Şimdi Ara

Ayrildigim eski sevgilim hamile oldugunu soyluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
11.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kanka ablam avukat ona anlattim durumu o da aynısını soyledi , ben buna biraz zaman gecsin test icin soylerim , sonra bir daha aramam herhalde cunku ne mesaja ne aramalara donmuyor , hamile olan bir kizin böyle rahat olmasi imkansiz , buraya da ablamin yazdigi seui bırakayım

Ayrildigim eski sevgilim hamile oldugunu soyluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blöf atıyor. Seni maddi ve manevi olarak sömürmesine izin verme.

• Sana bir abi tavsiyesi;

Kız gerçekten hamile olsa elinde test ile kapına bile dayanır hiç şüphen olmasın. Kaldı ki o durumda bile dna testi yaptırmadan çocuğu kabul etmek pek mümkün değil.

Ayrıca ayrılmışsınız zaten. Bence aldır, yok illa kendin bakıp büyüteceksen doğur de. Doğmasıydı, babalık davasıydı falan bir sürü zaman geçer zaten. Üstüne oldu da senin çocuğun çıkarsa bir şekilde nafaka falan bağlanır. O nafaka da evli iken çocuğa harcayacağın masrafa kıyasla çok daha az bile olabilir. (bir avukat ile yüz yüze görüş yinede)

Ha evlenmeden çocuk yapmaya çalışmış bir kız ile tekrar barışılır sevgili olunur mu onu hiç bilemiyorum. Evlilik işini hiç karıştırmıyorum bile o kısım daha da şüpheli.

• Türkiye'de kürtaj yasal ama 2.5 ayı geçmemesi gerekiyor, gerçek olduğunu sanmıyorum ama gerçekse bunu araştır.

Ayrildigim eski sevgilim hamile oldugunu soyluyorMaruzyoutube
    Video kaynağı: https://www.imdb.com/title/tt0050986/ Yaban Çilekleri Original title: Smultronstället Antinatalizm ve uygarlık konusunda çeşitli videolar: https://www.youtube.com/@UygarlikYolu yaban çilekleri antinatalizm antinatalizm yaban çilekleri Yeni Acıların Peşinde Koşmak, Mutluluğu Bulmak İmkansız" "Mutluluk, Başka Varlıkların Acı Çekmesi Üzerine İnşa Edilemez" "Kurban Vermekten Mutlu Olmak, Empati Eksikliğinin Göstergesidir" "Mutluluğun Temeli, Başka Varlıkların Acısını Azaltmakla Atılır" "Başka Varlıkları Kurban Vermekten Mutlu Olmak, İnsanlığımızı Kaybetmek Demektir" "Kurban Vermekle Mutlu Olmak, Sadece Kendimize Zarar Veririz" "Mutluluğu Başka Varlıkların Acısına Dayandırmak, İnsanlığımızın Yıkımına Neden Olur" "Başka Varlıkların Acısı Üzerine Mutluluk İnşa Etmek, Bir Yalanın Peşinden Koşmak Demektir" "Kurban Vermekten Mutlu Olmak, Sadece Kısa Süreli Bir Tatmin Sağlar" "Gerçek Mutluluk, Başka Varlıkları Sevme ve Onlara Yardım Etmekle Elde Edilir" Dünyaya Yeni Kurbanlar Getirmek, Mutlu Olacaklarına İnanmak Anlamsız | Yaban Çilekleri
    https://www.youtube.com/watch?v=ZoCVKnpNx9I
  • Bence değildir ama hamileyse bile dna testi yaptır. Senden değilse kürtaj parası bile verme. Bende geçmişi baya bir kirli bi kızla birlikte olmuştum kız ısrarla korunmadan yapalım diyordu.

• yalan dolan takma

• En son takıldığım bi kiz sakasına kandırmıstı böyle beni GRAM umrumda olmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evlenmeden çocuk yapmaya çalışmış bir erkekle sevgili olunur mu, evlenilir mi peki ?

• yüzde doksandokuz nokta dokuz yalan kardeşim. Hamileliğin etkisi ile bir sürü hormon değişikliğine maruz kalıp böyle konuşamaz kız. kapında olması gerekirdi...

• bamuniba kullanıcısına yanıt

Dogru diyorsun , kiz hatta tek basima buyutcem diyodu , gitmis test yapmis 5 tane , biri pozitof diğerleri negatif cikmis ama regl olmadigini soyluyor hâlâ , aradan bir ay gecmesine ragmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasdsasdas -- 27 Nisan 2023; 7:9:55 >
  • Hocam erkek evrimsel olarak çok fazla kadınla beraber olup çok fazla çocuk yapmak ister. Kadında ise bu durum tam tersidir, en iyiyi seçmeye çalışır. O yüzden biraz farklı bir durum kadına bakış ile erkeğe bakış. Benim görüşlerimi tam olarak yansıtmıyor olsa da toplumdaki bakış açısı şöyle denilebilir;

Evlenmeden çocuk yapmaya çalışmış ve hatta yapmış adama toplum gözünde helal olsun, evlenmeden bile koymuş çocuğu derler. Düşünsene o kadar değerli bir adam ki kadınlar onunla çocuk yapmak için evlenmeyi bile beklemiyor. Yeter ki çocuğunu doğurayım o mertebe bile yeter diyorlar denir.

Kadın için ise bu durum daha farklı. Erkeğin aksine, bu kadınla beraber olmak için evlenmeye gerek yok ise ben neden evlenip bir sürü masrafa gireyim deniyor. Çocuk olması durumunda ise aynı şekilde zaten evlenmeden çocuk yapıyorsa, neden evlenip masrafıydı bilmem nesiydi diye uğraşayım deniyor toplumda.

• Tek basina yapmiyor ya. Cocuk yapma kararini kadin verir erkek degil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meyan kulakların çınlasın. (bkz.gericekemeyan)

• Yalandır. Öyle bir şey olsa kız seni on kere arardı. Blöf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 27 Nisan 2023; 16:51:2 >
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt

Ben toplumun iki yüzlülüğünden rahatsızım. Bu iki yüzlülükleri gerekçe olarak kabul edemem

• İki yüzlülük değil ki hocam bu. Kadın da erkek de evlilik aşamasında doğru insanı ister. Kadın için bu doğru insan kendisine ve çocuklarına daha iyi bakacak bir erkek iken erkek için de aynı şekilde, o bakımı hak ettiğini düşündüğü birisi olacaktır.

Sonuçta erkek bekar olarak kalacaksa, karşısındaki kadının geçmişi vs çok da önemli olmayacaktır. Ancak evlilik dediğin şey bildiğin erkeğin hayatını %95 oranında sınırlayan bir şey. Bu durumda erkek doğal olarak hayatını kısıtlayacağı, bakıp büyüteceği, gerekiyorsa hayatını tehlikeye atacağı bir insanın buna değmesini isteyecektir.

Asıl aksini düşünmek iki yüzlülük olur. Bir tarafta gayet normal bir hayat sürmüş, kendisini evleneceği kocasına saklamış bir kadın, diğer tarafta aldırdığı çocuk sayısını kendisi bile hatırlamayan, nerede akşam orada sabah bir kadın. Bunların toplum gözünde aynı değerde olması iki yüzlülük olmaz mı? (aynısını erkek açısından da söyleyebilirsiniz)

• Onurchik kullanıcısına yanıt

Aynisini dusundim, yeni bir GericekeMEYAN mi doguyor?

• urugakhina U kullanıcısına yanıt

Ben bundan bahsetmiyorum ki. Benim için zina haramdır zaten o ikisini aynı göremem. Ben bir tarafta aldırdığı çocuk sayısını bilmeyen kadınla yaptığı çocuk sayısını bilmeyen erkekten bahsediyorum sizin tabirinizle. Neden o ikisi aynı tepkiyi görmüyor? Sizin yorumunuz buna yönelikti sadece kadında hata görüyorsunuz ve ona yükleniyorsunuz, erkeğe vermeyeceğiniz tepkiyi kadına gösteriyorsunuz

• Ben dini açıdan bakmadım. Tabiki dini açıdan bakarsanız kadın da erkek de aynı durumda ve evlilik dışı ilişki yaşamaması lazım.

Benim söylediğim şey bir anlamda evrim ile alakalı bir şey. Her canlı bir şekilde türün devamlılığını en iyi şekilde sağlamak ister. Aslanları ele alalım mesela;

Aslan sürüsü çoğunlukla dişi aslanlar ve yavrulardan oluşur. Sürüde 1 veya 2 yetişkin erkek aslan olur. Bu erkek/ler liderdir ve bir nokta liderliği başka bir aslana kaybedip sürüden atılabilirler. Bu durumda yeni gelen erkek aslan diğer erkeklerin yavrularını öldürür. Ama bir dişi için bu durum geçerli değildir. Dişiler yeri gelir başka dişilerin yavrularını emzirir, besler büyütür. Çünkü liderliği kaybetmesi halinde kaybeden aslan en iyi ihtimal ile sağlam bir dayak yer ve sürüden atılır. Sonrasında sürü halinde avlanma avantajını, dişilerle çiftleşme avantajını, sürünün sağladığı güvenliği ve av bölgesi gibi avantajları kaybeder. Dişiler için ise sadece bir erkek gidip bir başka erkek gelmiş olur. Çoğu tür için bu şekilde kodlar mevcuttur.

İnsanlar arasında da baktığınızda şu anki çekirdek aile öncesi dönemde, aile içerisinde hiyerarşi olduğu görülür. Aile lideri en büyük erkektir. Bir şekilde evdekilerin beslenmeleri, barınmaları, eğitimleri gibi şeylerin masraflarını o karşılar. Bunun karşılığında da evdekilerin kendisine yakışır şekilde olmasını bekler doğal olarak. Örneğin genç erkeklerin güçlü kuvvetli olması, genç kızların hanım hanımcık olması ve bütün bireylerin bir şekilde aileye/klana/gruba sadık olmaları gibi beklentiler olur.

Günümüzde aile kavramı biraz daha çekirdek aile düzeyine evrilmiş durumda olsa da bu durumda da hala insanların bir şekilde kendilerince daha değerli ve daha makbul olanı istediklerin görüyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.