Konu sahibi ben değilim hocam. |
5 yılın sonunda biten ilişki (2. sayfa)

-
-
Ay pardon o zaman. Kaptırdım ben kendimi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maaşı düşük olan ve sevgilisi avukat olan birisi ayrıldı hocam :( abimin arkadaşıydı
-
bir gün gelicek tamamen unutacaksın ve unuttuğunda bu foruma girip açtığın konuya bakacaksın sonrasında ben ne aptalmışım diyeceksin.
-
22 hocam
bu devirde kimseye güvenmeyin ve inanmayın .
aşk nikah masasında sonuçlanmadığı sürece kopuş her zaman müsaittir hocam yılların veya günlerin sayısı bunu değiştirmez.
özellikle coğrafi mesafeli ilişkilerde kız tarafı boşluğu doldurmak için birini arayabiliyor ki bunu da eski sevgilimden birkaç kez duymuştum. Kaptırmadan ben muhabbeti kestim ve şükür ki herkes yoluna gitti zira kaptırsam kamyon çarpmış gibi olucaktım diye düşünüyorum.
Allah sabır versin bu günler de geçecek ..
Tan- geçer geçer tavsiyem..
-
40 yıllık evlilikler bitiyor Babuş takma kafana hayat devam edeyi. en hızlı şekilde alışmaya bak, ondan kalan ne varsa at gitsin. fotoğrafları falan sil. kitap oku, dizi izle falan 1-2 hafta meşgul tut kafanı sonra da tekrar avlanmaya çık. hayatını zehir etme kendine. hayırlısı buymuş de geç
-
1 aya acı falan kalmaz herseyi unutursun
Birisine bu kadar baglanirsan ayrilinca esekten dusen karpuz misali dagilirsin
Sende suc aslinda simdide ceremesini cek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bak biz altın elbiseli babuşun gidişine alıştık. Gönül yarasının ilacı zaman.
-
ozel degilse neden ayrildiginizi paylasabilir misiniz?
gecmis olsun bu arada,hakkinizda hayirlisi olsun
Çok uzayınca her zaman böyle bir risk oluyor malesef. Evli olunca da bitebilir ama sevgililik gibi hadi bitti sen yoluna ben yoluma demekle olmuyor. Araya hakim mahkeme falan girdiği için çoğu zaman bu süreç göze alınmıyor.
Bir şunu bilir şunu söylerim. Araya mesafe girdiyse durum çok acıklı bir hale gelebiliyor. Böyle durumlarda boş umutlara kapılmaktansa son durağa gelmeden inmesini bilmek gerek.
Daha farklı kişileri tanıyıp daha iyi uyum sağlayabileceğin insanların da var olduğunu görünce zaten gidenin esamesi okunmaz. Bu yüzden iyi ki bitmiş bile diyebilirsin ama şu an ne desek boş gelir. En başta herşeyi sil, mesaj, foto, rehberden bile sil hatta aklına getirmemeye çalış hiçbir anıyı, yoksa durduk yere arasam mı acaba diye kendini yer bitirirsin. Başka meşgale bul diyen arkadaşlar çok haklı. Aklını başka konulara, hobilere yönlendir. Zamanla geçecek her yeni gün daha az aklına gelecek. Hazır hissettiğinde de kafana göre birini buldun mu olay bitmiştir.
-
Hocam uzun bir süre ve eminim paylaşılmış çok şey var. Benzer bir olay yaşamış biri olarak söyliyim unutmuyorsun ama bi gerçek var ki hayat devam ediyor ve o hayatını emin ol ki yaşıycak sen neden olduğun yerde kalasın sende yaşamaya devam et zaman kimseyi beklemiyor bazen akılına gelecek içinde bi acı bi ağrı olucak ama ilerlemeye devam et illaki başka biri gelicek sen sadece ilerlemeye devam et.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
geçmeyecek şey yok kanka zamana. biri olmadan yaşayamam düşüncesi de yanlış. yaşanıyor gayette. kabullenebilirsen tabi. kabullenemezsen sürekli tereddütte kalırsın. kafanda bitirmen lazım. uzak dur, sosyal medyadan engelle, görmemeye aklına getirmemeye çalış, böyle bir ortam sağla veya yeni bir ortama gir. Büyük ölçüde yardımcı olur.
-
bu acıyı hayatım boyunca hep yaşadığım için tecrübeliyim o yüzden benim dediklerime kesinlikle kulak ver. ona dair ne varsa her şeyi sil (hayat bitiyor bu mu bitmeyecek sanki) fotoğraf, konuşmalar, instagram, sosyal medya vs. adının tek bir harfi bile geçen ne varsa her şeyi sil. bu sana en iyi gelen şey olacak çünkü gözünün önünde olmadığı zaman acının etkisi daha da az olacak.
tinder vs gibi mecralarda kız kovalamaya bak ama deli danalar gibi bu mecralara saldırma. dozunda ilerle. instagramda bol takipçili sayfalardan da kız ekle yorumlardan falan ama abartma. oradan da kız düşüyor. olur da bir kızla tanışırsan üzüntünü ve ayrıldığını belli etme. aynı anda arkadaşlarınla vs bol bol dışarıda vakit geçirmeye bak (sakın erkek erkeğe takılma mümkünse grupta 1-2 tane de kız olsun)
ona göndermeler yapmaya çalışma ve instagramda sürekli hikaye atıp sanki sosyalmişsin izlenimi verme derdine düşme. bu durum bataklık gibi birşeyler için çabaladıkça yani çırpındıkça sen batarsın.
bol bol hüzünlü şarkılar dinle. dinle ki acını alsın o şarkılar. damar dinlemende bir sakınca yok. acını ne kadar çok yaşarsan o kadar çabuk atarsın o acıyı.
bu kısım önemli, bu dönemde SAKIN ALKOL ALMA. alkol çektiğin acıyı 10'a katlar ve psikolojini mahveder. her zaman ayık kafada ol.
eğer aktif bir ortamın varsa (içinde kız olan) barlara cafelere git. eğer yoksa ve istanbuldaysan kesinlikle kadıköy, taksim, cihangir, ve beşiktaş gibi yerlerden uzak dur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 9 Ekim 2020; 17:45:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rayto
kendi hayatina hic katmayip kendini gelistirmeyip yillarini o kiza verdiyesen ağlayabilirsin ama kizdan ayrildigin icin degil kendini ihmal ettigin icin.
obur turlu de bence sevin cunku kari cokişte o hataya düştüm, memleketteki arkadaşlarımı vs boşladım şu an ahlat ağacındaki eleman gibiyim ilçede. üniversitede olsam daha hızlı atlatırdım sanırım bu süreci.
-
Keşke benim de o kadar süren bir ilişkim olsaydı ama platonikten öteye gidemiyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çirkinsindir
-
Hocam biten hiçbir şeyin arkasından üzülmeyin. Böylesi daha hayırlıymış diyip devam edin.
-
Suan o noktada oldugum bı kız var 5 yıllık ılıskımız var 4 yılı burdaydı unıversıte okuyodu.Martta pandemı olunca 1 2 hafta tatıl olur dıye gıttı o gıdıs okul bıttı suan memleketınde nerdeyse 1 sene olcak tabı bu surede mezunda oldu ole bısey kı bu his yasayan bılır ayrılamk ıstesende ayrılamıyosun ayrılınca buyuk boslukta olcagını bılıyosun bıtmıyo bıtıremıyosun.En az 6 ay belkı 1 sene o boslugu hıssetceksın.
-
her erkek illa böyle bir şey yaşıyor.. Geçmiş olsun kurtulmuşsun diyelim daha fazla zaman harcamadan. Arkadaşın dediği gibi mesafeyle olmuyor erkekler içi sorun olmasa da kızlar çok hızlı sıkılıyor/soğuyor diye düşünüyorum. Çok seviyorum diyen kız 3 ay memleketine gitti sonra bu tür şeylere ayıracak vaktim yok dedi mesela..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 25 Ekim 2020; 12:40:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X