Şimdi Ara

Aynı özelliklerdeki laptop ve masaüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimizde aynı özelliklerde tamamen aynı bir dizüstü ve bir masaüstü var arada performans farkı var mıdır parça kaynaklı ?

• elimizde 2 tane hacı murat var hangisi geçer hocam :p Tabiki soforu iyi olan ))Masa ustu fan acısından avantajlı olabilir soğutma acısından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

elimizde 2 tane hacı murat var hangisi geçer hocam :p Tabiki soforu iyi olan ))Masa ustu fan acısından avantajlı olabilir soğutma acısından..

yarım saattir adama bunu anlatmaya çalışıyorum yok anlamıyor
  • Tamamen aynı olması mumkun değil gibime geliyor cunku mutlaka işlemcileri farklıdır ram farklıdır ekran kartları farklıdır cunku masaüstü pc lerde imkan olduğu için daha iyi donanım kullanabiliyorlar..
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    adama özellikleri göstermek için ss attım geforce exprience midir nedir onu bilirsiniz ekran kasa koymuş diyor masaüstü ile laptop farkeder bende diyorum aynı özellikler ısınma harici parça kaynaklı ne gibi fark olabilir performansta
  • donanım aynıysa birsey farketmez.onunda işlemcinin uretecegi guc önemli digerininde aynı işlemciyse aynı guc üretecek ekran kartıda oyle..Ama birine overlock yaparsan performansı artar :D Cak 2 tane ağzına ya konuşmasın fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 26 Ağustos 2013; 17:32:37 >
  • quote:

donanım aynıysa birsey farketmez.onunda işlemcinin uretecegi guc önemli digerininde aynı işlemciyse aynı guc üretecek ekran kartıda oyle..Ama birine overlock yaparsan performansı artar :D Cak 2 tane ağzına ya konuşmasın fazla

İyi güldürdün ya bende ona bunu anlatmaya çalışıyorum geldi bana küfür etti felan yönetime şikayet ettim inşallah gereğini yaparlar ben küfür edemediğime yanıyorum ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cıkısta yakalarsın birsey olmaz :P Beklenen gun gelecekse çekilen cile kutsaldır...
  • quote:

elimizde 2 tane hacı murat var hangisi geçer hocam :p Tabiki soforu iyi olan ))Masa ustu fan acısından avantajlı olabilir soğutma acısından..
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.