Şimdi Ara

AYNI KASADA 60 ÇEŞİT HAVALANDIRMA VE SONUÇLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alttaki başlıkta hava soğutma ile ilgili tartışmayı görünce aynı kasada yapılmış 60 ayrı havalandırma ve sonuçları konusundaki bu araştırmayı yayınlamadan edemedim. fırsat bulursam tercüme etmeye çalışacağım, almanca bilmiyenler için saygılar.arg-ist.

http://www.hardwaremax.net/guides/hardware/305-der-perfekte-airflow.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 29 Ocak 2012; 20:06:22 >

• güzel ve faydalı link argist teşekkürler inceleyeceğim
  • hava sogutmayla cpu : -4,3
    gpu: -2,3
    yuh dıyorum ve hemen uygulamaya gırısıyorum :D
  • -4 dereceye düşmüyo kardeş .d 1.şekile göre -4 derece oluyor .d yani 1 .şekilde 40 derece diyelim -4 yani 36 derce oluyor .d .d .d
  • güzel bir bilgildrme oldu
  • aynısını denedım arkadasımın pc si buyuk dıye benım 120mm fanları da goturdum ıslemcı fanı fln da benzerı bısey 2 taraflı egzozlu 15 dereceyı bulmuyor yuk altında ıslemcı
    yuk altında ekran kartıda 10 derece :D ekran kartı gtx520 ıslemcı Amd x6 1055t 938p (3.5GHz)
    ama boşta eksilere felan inmiyor :D fan hızları da maxımum ses'e onem vermıyoruz :D kapakta extradan bır 200mm fan var ters etkı mı yaptı acaba dısarı ufluyor fakat :S
    PSU 800W asırı ısı da yapmıyor bızde neden - lere ınmıyor :D Oda soguk bu arada :D
  • Güzel kaynak olur. Tek tek denemişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol abi güzel ve yararlı bir link :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 31 Ocak 2012; 19:28:00 >
  • tam da aradığım okumaktan zevk duydum..teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

alttaki başlıkta hava soğutma ile ilgili tartışmayı görünce aynı kasada yapılmış 60 ayrı havalandırma ve sonuçları konusundaki bu araştırmayı yayınlamadan edemedim. fırsat bulursam tercüme etmeye çalışacağım, almanca bilmiyenler için saygılar.arg-ist.

http://www.hardwaremax.net/guides/hardware/305-der-perfekte-airflow.html

burda derecelerin (-) eksiye düştüğünü mü yoksa şu kadar derece düştüğünü mü gösteriyor anlamadım
    peki en sağlıklı olan hangisi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: menem

default durumdaki sıcaklığın belirtilen (-) değer kadar düştüğünü gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: menem

default durumdaki sıcaklığın belirtilen (-) değer kadar düştüğünü gösteriyor.

anladığımda oydu zaten yukarıdaki yorumlarsa sanki bu şekilde hava soğutmayla eksi dereceye düştüğünü sanılıyor...
    benim ön tarafta 22 cm içeri üflüyor kasanın üstünde 2 adet dışarı birde kasanın arkasında yine dışarı çıkacak şekilde ayarlı
    öndekinin içeri üflemesi gerekiyor o tamam ama test sonuçlarına göre kasanın üstündeki 2 fandan anakartın arkasına gelen içeri dvd-rw yakın olan ise dışarı üfleyecek kasanın arkasındaki de içeri temiz hava üfleyecek şekilde ayarlanması gerektiğini anladım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 9 Şubat 2012; 14:15:55 >

• evet ilginç sonuçlar var.. mesela ekran kartını düşünmüyorsanız işlemci için en iyi sonuç bu.

ama normal şartlar altında da tahmin edileceği gibi bu.

• Güzel bir kaynak, paylaştığınız için teşekkürler
  • adamlar ağır işsiz
  • Faydalı konu yeni gördüm iyiymiş. Yukarda kalsın bir süre.
  • quote:

bu sol alttaki çapraz ok kapaktaki fanı mı belirtiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CFFC1547 -- 8 Mart 2012; 15:03:32 >
  • Ekran kartı seviyesinde yan kapaktaki fanı belirtiyor evet
  • quote:

evet ilginç sonuçlar var.. mesela ekran kartını düşünmüyorsanız işlemci için en iyi sonuç bu.

alttaki fanıda içeri doğru yapsak gpu da düşer belki.birde ekran kartı için en iyi olanı hangisi?
  • çok uğraştırmıştır bunları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.