Şimdi Ara

iki bilgisayar tek bilgisayar gibi kullanılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde iki sistemim var..ram upgrade ediym derken yeni bir konfigürasyonum oldu :) diğeride çalışır halde pek satmakta içimden gelmiyor.. öyle boş boş anakart işlemci ram kardeş kardeş yatacaklarına bi işe yarasınlar diyorum :) bi ara bi dergide lan bağlantısıyla bi kaç bilgisayarın bulunduğu yerlerde boştaki sistemin yük altındaki sisteme işlemci desteği sağlayabileceğine dair bi yazı okumuştum o aklıma geldi ışık yandı beynimde ..bu iş için bi program fln varmıdır ? veya yan yana duran iki sistemi bu maksatla birleştirmek için donanım veya basit bir bağlantı usulü varmıdır ?

not : bu konuyu bi kaç gündür araştırıyorum.benzer sorular sorulmuş ama uzak masa üstü gibi saçma yanıtlarla dolu forumlar. kimiside bazı aparatlarla giriş çıkış elemanlarını iki kasa için kullanabileceğinden bahsetmiş. sanırım niyetim anlaşılır olmuştur iki sistemi tek bir sistem gibi kullanabilmek istiyorum maksat daha fazla performans ve boşta yatan üçlüye yeni bir kullanım alanı :). linux gibi bir alternatifide düşünmüyorum.

• valla diğer sistemin işe yarasaydı değişmezdin

onun sağlayacağı destek harcadığı elektriğe değmez sanırım

bence elindne çıkart yada bi akrabana hediye et
  • diğer sistemi evinde media player olarak kullanabilirsin tv ye bağlayıp xp media center veya benzeri media center yazılımlarıyla dvd seyreder müzik dinler tv kaydedersin güzel bir tvkartı işini görür.
  • madmax dediğin aklıma gelmedi değilde pcye tv ekranından nasıl dert anlatacaksın ki :) mediacenter hiç kullanmamıştım denemekte fayda var elimde bi dijital tv kartı vardı arızalandı onun kumandasıyla belkide bu işi halledebilirim..

bu amaçla kullansam bile şu soru aklımdan çıkmıyor.. bir çok bilgisayarın kullanıldığı yerlerde örneğin bir internetcafede boştaki sistemler pekala kullanılan sistemlerin yükünü alabilir! bu o kadarda zor olmasa gerek dimi ?
  • kardeş ver bi garibe sevinsin, varsa bu sayede sürekli internet kafelerde vakit öldüren para harcayan çocuğunu evine bağlamasına sebep olursun ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.