Şimdi Ara

Aynı Hosta 2. sitenin zararları?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hostumda Bir site vardı şimdi onu tamamen kaldırıp yeni bir site yapacam. Eski sitem google'da indexlenmiş PR'si olan backlinkleri olan bir siteydi. Şimdi o Hostta yeni yapacagım sitenin google'da indexlenme PR alma yada backlink gibi konulardan zararı yada bir yararı olurmu Sonucta ayni ip oluyorlar.

• Dostum domain aynı mı? Eğer aynı ise bir problem olmaz. Yani hostunla google ın indexlemesi arasında bir ilişki yok. Google o anda sayfanda ne varsa onu indexler Yalnız siten indexlendiği anda kırık link olmamasına dikkat et. Yeni siteni hazırla sonra upload et derim
  • Farklı Domain olacak o yuzden zaten endişeleniyorum.
  • farklı domain mi olacak :s

farklı bi domain kullanman için hesabının kapatılıp yeni domain için yeni bir hesap açmaları lazım bildigim kadarı ile hostu sabit tutup domaini değiştiremezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vejetaryen Kasap -- 25 Ekim 2006; 16:46:37 >
  • Dostum page rank la hostun hiçbir alakası yok zaten.
  • bildiğim kadarıyla page rank domain'e gelen hit

benm page rank 138 acaip sallıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: tycstar

bildiğim kadarıyla page rank domain'e gelen hit

benm page rank 138 acaip sallıyom

evet acayip sallıyon:D
    Benimde öyle bir durumum vardı ama değişik biraz.Benim forumumun 800 sayfasını google indexlemişti.Benim db i sildim ve baştandaha değişik bir sistem açtım.Ancak tabiki ulaşılamıyordu google dan siteme.Bende olmayan sayfalar için 404.shtml sayfasına Meta kodları ekledim google dan linke tıklandığında index e yonlendiriyor.En iyi yöntem bu oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.