Şimdi Ara

Ayrılık sonrası günlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
229
Cevap
8
Favori
6.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elim ayağım titriiyor sinirden.. gördüğüm anda yumruklayasım var ki, sakinleşmeyi bekliyorum..

1 yıllık ilişkim bitti.. bugün kızı aradığımda o çocuk çıktı karşısına, eski sevgilisiydi..ayrılalı bir kaç gün olmuştu

birlikte toplam 12 ay katettik bu süreçte ,

okulda ve okulun tatl günlerinde bile beraberdik, memleketimize dönmüyorduk

çok sevdiğimizi, sen ölürsen bende ardından yanına gelirim gibi ithaflarda bulunuyordu

yüzük takmıştık, ailesiyle tanışmıştım. git gel toplam 24 saat yol kat etmiştim tanışmak için.

inanılmaz masraflar yaptım. hep onu mutlu edebilmek için, hep , hediyeler aldım. oda bana alıyordu.

ama hep kavga ediyorduk. hatta şiddetli. aşırı şiddetli. ama biz ayrılmıyorduk, yıkılmıyorduk.

en sonunda illişkimiz soğuma noktasına geldi, biraz ayrı kalmamız iyi olur diye düşündüm memlekete döndüm, başka birisiyle çıktığını öğrendim.

yani bilip bilmeden bol keseden atmayın. biraz psikolojik sorunlarıda vardı. hep yardımcı olmaya çalışmıştım ama sen beni tedavi edemezsin demişti, merak etme üstesinden geleceğiz demiştim. ama bunu bana yapacağını hiç tahmin edemedim.

güncel 6 aralık

arkadaşlar biraz önce kızı aradım olaylar şu şekilde

"bak son kez arıyorum 2 yetişkin insan gibi konuşalım, eşyalarımı istiyorum dedim ve bir sorum olacak hayatımda en güvendiğim, canımdan çok sevdiğim insandın sen, senin bana yaptığını düşmanım bile yapmaz, nasıl yapabildin?"

kızdan gelen cevap: "beni arama yaa yaptıysam yaptım sanane ben böyleyim"

küplere bindim ben dayanamadım o zaman beni 1 yıl kullandın sadece oyalanmak için dedim

tabi bu sırada annesine babasına ÇOKTAN YETİŞTİRMİŞ. BABASI ablamı aramış ablam uykusundan uyandı o da küplere bindi.

tartışma çıktı o.cocukları falan diye giriştik.

yok bu kızla sevgiliykende konuşamıyodun, ayrıykende.. son aramam dedim eşyaları istiyorum dedim ve sadece soru sordum. benim olacaksın yada toprağın demedim.

allah belasını versin. 12 AY BOYUNCA sürekli namusunu överdin, herkesin namusunu yargılardın. namussuz sen çıktın.

kendime acıyorum ya. allah bin belamı versın bu kıza güvendiğim için.

6. ayda onu terketmiştim ama anneme babama mesaj atıyodu oğlunuz telefonu açsın diye, çok yalvardı çok ağladı bende affetmiştim salak gibi.

o anda bırakacaktım. o an da....

köpekler gibi pişmanım..

bunu okuyacaklara tavsiyem ilişkiniz ne kadar uzun olursa olsun, bi kızın unutamadığı veya başka birisinden hoşlandığı varsa ipini kazığa sağlam bağlayıp giderler..

sözde bunu erkekler yapar. ulan kendime gelemiyorum haftalardır bırak kızla konuşmayı, aileme bile asabi davranıyorum.

allahım en bolundan sabır..

GÜNCEL 24.12.2014

alacağınız tek ders: eskitilmiş tişörtü tekrar giymeyin.. eski sevgiliyle hele sizi aldatmışsa HAYATTA OLMAZ.. YİNE YAPAR.

27 aralık

Finaller haftaya başlıyor. Elimde sıfır not var, ders çalışasım yok. Çünkü sürekli birlikte çalışıyorduk, motivasyonumdu.

Bugün gitti memleketine. 1 haftalığına. Sabah eşyaları almaya geldi verdim ve küfür edip kapıyı kapattıım.

Taze ayrılık sonrası tek kalıyorsunuz ya, o çok koyuyor işte. Dizi film, spor derken oyalanırsınız ama bir yere kadar.

Hergün arkadaşlarım geliyor eve ama çok can sıkıcı olmaya başladılar. Faceden okuldaki kızlara bakıp , karı kızla konuşma peşindeler.

Yoldayken bana mesaj attı kolumu burktum diye, üzüldüm tabi.

1 ay olmuş be sevgili... ikimizinde psikolojisi bozuk, düzelemedik..

gelemedim görmemezlikten sitemleri, yediremedim gururuma ihanetini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Into_to_Wild -- 27 Aralık 2014; 19:17:05 >

• Into_to_Wild kullanıcısına yanıt
    Allahını seven defansa gelsin
    edit:derdiniz ne la sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro-man -- 5 Aralık 2014; 23:38:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zatemn o eski sevgilisine dönmek için bırakmıştır senin. Gerçi şu durumda da sen eski sevgili durumuna düşmüşsün. Hatunlar, genelde zaten bir yenisini yapmadan sevgiliyi terk etmezler; eşeklerini sağlam kazığa bağlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro-man

Sakin ol kardes benimde ayni senin gibi olmustu cocugun agzini burnunu dagittim beeaber gorunce.degmez onlari gormemeye calis

kızla aynı okuldayız !! sevgilisi başka bi şehirde , çocuk telefonda çıktı ana avrat girdim kapattım , belki o sevgilisini görmeye gelicek okula, o anda görürsem yemin ederim kendimi tutamam.. çok KANDIRILDIM.. annesini aradım.. bana yalan söylemişler topluca oğlum öyle birşey yok dedi öğrenince hani yoktu lan dedim bumu namusunuz diye girdim.. oraya gelicem okulda görüşücez dedi.. gelsin lan alayı.. gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

ulan ... yalama olmuş artık kız.. eski sevgiline dönmek için terkettin ulan madem , niye 1 yıl benim zamanımdan çaldın ! o kadar şey yaptım ki bunun için.. anlatamam

Onu unutmak için seninle çıkmış,demek ki unutturamamışsın koskoca 1 sene boyunca.Seni hep o olarak görmüş.O olmayacağını anlayınca tekrar ona dönmüş bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Zatemn o eski sevgilisine dönmek için bırakmıştır senin. Gerçi şu durumda da sen eski sevgili durumuna düşmüşsün. Hatunlar, genelde zaten bir yenisini yapmadan sevgiliyi terk etmezler; eşeklerini sağlam kazığa bağlarlar.
    o kızdan hayır gelmez kurtulduğuna sevin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Alıntıları Göster
    Seni boynuzlamıştırda belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 yılın sonunda biten ilişki
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Zatemn o eski sevgilisine dönmek için bırakmıştır senin. Gerçi şu durumda da sen eski sevgili durumuna düşmüşsün. Hatunlar, genelde zaten bir yenisini yapmadan sevgiliyi terk etmezler; eşeklerini sağlam kazığa bağlarlar.

1 YILIMIZA SIĞDIRDIĞIMIZ 500 tane fotoğraf var.. okulun en gözdesiydik, ailesiyle tanışmak için 12 saat yol gidiş dönüş yaptım..

o naptı ?? okul vizelere girince, memlekete döndü 1 haftada eski sevgilisine geri döndü ! arkamdan resmen hançer saplanmış hissediyorum

lanet olsun lanet... allah belanı versın şerefsiz kız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Alıntıları Göster
    boşver kardeşim kurtulduğuna şükret
  • Hiçbir ley yapamazsın dövecekmisin sanki. Çok kötü boynuz takmış. 2 günde eski sevgiliye dönmek ne demek. Zaten ayrılmadan önce planını yapmıştır.

• Iyi yonunden bak ve kurtulduguna sevin. Boyle basit insanlar icin de canini sıkma

• Boşver bırak allahın dan bulsun tamam belliki çok fedakarlıklar yapmışsın kız için ama inan değmez piyasada senin eski sevgilin gibi çok kız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 4 Aralık 2014; 16:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamboni

Iyi yonunden bak ve kurtulduguna sevin. Boyle basit insanlar icin de canini sıkma
    sevgiliyken okuldaki öğrencilere atıp tutuyodu.. kaşar diyordu sürekli kızlara, "şu kişiden ayrılmış şunla çıkmış 1 haftada nasıl yapıyolar yaaa?? gibisinden.. aynısını sende yaptın 1 saat önce öğrendim .. şimdi kim namuslu ulan?

en kötü hırsızlık kendinden çalmaktır, zamandan, herşeyinden..

kiramı ödemedim ben onu beslemek için .. ona hediye almak için.. onu gezdirmek için..

allahım nolur EN BOLUNDAN SABIR.
  • quote:

sevgiliyken okuldaki öğrencilere atıp tutuyodu.. kaşar diyordu sürekli kızlara, "şu kişiden ayrılmış şunla çıkmış 1 haftada nasıl yapıyolar yaaa?? gibisinden.. aynısını sende yaptın 1 saat önce öğrendim .. şimdi kim namuslu ulan?

kiramı ödemedim ben onu beslemek için .. ona hediye almak için.. onu gezdirmek için..

Alıntıları Göster
    çıktığımız 12 ay süreçte eski sevgilisi hakkında sorduğumda sürekli küfür eder, geçiştirirdi.. onla 4 yıl çıkmıştı; onun allah belasını versin adını anma bir daha diyodu.. üzerine gitmedim

telefonda o eski sevgilisi(yeni artık tabi) çıkınca şok oldum ! ana avrat girdim direk.. sonra kardeşini, annesini aradım.. namussuzlar dedim..

okulda yüzüme nasıl bakıcaksın lan ey eski sevgili? insanda utanma olur.. okulu bırakıcam dedi ama sanmıyorum.. son senesi

• quote:

Alıntıları Göster
    lol

• quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Boşver bırak allahın dan bulsun tamam belliki çok fedakarlıklar yapmışsın kız için ama inan değmez piyasada senin eski sevgilin gibi çok kız var.

herşey yaptım onun için.. neler yaşadık neler! aileler, teyzem halamdan tut dedelerimiz bile biliyordu bizi.. milyonlarca kız vardır belki ama o benim için tekti.. çok canım canıyor çok!

• Gıcık oluyorum öyle insanlara. Karaktersizlik başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 4 Aralık 2014; 16:19:10 >
  • Sevgilisinin adı reşat mı?

• Zararin neresinden donersen kardir bosver

• 2 gün aradan sonra dönmemiş, sen birlikteyken olmuş olan zaten.

Şimdi sinirlenmen normal ama bir süre geçtikten sonra bunun olduğuna sevineceksin. İçinde bu tarz bir duygu olan kişi bunu daha sonra da yapabilirdi, sen paçayı kurtarmışsın bana göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.