Şimdi Ara

Ayrılık sonrası günlük (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
229
Cevap
8
Favori
6.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun kardeşim.şu alemde kızlara acıma duygusunu barındırmayacaksın hani bi söz vardır seven s....... s....... sevilir.kızları kırmamak için sıkmayıp bunaltmayıp serbest bırakınca böyle oluyor maalesef.ama genetik yapıda var ezeceksin ki ezilmeyesin.böyle durumlarda bize ders oluyor maalesef
  • Anlatsam kitap olacak hikayem var. O yuzden dert etme. Tek derdin bu olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Hiçbir ley yapamazsın dövecekmisin sanki. Çok kötü boynuz takmış. 2 günde eski sevgiliye dönmek ne demek. Zaten ayrılmadan önce planını yapmıştır.

intikam sadece dövmek değil
  • erdemfb12 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Sessizlik iyidir.
  • Kız seni kullanmış işte, buraya gelip ağlamanın ne faydası var ?
    Yok bir de diyorsun ki önceki sevgilisiyle 4 yıl berabermiş, ulan 4 yıllık ilişkiyi bitiren kızdan ne hayır bekliyorsun sen ? İkinci ele düşmüş zaten hatun, boş yere üzme kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

sağolun arkadaşlar konu kapandı..

ablam kızın annesiyle konuştu, zamanımda çok peşimden koştuğunu, sürekli beni tehdit ettiğini söyledi.. ablama mesajlar atıyodu. sürekli arıyordu annesi.

annesinden helallik istedim" sen çok iyi bi çocuksun, delikanlısın seni kızıma istedim ama kızım istemedi herşeyin hayırlısı olsun kızıma yakıştıramıyorum yaptıklarını, çok ayıp gerçekten, sana yaptkları için özür dilerim" dedi, bende eyvallah allah razı olsun dedim..

sevgilisine faceden mesaj attım suan cktıgın kızın karakterını anlatıcam dıye , devamında da s.tr et zamanla gorursun ikinize de mutluluklar dedim. degmezz degmez.

%1000 ayrılacaklar. biri müslüman biri alevi. bu kızı iyi tanıdım 1 sene boyunca, alevilerden nefret eder. sadece beni unutmak için çıkıyo onunla yine..

yüzük takmıştık, türkiyenin heryerini gezmiştim onunla.. iyi bir hayat arkadaşımdı. ama artık mazi benim için. intikam almaya bile değmez.

evet milyonlarca kız var onun gibi. benimde tipim iyi , spordan da fiziğim de iyi. Ama bu kız yüzünden okuldaki kızlarla selamımı bile kesmiştim, aşırı kıskanıyordu. Şimdi tekrar özgür bir şekilde kızlarla konuşabileceğim.

herkese teşekkürler. manifesto yazmak için ara ara güncellerim konuyu.

Aleviler müslüman değil mi yani ? Bir ikincisi geçenlerde biri konu açmıştı aleviler kendini acındırmasın aleviler herkes kendinisini sevmiyormuş gibi düşünür diye bunun gibi canlı bir örneğini gördükten sonra umarım millet gözünü açmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

üzmek istiyorum onu.. canını yakmak istiyorum.. 500 tane fotoğrafı zipleyip, eski sevgilisine göndericem.. yaşadığımız herşeyi anlatıcam.. ayrılık sebebine neden olmak istiyorum, ama geri dönmücem.. yalvarıcak bana şerefsiz.. yalvarıcak

kardeşim kızlar şeytandır bunu unutma.

Sen ona bunları yaparsın o kız susar ama geri bir dönerse senin hayatını şu ankinden daha beter mahveder. Sakın bir şey yapacağım diye uğraşma, kızı batağa düşüreceğim diye kendin düşersin.
    Sonra demedi deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cattepiller

quote:

üzmek istiyorum onu.. canını yakmak istiyorum.. 500 tane fotoğrafı zipleyip, eski sevgilisine göndericem.. yaşadığımız herşeyi anlatıcam.. ayrılık sebebine neden olmak istiyorum, ama geri dönmücem.. yalvarıcak bana şerefsiz.. yalvarıcak

kardeşim kızlar şeytandır bunu unutma.

Sen ona bunları yaparsın o kız susar ama geri bir dönerse senin hayatını şu ankinden daha beter mahveder. Sakın bir şey yapacağım diye uğraşma, kızı batağa düşüreceğim diye kendin düşersin.
    Sonra demedi deme.

Kesinlikle katılıyorum kesinlikle !
    O 500 fotoğrafı atman bir şeyi değiştirmez. O çocuk, zaten kızın seninle yaşadığı şeyleri kabullenmiştir. Onları atman, onun o fotoğrafları görmesi bi şeyi değiştirmeyecek emin ol. Sadece seni küçük düşürecek ve emin ol buna sen diyosun ya kızın karakterini şimdiki sevgilisine anlatıcam vs. Bu adamın o kızla senden fazla geçmişi var. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyodur ! Olan o kıza olacak göreceksin ;)

• Bence artık kendi yolunu çizmelisin. Senin yolunda o olmamalı.
  • lan onların ekrek durumuda mevcut insan bu işte aynı melet insanın arkadaşını satması kadar iğrenç bir durum yok öyle kız için kılını kıpırdatmaya değmez bırak ne hali varsa görsün her durumda kaybedenler onlar zaten
  • Ahh ulann ahhhhh. Kendime olmus gibi hissettim suan sen 1 yil boyunca koskoca yil herseyini paylas et sonra dara dusunce hemen 2-3 gunde eski sevgiliyi bul. Vay ulan. Bu kizlara boyle yokluk boyle trip vermesin kimseye. Asik olsa insan bi uzulur hemen pat diye bi erkege kalbini acamaz. Demekki 1 sene boyunca sadece seni sevmis sana asik olmamis

Sonuna kadar arkandayim durma acit canlarini !

• Olur böyle şeyler, takmayacaksın kafaya. Zamanla öğrenirsin, her şey yaşayarak tecrübe edilebiliyor ne yazık ki.
  • quote:

Bitermiş... bitmez dediklerimiz.
    Gidermiş... gitmez dediklerimiz.
    İhanetmiş aslında yüreğimize batan,
    Kanmış meğerse sırtımızdan akan,
    YAR DEDİKLERİMİZMİŞ HEP BİZİ VURAN!

geçmiş olsun sen kafayı yemişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

sevgilimle 2. yılımızı yaşıyoruz böyle başlıkları görünce içim ürperiyor

Bizim daha 3. Ayimiz olmasina ragmen o 3 ayi oyle bi gecirdikki resmen hani 3 ay degilde rahat seneler surmus gibi alistik birbirimize. kendime diyorum bu kizdan baskasina bakamam sevemem sirilsiklam asigim oda ayni sekilde bana hissettiriyo guvendiriyo. Ama Basligi gorunce gercekten bende urperdim ve basima gelmis gibi hissettim konuyu acan arkadasimizin acisini cok ama cok coookk iyi anlayabiliyorum burdaki hic kimse onun sinirini yatistiramaz.

Demekki 1 sene bile gecirmis olsan kiz milleti seytanmis be. Insan olan vicdani olan bi dur der hemen 2 gunde eski sevgiliye donmez bune yokluk. Aglar sizlar icine oturur. Vicdansiz kalpsiz kizin tekiymis belasini bulsun. Suanki iliskimde aynisi bana olsa of of off. Acisini cok iyi anliyorum kardesimin

• Türk kızları inanın daha ahlaksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

o kızdan hayır gelmez kurtulduğuna sevin

+1
  • Daha fazla üzülme,yeni arkadaşlıklarla unutmaya çalış
  • yani son bi kaç aydır aldatılıyormuşsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sağolun arkadaşlar konu kapandı..

ablam kızın annesiyle konuştu, zamanımda çok peşimden koştuğunu, sürekli beni tehdit ettiğini söyledi.. ablama mesajlar atıyodu. sürekli arıyordu annesi.

annesinden helallik istedim" sen çok iyi bi çocuksun, delikanlısın seni kızıma istedim ama kızım istemedi herşeyin hayırlısı olsun kızıma yakıştıramıyorum yaptıklarını, çok ayıp gerçekten, sana yaptkları için özür dilerim" dedi, bende eyvallah allah razı olsun dedim..

sevgilisine faceden mesaj attım suan cktıgın kızın karakterını anlatıcam dıye , devamında da s.tr et zamanla gorursun ikinize de mutluluklar dedim. degmezz degmez.

%1000 ayrılacaklar. biri müslüman biri alevi. bu kızı iyi tanıdım 1 sene boyunca, alevilerden nefret eder. sadece beni unutmak için çıkıyo onunla yine..

yüzük takmıştık, türkiyenin heryerini gezmiştim onunla.. iyi bir hayat arkadaşımdı. ama artık mazi benim için. intikam almaya bile değmez.

evet milyonlarca kız var onun gibi. benimde tipim iyi , spordan da fiziğim de iyi. Ama bu kız yüzünden okuldaki kızlarla selamımı bile kesmiştim, aşırı kıskanıyordu. Şimdi tekrar özgür bir şekilde kızlarla konuşabileceğim.

herkese teşekkürler. manifesto yazmak için ara ara güncellerim konuyu.

Gerçek bir ergensin

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

ulan ... yalama olmuş artık kız.. eski sevgiline dönmek için terkettin ulan madem , niye 1 yıl benim zamanımdan çaldın ! o kadar şey yaptım ki bunun için.. anlatamam

Onu unutmak için seninle çıkmış,demek ki unutturamamışsın koskoca 1 sene boyunca.Seni hep o olarak görmüş.O olmayacağını anlayınca tekrar ona dönmüş bu kadar basit.

Adam ağır haklı beyler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.