üretmek için 1900 cc hacme ihtiyaç duyuyor ama turbo için 1500 cc yeterli.

ben de ayni seyden bahsettim hem 400cc fark var hem torku daha guclu hem de daha az tuketimi var..turbo kesinlikle daha verimli..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Örneğiyle açıklayayım;

Renault kangoo 1.9 D turbosuz 65 HP 114 nm tork ort yakıt tüketimi 6.4 l / 100 km
    Renault kangoo 1.5 DCI turbo 65 HP 160 nm yotk ort yakıt tüketimi 5.4 l / 100 km

İkiside 65 hp ama turbo olan daha verimli

aralarinda 400cc kadar fark war ama..

Tamam işte ben de ondan bahsediyorum, normal dizel 65 beygir üretmek için 1900 cc hacme ihtiyaç duyuyor ama turbo için 1500 cc yeterli.

ben de ayni seyden bahsettim hem 400cc fark var hem torku daha guclu hem de daha az tuketimi var..turbo kesinlikle daha verimli..

Tamam ben de aynısını söylüyorum işte. Aynı şeyi savunuyoruz

• bende turbolu starex 140 hp ile turbosuz doğan slx 1.6 i.e. var aynı güçte değiller ama doğanı kullanırken zevk alamıyorum starex te turbo devreye girdiğinde bir hoş oluyor ve daha mutlu oluyorum yani turbo iyi birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starexx_140hp

bende turbolu starex 140 hp ile turbosuz doğan slx 1.6 i.e. var aynı güçte değiller ama doğanı kullanırken zevk alamıyorum starex te turbo devreye girdiğinde bir hoş oluyor ve daha mutlu oluyorum yani turbo iyi birşey.

Yani daha bi heyecanlı oluyor diyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.