Şimdi Ara

Aynı numara ama isimler farklı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Perşembe günü ttnet adsl e başvuruda bulunduk. Gerekli işlemleri vs. yaptılar. 2 gün oldu adsl açılmadı bende müşteri hizmetlerini aradım. Dedim 2 gün oldu hala internetim açılmadı bir kontrol edermisin. Bir süre kontrol ettikten sonra bu telefon ile bize herhangi başvuruda bulunulmamış. Bu numarada şuan tellcom(superonline) adsl abonesi. Abone olan kişinin ismini ve ilçesini söylediler. Superonline müşteri hizmetlerini aradım. Bu numaradan size abone olunmuş mu dedim. Evet dediler. Şok oldum. Sonra anlattım işte bu numara bize ait. Sanırım size abone olan kişi numarasını yanlış vermiş ya da aboneliğini yapan yanlış yazmış dedim. Abone olan kişinin irtibat numarasını söylediler. Bende o numara bize ait değil dedim. Sonra biraz beklettiler. Ve gerekli işlemleri yaptık en kısa sürede size döneceğiz dediler. Dedim peki bu kişi şuan internete bağlanıyor mu? Evet dedi.

1- Böyle saçma bir şey olabilir mi? Numara bize ait yani aradığımda falan çalıyor. Ama nasıl oluyor da bu adam internete bağlanabiliyor?
    2- Hadi diyelim internete bağlandı(ki bağlanıyormuş). Bunun parasını biz ödemek zorunda kalır mıyız?
    3- Yapmam gereken başka herhangi bir şey var mı?

• Bu konuda bilgisi olan yok galiba.
  • Son bir umutla upluyorum.
  • Çok karışık bir durum ancak ev numarası üzerinden adsl hattı bağlandığı için fatura size yansıtılır.
  • Burada kim ne derse desin, son sözü Telekom söyleyecektir. Burada söylenenlere güvenmeyip, zaman kaybetmeden en yakın Telekom Müdürlüğü'ne gidin. Telefonla falan da halledilecek bir sorun değil bu. Şahsen ilgilenilmesi daha doğru olur. Diğer kişinin kullanımından kaynaklanan ücret size yansıtılabilir. Ayrıca hat sahibi siz görünüyorsanız, o kişinin internette yediği bir halt yüzünden sizin başınız da yanabilir. Bu yüzden en kısa sürede bu işin üzerine gidip halletmelisiniz. Ayrıca bu geçen zamanda diğer şahsın interneti kullandığına dair imzalı bir yazı da almanızı tavsiye ederim size. Ne olur ne olmaz.
  • Oncelikle yorum yazdiginiz icin cok sagolun. Cumartesi turktelekom binasina gittim ama kapaliydi. Bugun de pazar oldugu icin kapali. Yarin ilk isim turktelekoma gitmek olacak. Gelismeleri buraya yazarim. Durum gercekten karisik :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 25 Nisan 2012; 9:18:13 >
  • Bir hafta sonra TTNET AKK diye konu açmazsınız inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açtığım tarihten itibaren tam 16 gün geçti. Ve şuanda adsl bağlatmış bulunuyorum. 16 günlük sürede 2-3 günde bir superonline'i arayıp sıkıştırdım. Neyseki bugün halloldu ve adsl bağlantım ttnet tarafından yapıldı.

Aynı numara ama isimler farklı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.