Şimdi Ara

ayrılık acısı, yardım (edit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba, bir derdimi, yaramı paylaşmak istiyorum, içimi dökebileceğim tek yer burası. 2.5 senelik bir ilişkim vardı son zamanlarda kavgalar, ilişkimizin uzak mesafe olması, bunalmışlık ve onun yakın zamanda evlilik istemesi ve benim buna maddi ve manevi olarak hazır olamam gibi nedenler üst üste birikti ve ileriye görememekten kaynaklı olarak bir hata yaparak ilişkimizi bitirdim. çok üzüldüm, çok pişman oldum, çok ağladım, çok özledim 2,5 ay sonra onun aramasıyla birlikte tekrar konuşmaya başladık, tekrar beraber olmak istediğimi söyledim ama kabul etmedi, yaklaşık 2 hafta konuşmaya devam ettik gayet yakın davranıyordu görüntülü vs konuşuyorduk ama sonra bir anda 180 derece döndü ve en son ben görüntülü aradım, açmadı, 1 saat sonra aradı, ağlamaklı ve sinirli bir sesle sen ne hadle beni olur olmadık zamanlarda görüntülü arıyorsun bir daha beni arama dedi kapattı ve her yerden engelledi, başka birisiyle görüştüğünden şüphelenmeye başladım ama bilemiyorum. işin özü 2 haftadır iletişimimiz tamamen koptu ve her yerden engelliyim. ama ben onsuz yapamıyorum, 7/24 onu düşünüyorum, ağlamaktan helak oldum. tekrar bir arada olacağımıza dair umudum sıfır, ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim bozuldu, bu durumu yaşayan var mı, bu acı nasıl geçecek, ne zaman geçecek var mı bilen tavsiyesi olan?

edit: tekrardan merhaba arkadaşlar, kız 1 hafta olan bulunduğum şehre gelecek sınava, gidip görsem mi ? konuşsam mı ? bir şeyler değişir mi acaba, yoksa daha mı kötü olur kafam çok karışık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprkrkmzz -- 25 Aralık 2024; 9:17:37 >

• Beddua et...

• Niye ayrildin.

Ne degistide gene devam etmek istiyorsun. Hatun icinde ayni bu sorular.

Git kariyer falan yap. Para kazan. Erkek icin evlilik harcanmislik, kisa omur, eziyet zulumdur.

Yok illa bu olcak bana ne ben bunu istiom diosan karsi tarafi ikna etcen denklem basit. Basina silah dayamicana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubeii kullanıcısına yanıt

hocam açıkcası evlilik istemediğim için de ayrıldım denebilir, çünkü sürekli kavgası dönüyordu. ama onsuzluk çok zor geliyor.

• Yeri doldurulamayacak insan yoktur ama en güzeli yalnızlıkla baş etmeyi öğrenebilmek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • William0 kullanıcısına yanıt

ah bi becerebilsem hocam...

• Sen ona aşıksın hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aşk acısı nasıl geçer
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

hem de çok hocam, çok çaresizim.

• alprkrkmzz A kullanıcısına yanıt
    Gönül bağı kopmaz belki ama kalpte bıraktığı baskıdan kurtulabilirsin

• Başbilen kullanıcısına yanıt

nasıl peki hocam

• sana karı mı yok kıral. biri gider diğeri gelir.

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

gram istek, heves gelmiyor hocam

• Hobi edin başka çaren yok. Kız haklı bu olayda. Ona yeterli güveni vermediğin içinsana güvenmiyor. Sen bir ayrıl bir barış kızında kafasında soru işareti yaratmışsın. Biraz empati yap. Kızda sana dese ayrılalım sonra sen arasan barışalım desen kafanda soru işareti olmaz mı ? Bir kere bu yapıldıysa öbürüne zemin hazırlanmış demektir. Bittiği daha iyi olmuş kızı da rahat bırak kendinide. Başkasıyla konuşuyorsa da eğer saygı duymak zorundasın.

Sende radarlarını açık tut kendine uygun olan birini bul. Eskisini unutursun. Ben ayrıldıktan 1 hafta sonra dateye çıkmıştım çokta iyi gelmişti zerre acı çekmemiştim.

• Bence erkek ozelinde en buyuk acı evlat acısıdır.

Hatun eş ayrılma sineye çekilir acı ızdırap hayatın içinde eritilir. Cektigin acıyı kendini tanimak icin kullan. Yoksa bi ...ime yaramaz bosa gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyunca kız haklı gibi geldi bana. Problemli bile olsa 2.5 yıl süren bir ilişkiyi baltalamışsın ve kızı terk etmişsin sonra devam etmek istediğini söylemişsin. Kız da bir süre konuşmuş seninle daha sonra reddedip benimle konuşma demiş. Her şeyi başkasıyla konuşuyor diye yormamak lazım kız bir gece oturup bu çocukla benim geleceğim yok dengesiz ve güven vermiyor diye düşünmüş bile olabilir. Şahsen ben kızın yerinde olsam kabul etmezdim ki o da öyle yapmış zaten. Aşk acısı da max 3-4 ay sürecek daha sonra zamanla yok alacak kafanı oyalayacak bir şeyler bulman lazım 6 ay falan acısını çekersin yoksa benim 6 ay sürmüştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 15 Aralık 2024; 19:21:39 >
  • :))

var ya bunun benzerini üniv'de yaşamıştım. sanki hiiiç unutmayacağımız düşünürdüm o zamanlar.

n'oldu dersin, unuttum. his olarak tamamen unuttum, anı olarak değil. onu da düşünürsem hatırlıyorum, genelde hiç aklıma bile gelmiyor.

önerim şu:

bir ilişki olmuyorsa, zorlamayacaksın, gönül işleri çok hassas narindir. önüne bakacaksın. unutmaya çalışmana gerek yok zaten unutacaksın. psikolojik bir durum bu.

• materindişleri kullanıcısına yanıt

hocam kızın haklı olduğunu ben de biliyorum zaten kızmıyorum, kızamıyorum da. eşeklik, dengesizlik bende. psikolojime ben de anlam veremiyorum obsesiflik mi var ne varsa bi öyle bi böyle gerçekten beni çok kötü bir duruma soktu. ha bunalmışlığımı vs dizginleyip ilişkime devam etmeyi düşündüm ancak ileriye dönük düşündüğümde olmayacak duaya amin demek gibi geldi bana. çünkü ailesel mevzularda vardı işin içinde, kız benim ailemle olan yakınlığımdan rahatsızdı vs. neyse çok uzatmaya gerek yok olan oldu bu acıyı, üzüntüyü atlatmaya çalışıyorum değerli yorumunuz için teşekkür ederim. ben de bir kaç dateye çıktım ama pek tat vermedi, akışına bıraktım artık, kendime yatırım yapmaya karar verdim, dil, dans kursu vs. düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprkrkmzz -- 15 Aralık 2024; 21:16:57 >
  • mtanhu kullanıcısına yanıt

hocam ne kadar sürdü tahmini, şu an ben de hiç unutamayacakmış ve hayat boyu bunun pişmanlığını yaşayacakmışım gibi düşünüyorum :)

• jubeii kullanıcısına yanıt

"Cektigin acıyı kendini tanimak icin kullan." hocam bu cümlenizi biraz daha açabilir misiniz ?

• Brisbane kullanıcısına yanıt

haklısın hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.