Şimdi Ara

Ayrılık sonrası günlük (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
8
Favori
6.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızı 1 sene bekleyen eski sevgilisinin yerine koy bi kendini. helal olsun valla. ilişkiniz süresince ilişmediyse ve ayrılma sebebiniz eleman değilse bence bebeye fazla kin besleme. kızın kaşarlığı tamamen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

kızı 1 sene bekleyen eski sevgilisinin yerine koy bi kendini. helal olsun valla. ilişkiniz süresince ilişmediyse ve ayrılma sebebiniz eleman değilse bence bebeye fazla kin besleme. kızın kaşarlığı tamamen.

çocuğun suçu yok, çocuk aslında çok tipsiz mal biri.. 1 senede kız bulamamış olacakki, buna razı gelmiş.. hemen evet demişler birbirlerine..

kızın kaşarlığı tamamen.. halbuki 1 yıl boyunca bana ne kadar namuslu olduğunu; namuslu insanın bu dönemde kalmadığından bahsediyordu..

acayip ironi..
  • Bitermiş... bitmez dediklerimiz.
    Gidermiş... gitmez dediklerimiz.
    İhanetmiş aslında yüreğimize batan,
    Kanmış meğerse sırtımızdan akan,
    YAR DEDİKLERİMİZMİŞ HEP BİZİ VURAN!
  • Bak aslan bir kız seni bırakmışsa artık ayrıldıysanız kabulleniceksin.Peşinden koşmakta olay çıkartmakta adamlığa sığmaz.Hee içinde biraz bir şey kalmıştır hepsini vurursun yüzüne bir dahada dönüp bile bakmazsın.
  • Olayları anlattığında sanmıyorum ki ayrılmazlar, kızın yaptığı evet sana gerçekten cok koymuş olabilir ama sakinleşip mantıklı düşünerek haraket etmen lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan yemin ediyorum bire bir aynısını yaşadım okul şekilleri, eski sevgilisinin alevi olması ve çocuğun uzakta olması çok şaşırdım. Ama benim hikayemin sonunda bana geri döndü.

• BOSVER BE dostum kafanı dınle
  • Eski sevgilin , seni eski sevgilisi için terketmiş desek daha doğru, böyle karaktersiz bi insandan kurtuldugun için Allaha şükredeceksin bir gün, umarım seni hakkeden insana en kısa sürede kavuşursun, bu dönemler çok yıpratıcı olur insan ,bir haftada bir kaç yaş yaşlanır, becerebiliyorsan üzülme diycem (ben becerememiştim ,fotoları tarih sırasına göre sıralatsam , herhangi birine yüzüme bak ben hangi yıl bu olayı yaşamışım desem
    Yüzümden anlaşılıyor....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yasadım benzerlerini 2yıllık ıılıskı bıttı. ınsanda bıtıyor ılıskıyle bırlıkte. emeklere gecırdıgın vakte duygulara yasanmıslıklara hıslere yazık dıyosun.
  • kazık gibi oturuyosun sopaya. çnkü evlilikten tut, çocuklarımıza ne isim koycağımızdan bahsetmiştik. öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

sağolun arkadaşlar konu kapandı..

ablam kızın annesiyle konuştu, zamanımda çok peşimden koştuğunu, sürekli beni tehdit ettiğini söyledi.. ablama mesajlar atıyodu. sürekli arıyordu annesi.

annesinden helallik istedim" sen çok iyi bi çocuksun, delikanlısın seni kızıma istedim ama kızım istemedi herşeyin hayırlısı olsun kızıma yakıştıramıyorum yaptıklarını, çok ayıp gerçekten, sana yaptkları için özür dilerim" dedi, bende eyvallah allah razı olsun dedim..

sevgilisine faceden mesaj attım suan cktıgın kızın karakterını anlatıcam dıye , devamında da s.tr et zamanla gorursun ikinize de mutluluklar dedim. degmezz degmez.

%1000 ayrılacaklar. biri müslüman biri alevi. bu kızı iyi tanıdım 1 sene boyunca, alevilerden nefret eder. sadece beni unutmak için çıkıyo onunla yine..

yüzük takmıştık, türkiyenin heryerini gezmiştim onunla.. iyi bir hayat arkadaşımdı. ama artık mazi benim için. intikam almaya bile değmez.

evet milyonlarca kız var onun gibi. benimde tipim iyi , spordan da fiziğim de iyi. Ama bu kız yüzünden okuldaki kızlarla selamımı bile kesmiştim, aşırı kıskanıyordu. Şimdi tekrar özgür bir şekilde kızlarla konuşabileceğim.

herkese teşekkürler. manifesto yazmak için ara ara güncellerim konuyu.

Böyle düşünmen çok iyi benden söylemesi

• Benim de başıma geldi öyle bi koyuyor ki insana

3 senelik ilişkisini benim için bitirmişti 8-9 ay birlikte olduk, ayrıldık hemen dönmüş
  • Spora fazlasiyla asil.
    Kizlar havayi sukseyi sever.eger sosyal aglarla aran iyiyse ozellikle fotograf paylas gulerken eglenirken.
    Cunku kizlar umursanmayinca kafayi yer..
    Yakisikli ve sporcuuyum diyorsun okulda eski haline don kiz gelince koseye cekilme aktif ol kizlarla git biryerlere.
    Eger bunu yaparsan degerini bir elinden kacirdigini zanneder aslinda onun icin kolay biriymisim.der dellenir
    Eger sinav kopyalarini araya sokuyorsa demek ki acisi var hala..
    O yaraya tuz bas
    Kiskanc demissin hangi sehirdesin bilmiyorum ama kendini dagitmamak kaydiyla gece hayatina takil tabiri caizse .ikleme .
    Eger mesaj atar da hayirdir ne bu fotolar bu gezmeler kizlarla taklmalar derse cevap verme gul gec oda yuzune soylerse eger telefondan yada internetten ulasirsa goruldu yazsin.ama cevap verme cok uzatirsa X demek.ki buraya kadarmis hakkimizda hayirlisi kendine iyi bak bidaha yazma de yazsa dahi kendine sahip cik elit ol.
    Kizlarin arkasindan on kisi kosuyor ama toplasan kaci ciddi olur?
    Bizim kizlar da farkinda degil bircok seyin milletin kendilerine taptigini dusinuyorlar zaten mal demissin velede bosver elit ve havali takil onu pisman ettir icip icip yazma seni cok iyi anliyorum aci cektirmek istiyorsun en mantiklisi sessiz kalip onu takmamak. Hangi sehirdesin.ur

• bak kardeşim 29 yasındakı bir abin olarak yazıyorum sana..
    öncelikle ayrıldıktan 2 gün sonra olayı yalan
    Belli ki senle görüşüyoken onunla işi yeniden pişirmişler.
    Bir bahaneyle senden ayrılıp ona dönmüş.
    Ama burda cocugun suçu yok. Belki o da kızı cok seviyo ve kabul etti
    suç tamamen kızda..
    sen ne mı yapacaksın?
    umursamayacaksın..
    Bırak istediginle olsun
    Ben yaşadm 3 yıllık sevgilimdi..
    Sonra Allahım iyiki ayrılmısım bu karaktersizden dedim..
    cektigin acılar yanına kalıyor .. Sonradan gülümsüyorsun bu yasadıklarına.
    Saglıcakla
  • cok sagolun arkadaslar..

inşallah 1 ay sonra bu konuya bu kızı çoktan unuttum yazmam dileğiyle..

benim gibi acıyı yaşayan birçok insan var, çok iyi seçin insanları eğer ciddi düşünüyorsanız

4 yıllık sevgilisinden benim için ayrıldı, 1 sene benle çıktı sonra tekrar geri döndü..

ben gönül eğlendirmeyi sevmem, ciddi olmalıydı. 1 kişi seçmiştim, az olsun öz olsun. hiç bukadar ilişki uzun sürmemişti. maxx 1 haftalıktı.

1 sene olunca koyuyor. ama onun bana sırtıma sapladığı hançeri 1 aya kalmaz çıkarmayı geç izini bile geçiririm inşallah.
    ,
    allahım en bolundan sabır.
  • Hz İbrahim gibi yap sen de
    le ahubbil afillin
    de
    ben batıp gidenleri ( bırakıp gidenleri ) sevmem bunlar benim aradığım sonsuz aşka mazhar mahbup olamazlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Sevgilisinin adı reşat mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasılsın nasıl gitti?
    Alıştın mı sen de?
    Rahat mısın artık İstanbul'da?
    Evlenmişsin, nasıl oldu?
    Bulabildin mi sonunda?
    Hep anlattığın o meşhur huzuru.

İyiyim ben.
    Hep aynı şeyler işte.
    Uyku hapları,
    Yalan dolan gülümsemeler...

İyiyim ben.
    Hem sen tanırsın beni.
    Ne yapsam ne söylesem.
    O geç kalmışlık hissi...

Son defa görsem seni,
    Kaybolsam yüzünde.
    Son defa yenilsem sana,
    Hiç anlamasan da...
    Son defa benim olsan,
    Uyansam yanında.

İnan pek yeni bir şey yok.
    Biraz yaşlandım tabi.
    Seyrekleşti biraz saçlarım...

Bir bitmeyen gece bıraktın.
    Ve üç nokta düşürdün...
    Belli etmedim ben pek, tenhalaştım...
  • Boyle birseyin basima gelmesini dusunemiyorum bile fakat sakin kafayla dusundugumde o kiza saglam bir tokat atardim. Sonrasinda onun kaybettigini bilerek birdaha muhattap olmazdim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.