Şimdi Ara

ayrılık acısı, yardım (edit) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

:)) valla üniv. yıllarındaydı, hatırlamıyorum ki. ayrıldığım gece ağlamıştım bi kaç saat. onu hatırlıyorum.

hatta, okul bittikten sonra İstanbul'da bir durakta karşılaştım, aradan 4-5 yıl geçmiş olabilir. Eski günlerin hatırına bi yere oturduk çay içtik.

dedim ki: "ben ayrıldığım gece bi kaç saat ağladım", o da dedi ki: "bi kaç saat mi, ben sabaha kadar ağladım" :))))))

kendi kalbimi yokladım da, n'ayır, hiç bir şey hissedemedim.

--

emin ol, unutacaksın. aklına bile gelmeyecek, gerçekten diyorum.

her aşk, unutulmaz sanıyor da insan, valla hatırlamıyorsun bile sonra.

sadece filmlerde ve şarkılarda aşklar daimidir.

gerçekten:)

• sana abi tavsiyesi olarak şunu diyebilirim:

takma kafana, normal gündelik işin gücün neyse onla meşgul ol, yeni insanlar tanı. yani, hayatına kaldığın yerden falan değil, normal devam et. hayatın bir cilvesi,

aklına gelince, "güzel günlerdi bee" deyip geç, his gidince anı kalıyor, filmden bir sahne gibi, ama duygusu yok.

• olur öle şeyler biraz daha çabalarsan toksik ilişkiye döner düşünsene evleniyosun sonra sürekli sana bu yaptığın şeyleri anlatıp böle yapmıştın hatırlyor musun diye başının etini yiyor filan emin ol çoğu kişide hayatının belli zamanında böyle bir şey yaşamıştır yapacağın şey çok basit ona dair olan anıları fotoğrafları hediyeleri silmen atman numarasını silmen takip etmemen gerekiyor başlarda acı çekersin hatta gizli numaralardan arayıp belki sesini duyma çabaların da olabilir (ben yapmıştım) ama sonra emin ol rahatlican

ve son olarak hocam verilecek zor kararların uygulaması bizi özgürleştirir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mtanhu kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam, içimi rahatlattınız.

• feveranbey kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam, fotoğrafları sildim, hediyeleri attım, takiplik bir şey kalmadı zaten her yerden engelledi, bi numarası duruyor orda da engel var, yani aslında bakmıyorum, takip etmiyorum ama aklımın bi köşesinde duruyor hep, beynimi kemiriyor, kafamı sürekli meşgul etmem lazım...

• up

• alprkrkmzz A kullanıcısına yanıt
    çok iyi herkes bunu yapacak kadar güçlü olamaz şimdi bana kalırsa yapılacak şey şu: kısa zaman içinde (3-4 ay süre gibi) kendini her konuda geliştirmen aktif olman spor fitness vücut arkadaş topluluğu bi yerlere geziye gidip sosyal medyada paylaşman filan ne kadar kendi halinin en iyisi olursan o kadar iyi olur bunları yap ve kızdan nasıl birini kaybettiğini görmesini sağlayarak onun pişman olmasını sağla ve geriye kız dönmek istediğinde onu küçümse

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • alprkrkmzz A kullanıcısına yanıt

Senin yazdığını okudum diğerlerini okumadım.

ne istiyorsun ?

seni istemeyen bir kadın için hiçbir şey yapamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Teddy_ kullanıcısına yanıt

bir şey yapamayacağımı, gelmeyeceğini biliyorum...

tek istediğim acıdan kurtulmak...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Boş işler

• İnsanı ruh hastası ederler.

• darmaduman oldum hocam

• hayal kuruyorum, gelecekteki hayallerimi düşünüyorum, o hayallerin içinde bile çok mutsuzum, hep onun eksikliği var... şurda okuyan olursa, sevgilisinden ayrılmayı düşünen, bunalan, sudan sebepleri problem yapan, ayrılmayın arkadaşlar, konusun, düzeltin bir şeyleri ama ayrılmayın, bu bataklığa düşmeyin, tarifi olmayan bir acı, tarifi olmayan bir çaresizlik...

• up

• up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.