İmessage,nasıl bu kadar sorun oluşturabilir ki? Araştırayım ben.
numarayı da mı imessage taşımış? :)
quote:
Orijinalden alıntı: Caferhan
quote:
Orijinalden alıntı: beytepeli06
quote:
quote:
hiç iphone kullandınız mı
Telefonum 4s
Sorun imessagedan kaynaklaniyor arastirin
Hocam soruna sebep olan icloud ve imessage icindeki hesaplar. Telefonu sattin diyelim. İmesseage ici hesaplari kapatmadin , icloud kapatmadin. Appstore cikis yapmadin. Sana gelen mesajlar telefonunda hat olmasa da o telefona gider. Hat olsa da gider. Ben buna sahit oldum. Hatta bi arkadasim sattigi telefonu ertesi gun tekrar bulmaya calisiyordu bu olay yuzunden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
BİMCELL NORMALDİR. NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
hiç iphone kullandınız mı
Telefonum 4s
Sorun imessagedan kaynaklaniyor arastirin
Hocam soruna sebep olan icloud ve imessage icindeki hesaplar. Telefonu sattin diyelim. İmesseage ici hesaplari kapatmadin , icloud kapatmadin. Appstore cikis yapmadin. Sana gelen mesajlar telefonunda hat olmasa da o telefona gider. Hat olsa da gider. Ben buna sahit oldum. Hatta bi arkadasim sattigi telefonu ertesi gun tekrar bulmaya calisiyordu bu olay yuzunden
Pttcell ile 1,5 ay süren mücadelemiz sonunda,hattımı tekrar almış bulunuyorum biraz uğraştırdılar ama sonunda arayıp özür filan dilediler, hatta 20 tl de hediye bakiye verdiler 1 ay sonra bizi arayın,size çok özel bir numara verelim dediler,teşekkür edip kapattım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme