Şimdi Ara

Ayrılık sonrası günlük (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
8
Favori
6.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

yeni sevgilisine resimlerimizi ve olaylarımızı anlatıcam.. en azından mutsuz olsunlar benim için yeter

Bir senelik bir ilişkide hiç kimse sadece yanak yanağa öpüşüldüğünü düşünmüyordur zaten. En fazla kendini küçültürsün. Boş ver gitsin. Ki zaten saçma bir ilişkiymiş, sen de saçma sapan şeyler yazdığına göre
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

O is 2 gunde olmaz. Seni aldatmistir bir sure tahminen 1 ay onunla konusmustur.

1 ay konusamaz cunku hep yanımdaydı aynı evde yasıyoduk sadece 1 hafta ıcnıde oldu bu olay.

O kadar emin olma Kız almış başını gitmiş sen hala kendini avutuyorsun boşver uğraşma Boynuzlu kaldın belki ama ders olsun sana işte ezik gibi kalma bi daha böyle dostum fena koymuştur kesin üzülme ama değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçiyor kardeş sıkma canını.
  • bir şey yapma belki tekrar eski sevgilisine döner
  • quote:

sevgilisi hala cevap atmadı. ah ulan neler oldugunu bilsem.

Yaşlar kaç dostum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

ulan ... yalama olmuş artık kız.. eski sevgiline dönmek için terkettin ulan madem , niye 1 yıl benim zamanımdan çaldın ! o kadar şey yaptım ki bunun için.. anlatamam

Onu unutmak için seninle çıkmış,demek ki unutturamamışsın koskoca 1 sene boyunca.Seni hep o olarak görmüş.O olmayacağını anlayınca tekrar ona dönmüş bu kadar basit.

Hocam sen çok mantıklı konuşuyorsun, saygı duyuyorum

• O seni unutmuş da çıkmış kadar basit değil bu olay bence, kız senin için otogara falan gelmiş onu orada bırakıp gitmişsin ya çok koymuştur bu.

Bence seni sinirlendirmek falan istemiş olabilir ama bırak böylelerinden uzaklaş daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 5 Aralık 2014; 7:59:37 >
  • Ailesine, çocuğa söverek hata yapmışsın. 2-3 ay sabredip burdakilerle çok sağlam bir plan yapıp hayata geçirirdin. Tek dokunuşla bir araya gelemeyeceklerini, kızın hayatının kaymasını sağlardın.

• sadece peki diyebilmeli insan kaldıki ayrılanda sensin. Kızı garda bırak olmaz bu iş demişin,kız ne yapsa haklı
  • yav arkadaşım neden kendini paralıyorsun bu kadar 30 yıllık evli insanlar ayrılıyor sen de burada 1 yıllık sevgilin için ağlıyorsun daha bu hayattan yenilen kazığın bi dikeni daha neler neler var böyle şeylere ağlayacağına işine gücüne bak
  • Just friend gibi batılıların bulduğu mükemmel bişey varken değer vermek çok saçma. Git 25 yasinda evlen o ayri :d

• Sağlam karaktersizmiş.Biliyorum sakin olmak çok zor ama ne olursa olsun o kızın yüzüne bakma artık.Görmezden gel,sanki hiçbir şey olmamış gibi davran.Uzak ilişkiler yürümez.Eni sonu anlayacaktır bunu.Anladığında iş işten geçmiş olacak ve kafasını duvarlara vuracak.Bir de sevgili yaptın mı psikopata bağlar.Dediğimi yap.
  • dont 2000

• 16 Yaşında başlamış 4 yıllık ilişkiye ulan senin daha yaşın kaç hadi 4 yıl bitti hemen peşine 1 sevgili daha sonra o da bitti hemen ara verme 1 tane daha vay anasını beee ne pınar kaşar sucuklar var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

O seni unutmuş da çıkmış kadar basit değil bu olay bence, kız senin için otogara falan gelmiş onu orada bırakıp gitmişsin ya çok koymuştur bu.

Bence seni sinirlendirmek falan istemiş olabilir ama bırak böylelerinden uzaklaş daha iyi.

Bencede yinede kızın yaptığını düşmanı bile yapmazdi..

• 5 yıllık ilişkim bittiğinde ben bukadar ağlayıp,yaygara yapmadım la.

Ayrılmış gitmiş,ister eskiye döner ister yenisine gider sanane. Şu kızları tapulu malı gibi görenlerde bitmedi gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

5 yıllık ilişkim bittiğinde ben bukadar ağlayıp,yaygara yapmadım la.

Ayrılmış gitmiş,ister eskiye döner ister yenisine gider sanane. Şu kızları tapulu malı gibi görenlerde bitmedi gitti.

demekki sevmemişsin.

ben seviyodum kızı sadece, ilk aylarda hiç sevmedim sonra bağlandım lanet olsunki
  • bundan 6 sene belki 7 sene önce.
    lise 4 deyim. Bi kızı sevdim ama öyle böyle değil. Neyse ilişki başladı. 1 ay sonra msn dönemleri msnden bi yazı yazarak ayrıldı. Çok koydu. Ben siyahı o kız yüzünden sevmiştim, mavi rengi çok severdim onla ayrıldım herşeyim siyah oldu. Sonra sonra öğrendikki neler karıştırdığını. Yine şehir diyosun sen bizimki her sınıftan ayrı manita yapmış o zamanlar.. Ayrıldığı günün ertesi okul çıkışında başka erkeğin elini tuttu gitti önümden geçerek :) Evet yollu olduğu belli, bana da fırsat geldi yapmadım. İstemedim kabul etmedim olmaz dedim öyle biri değil dedim üstümdeyken düşün..

Neyse seneler geçti, geçmiş bak kaç sene hala acısı içimde. Gördüğüm arkadaşlarım yerler birşeyler onu hep hatırlatıyo.. Acısı hiç bir zaman geçmiyo, sadece zamanla yaşamayı öğreniyosun, müziğe veriyosun dinledikçe hatırlayıp üzülüyosun. Daha sonra yalnızlığa sürüklüyo bu insanı hep yalnız olmak istiyosun falan filan.

7 senenin özetini geçtim.

• Değmez.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.