Şimdi Ara

Ayrı eve çıkmayı marifet sananlari anlamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden bu tipleri anlamıyorum kız / erkek. Oturduğu sehirdede iyi unide iyi bölüm kazanabildigi halde sırf ayrı eve çıkmak için sehirdisi yazarlar. Ailesiyle oturduğu şehirde üni.kazanip ayrı eve çıkmak isteyen de gördüm. Abi siz eve çıkmayı ne saniyosunuz ayrı eve çıkınca olgun yada süper havalimi oluyosunuz ailenizle yaşamaktan niye utaniyosunuz ben 2 yıldır ailemle yaşıyorum unide gayet rahatım. Babam altıma araba çekti sehirdisinda okumadigim için rahatça. KYK param cebimde kalıyor elektirik su internet bedava yemek derdim yok. Param saçma sapan seylere gidip yaşam kaygısı surmedigim için rahatça sevgili yada arkadaş edipnip sosyallesebiliyorum geziyorum her gün bence aileyle yaşamak güzel. Ben ailemle 10 yıldır Ankara'da yaşıyorum ve uniyide burda kazandım üni. Hayatımda oldukça güzel bence her istediğim şeye sahibim ailemle yaşadığım için yaşam kaygim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence marifet yemek, bulaşık giysi, ev sorumluluk kolay işler değil.

Hele bir de tek çalışıp hem okuyup gecinecekse daha büyük marifet. 18 yıl anne baba yanından ayrılıp bir ev sorumluluğu, hayat sorumluluğu taşımak marifet değil de nedir?

• 1-herkesin aile yaşantısı güllük gülistan degil bir çok problemleri olabilir
    2-insan olgunlaşmak ister 26 yaşında hala bebe gibi davranan insan olmaktansa ayrı eve cikmak marifettir
    3-aileden utanma vs baya boş konuşmussun kimse ailesinden utaniyor diye cikmiyor ayrı eve
    4-bulundugu ortamdan bikmiş şehri ortami degistirmek istiyor olabilir
    böyle saçma bir konuyuda buraya açman daha saçma
  • Herkes ailesiyle mutlu diye bi şey yok ve bence büyük marifet evi çekip çevirebilmek

• Babanın altına araba çekmesi marifet mi?

• Bana göre saçmalık ailemle yaşıyorum babam sehirdisinda okuyacağım masrafla altıma araba çekti , KYK param cebimde kaliyor. Elektirik yemek su internet beleş. Tek derdim gezmek , dersler ve eğlenmek asıl ailenin yanında daha rahat yaşıyorsun hayatımdan memnunum oysa çoğu kişi böyle yapsa benim gibi rahat bir üniversite hayatı olur.

• sevgilinle napıyorsun parkta mı buluşuyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Evim boş zaten hep

• slenderia S kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş hayatın

• Evlenince de ailenle birlikte yaşarsın baban araba falan çeker altına

• birilerinin içinde ukte kalmış belli.sanane arkadaşım.belki ailesiyle arası iyi değildir hayata atılmadan önceki son kapı olan üniversitede kendini çok iyi geliştirmek istiyordur belki kendi kendine takılıp hayatına bakabilir.baban altına araba çektide ne oldu ? eşek yine eşek arkadaşım bak dalgana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.