Şimdi Ara

Aynı telefon numarası 2 steam hesabında prime olarak kullanılabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tek telefon numaram var ve bunu ana hesabımda prime yapmıştım o şekilde oynuyorum.bir de bunun yanı sıra rütbesi düşük arkadaşlarımla oynamak için açtığım smurf hesabım var ve ara sıra birlikte giriyoruz. onların hesabı prime ama benimki olmadığı için nerdeyse her maçta hile geliyor.şimdi ben ana hesabımdaki telefon numaramı smurf hesabımda da kullanırsam bir sıkıntı olur mu?

• 1.si İkisinde aynı numarayı kullanırsan ban yeme durumunda 2 hesbaında gider 2sindede aynı numara olduğu için
    2.si Numarayı ekleyince hemen prime yapamassın bi süre ban verir aynı numara başka bi hesapta kayıtlı olduuğu için
    3.sü evet ekleyebilirsin :)
  • prime yaparken hata veriyor. bu numara başka hesapta kullanılıyor felan demişti bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı telefon numarasıyla birden fazla hesabı yükseltebilir miyim?

Hayır, seçilebilir bir telefon numarası ile sadece bir CS:GO hesabını Seçkin durumuna yükseltebilirsiniz.

Yanlışlıkla başka bir hesabı yükselttim! Bunun yerine başka bir hesabı yükseltebilir miyim?

Evet, CS:GO hesabınızı yükselttikten sonra üç gün içinde başka bir CS:GO hesabını onun yerine yükseltebilirsiniz (önceki CS:GO hesabı Seçkin durumunu kaybedecektir). Bu, telefonun ilişkilendirildiği hesaptaki Seçkin Hesap Eşleştirmesi durumunu kaldıracaktır.

Üç günden sonra oyuncular aynı telefon numarasıyla başka bir CS:GO hesabını Seçkin Eşleştirme durumuna yükseltmek için altı ay beklemek durumundadırlar.

Kaynak:https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2235-QYCN-3295&l=turkish

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.