Şimdi Ara

Aynı odada 3 bilgisayar kullanımı için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, odamda 1 tane priz mevcut ve onda 6'lı akım korumalı priz takılı. Priz bu;

https://www.hepsiburada.com/viko-multi-let-sok-akim-korumali-1-5-metre-6li-priz-90117632-p-hbcv000004qpmf

Bu 6'lı prize iş için ve kişisel olarak kullandığım 2 masaüstü bilgisayar, 1+1 hoparlör ve modem takılı. Bu bilgisayarlar monitörler dahil 700w kullanıyor.

Yeni bilgisayar topluyorum mevcut bilgisayarı kardeşim kullanacak fakat odada başka priz yok. Yeni alacağım bilgisayar monitör dahil ortalama 750w kullanıyor olacak. Uzatma kablosundan tekrar uzatma kablosu çekmek riskliymiş galiba.

Kafamda 2 tane plan var fakat bu konularda bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim.

1- Buattan sıva üstü yeni priz çekmek ve buna 3'lü priz takıp yeni bilgisayarı bu şekilde kullanmak.

2- Odadaki mevcut prize aşağıda linkini bıraktığım 2'li priz çoğaltıcıyı takıp birine 6'lı prizi takıp 2 bilgisayarı bunda kullanmak. Diğerine de 3'lü priz takıp 3. bilgisayarı kullanmak.

https://www.hepsiburada.com/viko-ikili-toprakli-ve-usb-cikisli-fis-priz-1-1-amper-beyaz-pm-HB00000QJ1HL

Hangi yolu izlemeliyim güvenli olması açısından? Sizin önerileriniz nelerdir?

• Kim demiş uzatma kablosuna tekrar uzatma kablosu takılmaz diye ? Hiç bir şey olmaz takın istediğiniz kadar cihazı.

Bence tekrar uzatma kablosu almaya da gerek yok sizdeki 6lı olana hepsini takabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi kaç yerde öyle okudum. 6'lı prizde yer yok maalesef 2 kasa 2 monitör 1 hoparlör ve modem takılı. 3. monitör ve kasa için nasıl yol izlemeliyim?

• PickPower kullanıcısına yanıt
    Yeni bir üçlü uzatma kablosu alıp sizinkinden yeni bilgisayara çekebilirsiniz ama bu sefer sizin 6lı prizden 1 tanesi uzatmaya gideceği için 5 tanesi size kalacak . Ancak modemi yeni uzatma kablosuna takarsanız mantıklı olur diye düşünüyorum.

Yeni üçlü 3 göz olacağı için 1 monitör 1 kasa 1 modem tam olacaktır .

Yine de içiniz rahat etmez ise dediğiniz gibi buattan yeni bir kablo çekebilirsiniz. Yine de dikkatli olun 220 güzel sallar adamı 👍

• dfk24 kullanıcısına yanıt

Buattan yeni priz çekmeyi düşünüyorum kafam rahat olur en azından.

220 nedir hocam anlayamadım.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    220 volt şehir cereyanı

Dikkatli olun yazmışsınızda herhangi bir risk mi teşkil ediyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam buattan yeni hat çekmeye karar verdiniz ya , kabolar birbirine değerse vs diye dedim .

Elektrikçi çağırıcam hocam kendim çekemem zaten sorun olmaz herhalde :)

Heh şimdi oldu

• bilgisayarların 700w çektiğini nasıl ölçtünüz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.