Şimdi Ara

Aynı Sisteme İki Windows 7 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısaca sistem bilgisinden sonra çözmek istediğim problemi aktarıyorum :

1. HDD 500 GB (250/250 "C" ve "D")
    2. HDD 160 GB (Tek "F")

1 ) Normalde sistemde Win7 x64 ultimate kuruluydu fakat bazı programları desteklemediğinden Win7 x86 ihtiyacım oldu. "F" e Win7 x86 kurudum problem yok fakat makina otomatik olarak bu işletim sistemiyle açılıyor. Basit bir çözüm olarak Boot menüye girerek diğer sistemle de açabiliyorum fakat bunun başka bir yolu varmıdır? Benim istediğim açılışta hangisi gibi bir soru ekranı.

2 ) x86 'yı ilk olarak çalışan sistem üzerinden boot etmeden kurmayı denediğimden açılış ekranından "C" seçildiğinde iki alternatif sunuyor birincisi yarım kalan Win 7 setup devamı , ikincisi kurulu olan Win 7. Buradan da Win 7 seçildiğinde problem yok fakat diğer seçeneği nasıl yok edebilirim?

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :)

• bilgisayarım a sağ tikla özellikler de gelişmiş sistem ayarları altında
    resimde gösterdiğim yerleri tikla ve ikinci resimdeki yere im koy ve kaydet

• Gösterdiklerini yaptım fakat sorun çözülmedi.

• Çift Win 7 olayını halletmek için easyBCD deneyeceğim. Ama Windows Setup Rollback seçiminden de kurtulmak istiyorum.
  • EasyBCD ile setup rollback olayını hallettim. Bu program benim istediğim işin tam çözümünü sunuyor fakat Vista için yazılmış bir program listede win7 yok maalesef...

1 numara ile gösterilen yerde win7 seçeneği yok :( Benzer sıkıntıyı yaşayanlar için diğer sistemler sistemlerde (xp, vista, linux) bu program çözüm olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontherock -- 11 Nisan 2010; 18:59:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.