ayrılık acısı, yardım (edit)
arkadaşlar herkese merhaba, bir derdimi, yaramı paylaşmak istiyorum, içimi dökebileceğim tek yer burası. 2.5 senelik bir ilişkim vardı son zamanlarda kavgalar, ilişkimizin uzak mesafe olması, bunalmışlık ve onun yakın zamanda evlilik istemesi ve benim buna maddi ve manevi olarak hazır olamam gibi nedenler üst üste birikti ve ileriye görememekten kaynaklı olarak bir hata yaparak ilişkimizi bitirdim. çok üzüldüm, çok pişman oldum, çok ağladım, çok özledim 2,5 ay sonra onun aramasıyla birlikte tekrar konuşmaya başladık, tekrar beraber olmak istediğimi söyledim ama kabul etmedi, yaklaşık 2 hafta konuşmaya devam ettik gayet yakın davranıyordu görüntülü vs konuşuyorduk ama sonra bir anda 180 derece döndü ve en son ben görüntülü aradım, açmadı, 1 saat sonra aradı, ağlamaklı ve sinirli bir sesle sen ne hadle beni olur olmadık zamanlarda görüntülü arıyorsun bir daha beni arama dedi kapattı ve her yerden engelledi, başka birisiyle görüştüğünden şüphelenmeye başladım ama bilemiyorum. işin özü 2 haftadır iletişimimiz tamamen koptu ve her yerden engelliyim. ama ben onsuz yapamıyorum, 7/24 onu düşünüyorum, ağlamaktan helak oldum. tekrar bir arada olacağımıza dair umudum sıfır, ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim bozuldu, bu durumu yaşayan var mı, bu acı nasıl geçecek, ne zaman geçecek var mı bilen tavsiyesi olan?
edit: tekrardan merhaba arkadaşlar, kız 1 hafta olan bulunduğum şehre gelecek sınava, gidip görsem mi ? konuşsam mı ? bir şeyler değişir mi acaba, yoksa daha mı kötü olur kafam çok karışık...
instagram dondurma sorunu
İnsta dondurma işlemini, 6 ay önce yapmıştım. Şuan dondurmaya kalktığımda haftada bir kere dondurabilirsin diye hata veriyor bu sorunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar
Üniversite fizik sorusu
arkadaşlar soruyu anlayan var mı ? ben böyle anladım böyle yaptım ama bu kadar basit mi ? üniversiteye hazırlananlar şimdi diyecek üniversitede sorular böyle mi aynen böyle arkadaşlar :D
bioda yazana göre instagram profili bulmak
yav arkadaşlar biografide yazana göre instagram profili bulmak mümkün mü ? var mı aramızda mr.robot arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz:))
psikolojim bozuldu bu durum yüzünden...
|
|
|
teknoloji fakültesi-mühendislik fakültesi ders saydırma
|
teknoloji fak.-mühendislik fak. ders saydırma
|
Youtube premium reklamında ki çalan şarkı
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 150
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.804 (Bu ay: 964)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar