Şimdi Ara

5 yılın sonunda biten ilişki (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçer hocam tabiki ilk aşkın gibi olmaz ama illa geçer. Ne geçmiyor ki bu hayatta insanlar evladını kaybediyor da hayatına devam ediyor. Sabretmek lazım bu süreçte hata yapmamak lazım. Güzel günler sizi bekliyor olacak :)

• Takma dediysekte yinede yer tutar gönülde.Neler geçiyor be kanka.İNsan emin ol hayata devam etmek zorunda.Pozitif ol emiinim kendine göre birini bulursun.

• Benim de 5 yıllık bitmişti :( lisede tanımıştım üst dönemimdendi.bana bambaşka bir yüz gösterdi ben de inanmak istedim tabii :( en zor zamanlarımda beni hiç umursamadı uçuruma itti resmen :( oysa ben çok sevmiştim karşılığı bu olmamalıydı.
    Umarım doğru insanı bulursunyz :( üzülmenin hiç anlamı yok hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @coldcommune

Biz beraber okuduk , beraber mezun olduk.Mesuniyette ailesi ile resimlerim dahi duruyor.5 sene de.

sogan ekmem yerim diyen kiz , sen ol yeter diyen eski sevgilim ve ailesi icin 5 sene sonun da aniden maddiyat onemli olmaya basladi.iş bekliyorum , neden başka iş aramıyır muşum ? Ailesi laf etmeye başlamış sonra biz ileri de geçinebilir miyiz ? Demeye başladı...Kira derdimiz yok lüx yaşamayaız ama geçiniriz dedim,..

sonuç olarak 5 sene sonun da ayrıldık. 4 sene 364 gün hiç sorun yok 365’inci gün bunlar geldi.

5 sene de ihanet etmedik hep beraberdik her işine koştum her zaman yanın da oldum...Ve en sonun da benim için bir şey yapmadın oldu.

Ne gördüm ne yaptın oldu.

duygularımı bastırıp mantıkla düşünmeye çalışıyorum, ben sevdiğim insan ile simit ve su içsem zevk alırım.Ama o bunu istemiyormuş.İşsiz olduğum ve o çalıştığı halde elini cebine sokturmadım.

Mesafeler engel değil sadece ilişkiniz uzamamış o kadar.

Şunu düşün ve içini rahatlat 5 sene boyuncu tüm sevgim ile sevdim imkanlarım ile...Evlelik olsaydı ne olacaktı ?Hayatım mı bitecek yoksa zindanda mı olacaktım ?

İçim rahat seviyorum hala ayrılılalım da bir yalan.Bekliyorum benden sonra mutlu olmasın , karşısına benden

yisi çıkmasın. 1-2 bin lira fazla maaş için sattığı sevgisini ailesi ve o beni mumla arasın...

• 12 yıllık evliliğim bitti, insan her şeye alışıyor, unutmuyorsun ama alışıyorsun.

• öyle bi şey yok kardeşim. seven insan için gözden ırak olmak bi şeyi değiştirmez. ben 6 sene uzaktan devam ettim ama sevgide en ufak bir değişim olmadı ikimizde de. başka nedenler girmiştir araya eğer gönülden ırak olma durumu olduysa.

• reis ben senin dediğinden bi şey anlamadım. hem diyorsun ki o kıza dair sosyal medyada, telefonda ne varsa sil. adının tek harfini dahi hatırlatacak bi şey bırakma. hem de acını ne kadar çok yaşarsan o kadar çabuk atlatırsın o yüzden hep damar şarkılar dinlemesini tavsiye ediyorsun. senin de kafan bayağı karışık anlaşılan  

• quote:

Orijinalden alıntı: Thermodynamiker

reis ben senin dediğinden bi şey anlamadım. hem diyorsun ki o kıza dair sosyal medyada, telefonda ne varsa sil. adının tek harfini dahi hatırlatacak bi şey bırakma. hem de acını ne kadar çok yaşarsan o kadar çabuk atlatırsın o yüzden hep damar şarkılar dinlemesini tavsiye ediyorsun. senin de kafan bayağı karışık anlaşılan  

bir yarayı tedavi etmek için önce yarayı temizlersin, sonra pansuman yaparsın. kızı her yerden silmek, yarayı temizlemektir. damar şarkılar dinlemek de yaraya pansuman yapmaktır.

• bence bu dediğin yaraya pansuman yapmak değil de, yarayı deşmek oluyor ama sen bilirsin...

• Her acı zamanla geçer. Kızlara fazla değer vermeyın ayrıldınsa ayrılsın boş ver başkasını bulursun dunyanın sonu sankı.

• geçiyormuş zamanla ama bazı şeyler ilk günki gibi böyle hayatın ta ...........

• Yat uyu bol bol zart zurt zort senfonili 13 saat
  • Vay be üzüldüm...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.