Şimdi Ara

Aynı VGA'lar, farklı bilgisayarlarda farklı X skoru verir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kartlar aynı olmasına rağmen skorlarda ufak bir farklılık oldu...bunu, aynı kartlar farklı bilgisayarlarda da farklı X skoru verir mi sorusunun cevabı olarak ekledim...grafik skoru aynı çıksa da , fizik skorunda farklılık oluyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karagza -- 4 Mart 2012; 18:12:19 >

• Farkı işlemci oluşturmuş gibi duruyor yoksa dediğin gibi kartlar aynı skoru almış.
  • Faydalı bir paylaşım. Teşekkürler.
  • benim ekran kartını(gtx 570 tw2/oc) pci Exp 1.0 destekli e6750 işlemcili pc ye taktım. Sonuç bütün kalite ayarlarında 30-40 fps den yukarı çıkamadım crysis 2 ve bf3 te :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 4 Mart 2012; 19:39:51 >
  • Yukarıdaki testte benim işlemcim stok değerdeydi. Ben de Karagza gibi 4 GHz'de alsaydım testi, muhtemelen aynı çıkacaktı sonuç.
  • Normalde VGA'lar için işlemcide darboğaz olmadığı müddetçe, işlemcinin farklı olmasının bir önemi olmuyor.
    Lâkin, GPU hızlarının çok yükselmesi, aşağıdaki örnekte olduğu gibi üst düzey sayılabilecek bir işlemcide bile problem oluşturmuş.

Aynı PC olmasına rağmen, aradaki farka bakın. 4.5 GHz, 7970 için oldukça yetersiz kalmış.

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

ben de X puanını işlemci çok etkilemiyor diye düşünürken 7970 aldığımda işlemci etkisi tokat gibi çarptı

2600K 4.5GHz, 7970 default

2600K 5GHz, 7970 default

• Aynı kart aynı işlemci ve ramde bile farklı sonuç verebilir.

İşletim sistemindeki tıkanıklıklar virüs programları stabilite sorunları etki edebilir.

Ram frekanslarında oynama harddisklerin performansı bunlar etkilidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.