Şimdi Ara

Ayni paraya Airpods Pro mu Freebuds 3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle yurtdisinda yasiyorum ve Huawei Freebuds 3ün Fiyati 100€ . Normalde Freebuds 3 almak istiyordum ama bir tanidik var dükkan sahibi . Bana sifir kullanilmamis ambalaji acilmamis airpods proyu 100€e verecek (fake degil)

Ama sorun su ki ben bir android telefon sahibiyim ve airpods pro alirsam andorid telefonda airpods ne kadar mantikli bilmiyorum bundan dolayi freebuds 3e gidiyor aklim android ile tam uyumlu oldugu icin.

Airpods pro veya normal fark etmez android telefonda kullanan varsa yardimci olabilirmi hangisini tercih etmeliyim

Iyi gunler

• Emrhnn Shn E kullanıcısına yanıt
    Ben iphone kullanmama rağmen freebuds 3 kullanıyorum. Gerçekten çok iyi kulaklık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AirPods Pro kulak içi tasarımlı olduğu için gürültü engelleme ve genel ses kalitesi daha iyi olacaktır. Normal AirPods'ları Android telefonumla, Windows laptopumla kullanıyorum gayet güzel ses veriyor çalışıyor. Birinin iPhone'undan çift tıklama fonksiyonunu da değiştirdim. Kısacası, ses kalitesinin FreeBuds 3'ten daha iyi olacağına inanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • airpods
  • airpods pro ayrı bir seviye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az çok müzikle uğraşmış biriyimdir. Airpods pro ses olarak müthiş cihaz olmuş. Fakat android kullanıcısı olarak freebuds daha iyi olabilir. Apple kullanıcısı olsanız kesinlikle pro derdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods Pro dünyanın en iyisi ama android kullanıyorsa freebuds al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.