Şimdi Ara

Aynı Numaradan Başkasında Da Var ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
10.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Aynı sorun benim pttcell hattımda da 2 aydır mevcut,
    müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım,en son bağırıp çağırdm,bir çözüm bulun deyip kapattım,
    Bi ara,simkartın üzerindeki rakamı oku deyip baktılar ve
    552212xxxx nolu hat benim adıma görünüyor ama çevrem bu numarayı arandığında/mesaj attığında bir bayan çıkıyor ve "kimsiniz siz,rahatsız etmeyin" diye trip atıyor.
    Daha da kötüsü hat faturalı,öyle duruyor,
    Ne aptalca bir durum anlatamam.

Hocam iste tam sorunum sizinki gibi. Numaralar birbirine benziyor sadece basindaki uc numara farkli ama yine mesajlarimiz karsi tarafa gidiyor ve sanki suclu bizmisiz gibi muamele goruyoruz. Musteri hizmetleri ise boyle bir sey ancak illegal yollarla olur savciliga muracat edebilirsiniz diyor. Yonlendirme var mi diye uc sefer kontrol ettik, numara yanlis yazilsa surekli mi yazilir okuma yazma bilen insanlariniz. Bugun bir de avea bayisine gidecegim bakalim.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Ev Terliği

Sorun nedir dostum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı başıma gelmişti Avea da. Hatta arkadaşını arayacağım diye beni arayan birini savcılığa vermiştim. Numaram da 05ab cab ab ca idi

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Aynısı başıma gelmişti Avea da. Hatta arkadaşını arayacağım diye beni arayan birini savcılığa vermiştim. Numaram da 05ab cab ab ca idi

Hocam sonra sorun düzeldi mi ? Savcılık durumu filan nasıl sonuçlandı ?

551 - 553 şeklinde numaram var. Eğer 553-553 şeklinde de mesaj gönderme kısmından yazıldığında bana mesaj gelebiliyor
  • Uzlaşmak istemiyorum dedim savcılığa kıza 2bin kusur para ödettim devlete. Kızın suçu yoktu ama küfürlü samimi mesajlar atıyordu. Beni arama dedim sen kimsin seni aramıyorum diye küfür etti şikayet ettim. Kızın suçu yokmuş. Avea ya dava açacağım dedim. O hattı iptal etmeden piyasaya sürmüşler benim numarayı. Son sahibi ben olduğum için karşı tarafın hattını kapattılar. Öyle kurtuldum ama 1 sene o kızı arayanlarla konuştum
    yeni mi aldınız numarayı

• quote:

Uzlaşmak istemiyorum dedim savcılığa kıza 2bin kusur para ödettim devlete. Kızın suçu yoktu ama küfürlü samimi mesajlar atıyordu. Beni arama dedim sen kimsin seni aramıyorum diye küfür etti şikayet ettim. Kızın suçu yokmuş. Avea ya dava açacağım dedim. O hattı iptal etmeden piyasaya sürmüşler benim numarayı. Son sahibi ben olduğum için karşı tarafın hattını kapattılar. Öyle kurtuldum ama 1 sene o kızı arayanlarla konuştum
    yeni mi aldınız numarayı

Evet hocam 3-4 ay oldu alalı bimcell kullanıyorum. Avea'ya aslında dava acılıp para alınabilirdi
    Kız normalde başka birisini arıyor ama siz çıkıyorsunuz ve kıza beni arama dediğiniz de kızda küfür edip kapatıyor İnsan biraz o an sorgular hemen küfür edecek şekilde davranmaya ne gerek vardı.

• Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Savcı dedi 19 yaşında bir kızmış. Gel şikayeti al dedi almadım. Ağır konuştu. Cezasını çekti. Birde adıma iki açık hat varmış ankarada açmışlar Avea. 500 liraya üstüne geçirdik hattı. Emlakçıymış :) bak iptal ederim dedim. Adamdan para aldım. Misafir ettim ahbap oldum. Diğeri ise bir bayanmış bakın hat adıma dedim küfür etti. Kocama derim dedi. Kocasıyla küfürleştik. Bekle dedim Avea bayisine gittim. Numarayı çıkarttım hattıma taktım. Milletle eğlendim. Kocası çıktı telefona. Belki yuva huzurunu bozdum. 10 senedir kullanıyormuş. Küfür etmese sorun yoktu

• quote:

Savcı dedi 19 yaşında bir kızmış. Gel şikayeti al dedi almadım. Ağır konuştu. Cezasını çekti. Birde adıma iki açık hat varmış ankarada açmışlar Avea. 500 liraya üstüne geçirdik hattı. Emlakçıymış :) bak iptal ederim dedim. Adamdan para aldım. Misafir ettim ahbap oldum. Diğeri ise bir bayanmış bakın hat adıma dedim küfür etti. Kocama derim dedi. Kocasıyla küfürleştik. Bekle dedim Avea bayisine gittim. Numarayı çıkarttım hattıma taktım. Milletle eğlendim. Kocası çıktı telefona. Belki yuva huzurunu bozdum. 10 senedir kullanıyormuş. Küfür etmese sorun yoktu

Dostum senin işler artık eğlence (!) kıvamına gelmiş

• quote:

quote:

Dostum senin işler artık eğlence (!) kıvamına gelmiş

Alıntıları Göster
    enteresan bi vak'a numarayı yanlış girme veyahut yönlendirme hatası diye düşünüyorum..

• Avea da hiç birşeye şaşırmıyorum...

• Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    İmkansız. İphone kullanıyorsan hatalı imessage ayarından kaynaklanabilir.

• quote:

quote:

müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım,en son bağırıp çağırdm,bir çözüm bulun deyip kapattım,
    552212xxxx nolu hat benim adıma görünüyor ama çevrem bu numarayı arandığında/mesaj attığında bir bayan çıkıyor ve "kimsiniz siz,rahatsız etmeyin" diye trip atıyor.

Hocam iste tam sorunum sizinki gibi. Numaralar birbirine benziyor sadece basindaki uc numara farkli ama yine mesajlarimiz karsi tarafa gidiyor ve sanki suclu bizmisiz gibi muamele goruyoruz. Musteri hizmetleri ise boyle bir sey ancak illegal yollarla olur savciliga muracat edebilirsiniz diyor. Yonlendirme var mi diye uc sefer kontrol ettik, numara yanlis yazilsa surekli mi yazilir okuma yazma bilen insanlariniz. Bugun bir de avea bayisine gidecegim bakalim.

Defalarca arayıp çözüm istememe rağmen,Faturalı hattım dün akşam kapandı
    Pttcell müşteri hizmetlerini aradım,sız Turkcell e taşımışsınız,bizle alakanız yok diyor,
    Ben taşıma filan yapmadım diyorum,o zaman biri sizin kimliğinizi alıp taşımıştır diyorlar,
    Turkcell i aradım,onlar da,bu hat sizin adınıza değil diyor,
    Aylardır,pttcell de faturalı kullandığım ve işlem yaptığım hattım taşındı ve Turkcell,hattın benim adıma olmadığını söylüyor.
    İlk önce 539 lu numaramı benden habersiz değiştirdiler
    Şimdi de,değiştirilen numaram benden habersiz Turkcell e taşındı
    Avea nın saçma sapan sisteminden kaynaklanıyor olay
    Ne yapmalıyım arkadaşlar,fikir verir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Defalarca arayıp çözüm istememe rağmen,Faturalı hattım dün akşam kapandı
    Pttcell müşteri hizmetlerini aradım,sız Turkcell e taşımışsınız,bizle alakanız yok diyor,
    Ben taşıma filan yapmadım diyorum,o zaman biri sizin kimliğinizi alıp taşımıştır diyorlar,
    Turkcell i aradım,onlar da,bu hat sizin adınıza değil diyor,
    Aylardır,pttcell de faturalı kullandığım ve işlem yaptığım hattım taşındı ve Turkcell,hattın benim adıma olmadığını söylüyor.
    İlk önce 539 lu numaramı benden habersiz değiştirdiler
    Şimdi de,değiştirilen numaram benden habersiz Turkcell e taşındı
    Avea nın saçma sapan sisteminden kaynaklanıyor olay
    Ne yapmalıyım arkadaşlar,fikir verir misiniz?

Alıntıları Göster
    BTK dan şikayet kaydı oluştur. Onlar ilgilensin.
    Ayrıca PTTCell den bu işlemlerin hangi bayi üzerinden yapıldığını öğrenin.
    Kimlik fotokopinizle birileri işlem yapıyor olabilir.
    Üzerinize başka açık hat varmı diye ara ara kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

İlk işlemleri 788 i arayarak,ben hallettim,
    539 lu hattım faturalı iken,Müşteri Hizmetlerini arayıp Faturasıza çevirin dedim,artık temsilci ne yaptıysa,gün numaram değişti,552 xxx gibi oldu,
    Eski numaramı verin dedim,vergisini ödersiniz diyorlar,
    Dün de,yeni verdikleri 552 nolu faturalı hat Turkcell e taşınmış
    BTK ya yazayım hele,sonuç çıkar inşallah
    Başka öneri varsa

• quote:

quote:

İlk işlemleri 788 i arayarak,ben hallettim,
    539 lu hattım faturalı iken,Müşteri Hizmetlerini arayıp Faturasıza çevirin dedim,artık temsilci ne yaptıysa,gün numaram değişti,552 xxx gibi oldu,
    Eski numaramı verin dedim,vergisini ödersiniz diyorlar,
    Dün de,yeni verdikleri 552 nolu faturalı hat Turkcell e taşınmış
    BTK ya yazayım hele,sonuç çıkar inşallah
    Başka öneri varsa

Alıntıları Göster
    Anlattıklarını okuyunca inanasım gelmiyor, şaka gibi. Müşteri hizmetleri ile halledemediğin için geriye tek çözüm BTK kalıyor.

• quote:

Anlattıklarını okuyunca inanasım gelmiyor, şaka gibi. Müşteri hizmetleri ile halledemediğin için geriye tek çözüm BTK kalıyor.

788 i aradığımda da inanmıyorlar,
    Numaram değişti ve taşındı diyorum,olmaz öyle şey diyorlar
    Hattım,benden habersiz nasıl Turkcell'e taşınır diyorum,biri sizin adınıza işlem yapmış,gidin şikayet edin diyorlar.
    Şaka gibi

• hiç iphone kullandınız mı

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

hiç iphone kullandınız mı

Telefonum 4s

• quote:

quote:

Telefonum 4s

Sorun imessagedan kaynaklaniyor arastirin

• quote:

quote:

quote:

Telefonum 4s

Sorun imessagedan kaynaklaniyor arastirin

İmessage,nasıl bu kadar sorun oluşturabilir ki?
    Araştırayım ben.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.