Şimdi Ara

Aynı Ürünü Yurtdışından Yarı Fiyatına Getirtmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendi çapımda hobi olarak müzikle uğraşıyorum. Daha önce gitarımla basit kayıtlar alabilmek için ses kartı almıştım. Şimdi ise mikrofon ihtiyacı doğduğundan "MXL 990 Condenser Mikrofon" almaya karar verdim. Türkiye fiyatları genel olarak 850 TL civarında, sadece bir yerde 740 TL. Ancak Amazon'da aynı mikrofon 69 dolar. Günümüz kuruyla 365 TL'ye denk geliyor. Kesinlikle Amazon'u tercih etmeliyim değil mi?

Türkiye'den bir örnek:
    Bu da Amazon'dan:
    www.amazon.com
    Amazon.com: MXL 990, XLR Connector Condenser Microphone: Electronics
    https://www.amazon.com/gp/product/B0002GIRP2/ref=ox_sc_act_title_1_1_1?smid=A1FMHNVWMGI839&psc=1

Ha bir de yalıtım olmayan odamda kullanacağım ben bunu; yani 750 lira vermeyi zaten göze almıştım, kalan miktarla birlikte daha uygun bir şeyler yapılabilir mi?

Teşekkürler, iyi forumlar.

• Kargo ile 99 usd. Yine de ucuz türkiyeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Kargo ile 99 usd. Yine de ucuz türkiyeden.
    Kargo ve gümrük vergisinin eklenmiş hâli mi 99 dolar oluyor?

Düzenleme: Amazon'u ilk defa kullandığım için sistemi bilmiyordum. Sağ tarafta tüm maliyeti görebiliyormuşuz.

"Shipping & Fee Details
    Price $69.74
    AmazonGlobal Shipping + $15.32
    Estimated Import Fees Deposit + $13.95
    Total $99.01"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draktha -- 7 Aralık 2018; 21:40:26 >
  • Evet

Aynı Ürünü Yurtdışından Yarı Fiyatına Getirtmek?

• quote:

Evet

Daha önce hiç Amazon'dan alışveriş yapmadım. Ürünün geliş süresi çok uzun sürüyor mu? Bir de vergisini de kendi kestiği için gümrükle herhangi bir işim olmaz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Draktha

Daha önce hiç Amazon'dan alışveriş yapmadım. Ürünün geliş süresi çok uzun sürüyor mu? Bir de vergisini de kendi kestiği için gümrükle herhangi bir işim olmaz değil mi?

Alıntıları Göster
    satıcı amazon ise, genelde sorun çıkmıyormuş.

ama sizin linkini verdiğiniz ürünün satıcısı amazon değil. O yüzden sorun çıkada bilir, çıkmaya da bilir. ben de 1 kez yaptım ama amazon.de'den. genelde amazon.de'den alışveriş yapanalr memnun. amazon.com (ABD) hk bilgim yok hocam.

isterseniz amazon.de üzerinden satıcısı amazon.de olarak aratın bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 7 Aralık 2018; 21:47:7 >

• quote:

satıcı amazon ise, genelde sorun çıkmıyormuş.

ama sizin linkini verdiğiniz ürünün satıcısı amazon değil. O yüzden sorun çıkada bilir, çıkmaya da bilir. ben de 1 kez yaptım ama amazon.de'den. genelde amazon.de'den alışveriş yapanalr memnun. amazon.com (ABD) hk bilgim yok hocam.

isterseniz amazon.de üzerinden satıcısı amazon.de olarak aratın bi.

Alıntıları Göster
    Aliexpress'ten kargo ücreti ödemeden iğne bile sipariş edebiliyoruz, Amazon'da bu yok galiba?

Amazon.de'de 71 euro'ya buldum ancak diğer sitede yaptığımız gibi kargo+gümrük ücreti ekleme kısmını göremedim burada.

Link bu:https://www.amazon.de/MXL-990-Kondensatormikrofon/dp/B0002GIRP2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1544208788&sr=8-2&keywords=mxl+990#

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draktha

Aliexpress'ten kargo ücreti ödemeden iğne bile sipariş edebiliyoruz, Amazon'da bu yok galiba?

Amazon.de'de 71 euro'ya buldum ancak diğer sitede yaptığımız gibi kargo+gümrük ücreti ekleme kısmını göremedim burada.

Link bu:https://www.amazon.de/MXL-990-Kondensatormikrofon/dp/B0002GIRP2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1544208788&sr=8-2&keywords=mxl+990#

Alıntıları Göster
    Evet ben de baktım. Görmemeniz normal çünkü TR'ye kargolayamıyorlarmış.

• Amazon.com satıyor attığınız linkte diğer satıcılara bakın

• Tabii ki Amazon’dan alın.

Geri kalan paraya odaya ne yapılır bilemem ama duvarlar boşsa birkaç tablo vs alıp yankı ve yansımaları azaltabilirsiniz diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.