Şimdi Ara

5 yılın sonunda biten ilişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bitmeyecek gibi geliyordu ilişkiyi yaşarken 2,5 yıl aynı ilçede yaşadık sonra üniversiteye gittik ve araya mesafeler girdi hiç düşünmüyordum ayrılacağımızı birbirimize çok fazla söz vermiştik bitmeyeceğine dair, geleceğe dair hayallerimiz vardı bende salak gibi inanmışım sanırım hiç bitmeyecek gibi düşünmüşüm şimdi bitti ve öyle bir boşluktayım ki hayatımın odak noktasına onu koyduğum için ileriyi göremiyorum çok fazla acı veriyor onunla bir yaşam geçiremeyecek olmak bu acı geçiyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor. Onunla ilgili her şeyi hayatından çıkar. Ve kendine meşgale bul. Boşta kalma, kafan dolu olsun hep ve alkole düşme. Neler gelip neler geçmiyor. Kanından canından olmayan bir kadınla geçirdiğin 5 yılın anısı/acısı mı geçmeyecek. İlk başlarda gerçekten zor oluyor. Bu birazda alışkanlıktan. Beynin yavaş yavaş onunla yaptığın rutin şeylerin bitmesine uyum sağladığında aklına gelmeyecek. Sonra karşına başka biri çıkacak ve çember başa dönecek.

Hocam uzun bir süre ve eminim paylaşılmış çok şey var. Benzer bir olay yaşamış biri olarak söyliyim unutmuyorsun ama bi gerçek var ki hayat devam ediyor ve o hayatını emin ol ki yaşıycak sen neden olduğun yerde kalasın sende yaşamaya devam et zaman kimseyi beklemiyor bazen akılına gelecek içinde bi acı bi ağrı olucak ama ilerlemeye devam et illaki başka biri gelicek sen sadece ilerlemeye devam et.
  • gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor. Onunla ilgili her şeyi hayatından çıkar. Ve kendine meşgale bul. Boşta kalma, kafan dolu olsun hep ve alkole düşme. Neler gelip neler geçmiyor. Kanından canından olmayan bir kadınla geçirdiğin 5 yılın anısı/acısı mı geçmeyecek. İlk başlarda gerçekten zor oluyor. Bu birazda alışkanlıktan. Beynin yavaş yavaş onunla yaptığın rutin şeylerin bitmesine uyum sağladığında aklına gelmeyecek. Sonra karşına başka biri çıkacak ve çember başa dönecek.

• pakaji2 kullanıcısına yanıt

Yok hocam ya bilmiyorum sözde severek ayrıldık :)) severek nasıl oluyorsa ayrılık.

• kendi hayatina hic katmayip kendini gelistirmeyip yillarini o kiza verdiyesen ağlayabilirsin ama kizdan ayrildigin icin degil kendini ihmal ettigin icin.

obur turlu de bence sevin cunku kari cok

• Bu nasıl mümkün oluyor hocam? 5 yıl ne demek dile kolay. Bunca yıl ilişkiniz devam etmiş peki şimdi neden bitti? Bence böyle işleri bu kadar uzatmamak gerekiyor, uzayınca kötü oluyor anlaşılan.

Ben herhalde 1 yıl çıksam nişanlanırdım sonrada evlenirdim. Ben biraz hızlıyım sanırım. Gerçekte işler nasıl yürür bilmem.

• Elbet geçecek dostum..

• Aga 5 sene baya zor olucak her seyı sılsende zolruyor benım 8 9 ay oldu yasantına devam edıyonda en zoru baska bırıyle olmuyor hep karsındakı ınsanı ona benzetmeye calısıyon senın temızınden 2 yılın var unutmak ıcın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yıla 23 gün kalması
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte üzülmemenin sırrı aşık olmamak aşık olma pişman olma aşk seni beni öldürür ;P

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kaç yaşındasınız?

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

• Benim gözümün önünde "En yakın arkadaşım, dünya ahiret bacım" dediği insanla gizli ilişki yaşayıp gidip evlendiler. 6 senemi verdim be ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-863A03C10

Benim gözümün önünde "En yakın arkadaşım, dünya ahiret bacım" dediği insanla gizli ilişki yaşayıp gidip evlendiler. 6 senemi verdim be ben.

Travma yaşamışsındır hocam.

• Anneannem hep "Bir kendini sev ki sevdiklerin kapıyı suratına kapattığında çekip gidecek gücün olsun." derdi. Tabii inanınca insan böyle şeyleri unutuyor.Ama kendimizden taviz verdiğimizde sıkıntı oluşmaya başlıyor burası kesin. Ondan üzülme bence sende.

• 5 yıl çok fazla hayat boyu unutacağını sanmam.
    Belki acısı hafifler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0

5 yıl çok fazla hayat boyu unutacağını sanmam.
    Belki acısı hafifler

Sad story 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.