Şimdi Ara

AYNI ÜNİVERSİTEDE BAŞKA BÖLÜME GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir üniversitede okuyorum Ygs ve Lys'ye girdim büyük ihtimalle aynı okulda farklı bölüm gelecek başka bir fakültede. Diplomamı alıp kaydımı önceden sildirdim tekrar aynı okulumun farklı fakültesindeki farklı bölüme kaydolurken sıkıntı olur mu?

Kaydolurken bir sorun falan olur mu senin kaydın silinmiş tarzında? Aynı okula kaydolabilir miyim lütfen cevaplarsanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz ama keşke kayıt işlerine bunu söyleseydin. O zaman belgeleri teslim etmeden yardımcı oluyorlardı. Şimdi ilk defa kazanmış gibi süreç işleyecek sana da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pediatrician

Olmaz ama keşke kayıt işlerine bunu söyleseydin. O zaman belgeleri teslim etmeden yardımcı oluyorlardı. Şimdi ilk defa kazanmış gibi süreç işleyecek sana da.

İlk defa kazanmış gibi derken neyi kastettiniz acaba hocam?

• metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    Benim kuzenim. Tekrar sınava girip, aynı üniversitenin başka bölümü tercih etti. Kayıt işlerinde görüştüğü zaman, belgelerini geri almana gerek yok. Zaten yine bize gelecek. Sen kayıt günü bana hatırlat demişler. O da öyle yaptı ve kağıt işleriyle uğraşmadan, e-mail adresi değişmeden hatta hazırlık departmanı ile muhattap olmadan doğrudan bölüme başladı. Şimdi senin gibi yapsaydı. Yeni kazanmış öğrenciler gibi belgeleri, fotoğrafları ve artık her neyse o tür dökümanları hazırlaması gerecekti. Boğaziçi olduğu için bir de hazırlığı atlamak için tekrar sınava girecek ya da önceden hazırlığı geçtiği beyan edip, bir sürü süreçlerle muhattap olacaktı. Bunu kastettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pediatrician

Benim kuzenim. Tekrar sınava girip, aynı üniversitenin başka bölümü tercih etti. Kayıt işlerinde görüştüğü zaman, belgelerini geri almana gerek yok. Zaten yine bize gelecek. Sen kayıt günü bana hatırlat demişler. O da öyle yaptı ve kağıt işleriyle uğraşmadan, e-mail adresi değişmeden hatta hazırlık departmanı ile muhattap olmadan doğrudan bölüme başladı. Şimdi senin gibi yapsaydı. Yeni kazanmış öğrenciler gibi belgeleri, fotoğrafları ve artık her neyse o tür dökümanları hazırlaması gerecekti. Boğaziçi olduğu için bir de hazırlığı atlamak için tekrar sınava girecek ya da önceden hazırlığı geçtiği beyan edip, bir sürü süreçlerle muhattap olacaktı. Bunu kastettim.

Anladım teşekkürler öğrenci işlerindeki memur senin tüm ilişiğin kesildi deyince korktum acaba aynı okuldan tamamen süresiz şekilde mi ilişiğim kesildi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Amiral

Sıkıntı olmaz

Dostum kesin emin misin? Çok stres yaptım da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XX
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.