aldatılan taraf benim. üzülen taraf benim. en çok acı çeken benim.
telefonu açtığı gibi ne arıyorsun şerefsiz o.çocuğu diye girişti.
ben içmiyimde kimler içsin söyleyin dostlar.
1 yıl büyük görünmese de, yaşadıklarım, yaptıklarım, fedakarlıklarım ağır geldiği için kahroluyorum. KAHROLUYORUM HEMDE ÇOK.
ilişkiyi onarmak için herhangi bi çabam yok kaç defa DEDİM. Hala annesinin yanında bana show yapıyor, beni bırak artık seni sevmiyorum diye. Merak etme bende seni sevmiyorum zaten dedim. İşin gücün show..
yalakalık yaptığı ablama bile küfür ediyodu.. saydırıyodu sürekli.. bu yüzünüde görmek çok güzel
Kimse aşkı onarmaya kalkmasın bitmesi gereken yerde bitirilmişse eğer..
Sen aldatılma görmemişsin bilader
söyle hocam söyle..
içim rahatlasn
Ne anlatsam içini rahatlatamam en temizi bir güzel acıyı çekip olgunlaşmak
quote:
Orijinalden alıntı: Hols
quote:
Orijinalden alıntı: Into_to_Wild
quote:
quote:
1 yıl büyük görünmese de, yaşadıklarım, yaptıklarım, fedakarlıklarım ağır geldiği için kahroluyorum. KAHROLUYORUM HEMDE ÇOK.
ilişkiyi onarmak için herhangi bi çabam yok kaç defa DEDİM. Hala annesinin yanında bana show yapıyor, beni bırak artık seni sevmiyorum diye. Merak etme bende seni sevmiyorum zaten dedim. İşin gücün show..
yalakalık yaptığı ablama bile küfür ediyodu.. saydırıyodu sürekli.. bu yüzünüde görmek çok güzel
söyle hocam söyle..
içim rahatlasn
Ne anlatsam içini rahatlatamam en temizi bir güzel acıyı çekip olgunlaşmak
500 tane resim var bunları sileyimmi yoksa ibret alayım diye bakayımmı ara sıra?
Yaptıysam yaptık nedemek yahu okurken ben sinirlendim karaktersiz kızmış vessalam
quote:
Orijinalden alıntı: Simone Simons
Yaptıysam yaptık nedemek yahu okurken ben sinirlendim karaktersiz kızmış vessalam
adam diyor ki biri ''müslüman'' biri alevi. Diğer bir kişi de aleviler kafir mi kardeş diyor ve eksi yağmuruna tutuyorsunuz hepinizin zihniyeti aynı be.
quote:
Ciddi diyorum burda kim ne derse desin havagazı. Psikologa gitmeni öneririm seni rahatlatacaktir. Ayriyetten ne kadar önermesemde sevmesemde bu duruma alisana kadar antidepresan ilaci sana kendini iyi hissettirecektir bir sure. Yoksa kendini yer durursun.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
quote:
Ciddi diyorum burda kim ne derse desin havagazı. Psikologa gitmeni öneririm seni rahatlatacaktir. Ayriyetten ne kadar önermesemde sevmesemde bu duruma alisana kadar antidepresan ilaci sana kendini iyi hissettirecektir bir sure. Yoksa kendini yer durursun.
İlaçları içip mal gibi dolansın ortada sonra.Onermediginiz bir şeyi lütfen başkasına da tavsiye etmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
quote:
İlaçları içip mal gibi dolansın ortada sonra.Onermediginiz bir şeyi lütfen başkasına da tavsiye etmeyin.
Adam elimden gelen sadece içmek diyor. Içmesinden iyidir. Bana göre 1 ayda kabullenecegi seviyeye gelir. Tabi cok zararli cok cok kotu bir durumda mecburen kullanilacak ilaclar..ama elde avuçta keşke başka bi çare olsa.
Gecmis olsun oncelikle,
Ihtiyacin olan sey nickinde sakli zaten, kendini bosuna yipratma.
quote:
Orijinalden alıntı: Smartyy
Gecmis olsun oncelikle,
Ihtiyacin olan sey nickinde sakli zaten, kendini bosuna yipratma.
oğlum arama artık şu kızı. yeter. unut, bu kadar mı acizsin. ben ne kadar seversem seveyim aramıyorum ki o da seviyor beni hala. buna rağmen aramıyorum. eğer bi ilişki ayrılık noktasına kadar geldiyse bitmiş gitmiştir. o saatten sonra hiçbi şey konuşmaya değmez !
quote:
Elim ayağım titriiyor sinirden.. o kadar büyük canlarını acıtacağım ki, sakinleşmeyi bekliyorum..
1 yıllık ilişkim bitti.. bugün kızı aradığımda o çocuk çıktı karşısına, eski sevgilisiydi.. hemde ayrılalı 2-3 gün olmuşken !!!!!!!!
arkadaşlar bakın ,
birlikte toplam 12 ay katettik bu süreçte ,
okulda ve okulun tatl günlerinde bile beraberdik, memleketimize dönmüyorduk
çok sevdiğimizi, sen ölürsen bende ardından yanına gelirim gibi ithaflarda bulunuyordu
yüzük takmıştık, ailesiyle tanışmıştım. git gel toplam 24 saat yol kat etmiştim tanışmak için.
inanılmaz masraflar yaptım. hep onu mutlu edebilmek için, hep , hediyeler aldım. oda bana alıyordu.
ama hep kavga ediyorduk. hatta şiddetli. aşırı şiddetli. ama biz ayrılmıyorduk, yıkılmıyorduk.
en sonunda illişkimiz soğuma noktasına geldi, biraz ayrı kalmamız iyi olur diye düşündüm memlekete döndüm, başka birisiyle çıktığını öğrendim.
yani bilip bilmeden bol keseden atmayın. biraz psikolojik sorunlarıda vardı. hep yardımcı olmaya çalışmıştım ama sen beni tedavi edemezsin demişti, merak etme üstesinden geleceğiz demiştim. ama bunu bana yapacağını hiç tahmin edemedim.
güncel 6 aralık
arkadaşlar biraz önce kızı aradım olaylar şu şekilde
"bak son kez arıyorum 2 yetişkin insan gibi konuşalım, eşyalarımı istiyorum dedim ve bir sorum olacak hayatımda en güvendiğim, canımdan çok sevdiğim insandın sen, senin bana yaptığını düşmanım bile yapmaz, nasıl yapabildin?"
kızdan gelen cevap: "beni arama yaa yaptıysam yaptım sanane ben böyleyim"
küplere bindim ben dayanamadım o zaman beni 1 yıl kullandın sadece oyalanmak için dedim
tabi bu sırada annesine babasına ÇOKTAN YETİŞTİRMİŞ. BABASI ablamı aramış ablam uykusundan uyandı o da küplere bindi.
tartışma çıktı o.cocukları falan diye giriştik.
yok bu kızla sevgiliykende konuşamıyodun, ayrıykende.. son aramam dedim eşyaları istiyorum dedim ve sadece soru sordum. benim olacaksın yada toprağın demedim.
allah belasını versin. 12 AY BOYUNCA sürekli namusunu överdin, herkesin namusunu yargılardın. namussuz sen çıktın.
kendime acıyorum ya. allah bin belamı versın bu kıza güvendiğim için.
6. ayda onu terketmiştim ama anneme babama mesaj atıyodu oğlunuz telefonu açsın diye, çok yalvardı çok ağladı bende affetmiştim salak gibi.
o anda bırakacaktım. o an da....
köpekler gibi pişmanım..
bunu okuyacaklara tavsiyem ilişkiniz ne kadar uzun olursa olsun, bi kızın unutamadığı veya başka birisinden hoşlandığı varsa ipini kazığa sağlam bağlayıp giderler..
sözde bunu erkekler yapar. ulan kendime gelemiyorum haftalardır bırak kızla konuşmayı, aileme bile asabi davranıyorum.
allahım en bolundan sabır..
Bir dh üyesi olarak yanındayız bırak o onun terbiyesizliği sen kendini iyi hissetmen içinde elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım
quote:
insanın zoruna giden şey varını yoğunu ortaya koyduğun, güvendiğin kızın basit bi ayrılık sonrası hemen sevgili yapmasıydı. yoksa karşılıklı kararlar ile ayrılmıştık, ben bi kaç gün sonra geri dönebilirim diye düşünüyoken baktım sevgili yapmış. sadece bu zoruma gidiyor. şimdi daha sakin daha iyiyim. bütün sırlarını anlattığın kız şimdi senin düşmanın oluyor aniden. bana tehdit mesajları geliyor hala; evde senin yazdığın kopyalar var önceki sınavlarda kopya çektiğini hocalara söyleyeceğim diye. bende güldüm tabi. bahanesi yok bu işin, başka yerden saldırmaya çalışıyor.
iyileşiyorum ya iyileşiyorum.. diğer insanlar gibi 1 ay belki 1 yıl sürmeyecek acım.. 3 günde aklıma bile gelmeyecek şayet gelirse; bu başlığa yazarım.. tabi tamamen unutmak imkansız. çünkü ilişkiye girdiğim ilk insandı.
Alıntıları Göster
Demek eski sevgilisini unutamamış o arada seninle birlikte olup unutmaya çalışmış. Sonra o çocukla arası düzelince geri dönmüş bunda anormal birşey yok. Sonsuza kadar senle sevgili olmak zorunda değil kendi tercihini yapmış onu seçmiş sende bunu kabullensen iyi edersin.
quote:
quote:
quote:
söyle hocam söyle..
içim rahatlasn
Alıntıları Göster
belki çok zaman alır belki az, unutuyorum..
herkes ibret alsın.. en güvendiğiniz kişi sizi sırtından vurabilir 1-2 günde. çünkü uzaktasınız ve neler yaptığını bilmiyosunuz.
quote:
insanın zoruna giden şey varını yoğunu ortaya koyduğun, güvendiğin kızın basit bi ayrılık sonrası hemen sevgili yapmasıydı. yoksa karşılıklı kararlar ile ayrılmıştık, ben bi kaç gün sonra geri dönebilirim diye düşünüyoken baktım sevgili yapmış. sadece bu zoruma gidiyor. şimdi daha sakin daha iyiyim. bütün sırlarını anlattığın kız şimdi senin düşmanın oluyor aniden. bana tehdit mesajları geliyor hala; evde senin yazdığın kopyalar var önceki sınavlarda kopya çektiğini hocalara söyleyeceğim diye. bende güldüm tabi. bahanesi yok bu işin, başka yerden saldırmaya çalışıyor.
iyileşiyorum ya iyileşiyorum.. diğer insanlar gibi 1 ay belki 1 yıl sürmeyecek acım.. 3 günde aklıma bile gelmeyecek şayet gelirse; bu başlığa yazarım.. tabi tamamen unutmak imkansız. çünkü ilişkiye girdiğim ilk insandı.
Alıntıları Göster
Eşyalarının peşini bırakma.
quote:
Orijinalden alıntı: crazywinner3
Eşyalarının peşini bırakma.
çok eşyası var bavulu burda kıyafetlerinin bi kısmı elimde.. bırakma derken ne gibi şeyler yapayım?
quote:
Alıntıları Göster
bu devirde kimseye güven olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: DogushanBALCI
bu devirde kimseye güven olmuyor.
Alıntıları Göster
birçok eşyası var bende. muhtemelen arkadaşını göndericek eşyalarını aldırmaya. bende vermicem kendisi geldiğinde balkondan atıcam gözünün önünde. bana çektirdiği acılara az..
quote:
sağolun arkadaşlar konu kapandı..
ablam kızın annesiyle konuştu, zamanımda çok peşimden koştuğunu, sürekli beni tehdit ettiğini söyledi.. ablama mesajlar atıyodu. sürekli arıyordu annesi.
annesinden helallik istedim" sen çok iyi bi çocuksun, delikanlısın seni kızıma istedim ama kızım istemedi herşeyin hayırlısı olsun kızıma yakıştıramıyorum yaptıklarını, çok ayıp gerçekten, sana yaptkları için özür dilerim" dedi, bende eyvallah allah razı olsun dedim..
sevgilisine faceden mesaj attım suan cktıgın kızın karakterını anlatıcam dıye , devamında da s.tr et zamanla gorursun ikinize de mutluluklar dedim. degmezz degmez.
%1000 ayrılacaklar. biri müslüman biri alevi. bu kızı iyi tanıdım 1 sene boyunca, alevilerden nefret eder. sadece beni unutmak için çıkıyo onunla yine..
yüzük takmıştık, türkiyenin heryerini gezmiştim onunla.. iyi bir hayat arkadaşımdı. ama artık mazi benim için. intikam almaya bile değmez.
evet milyonlarca kız var onun gibi. benimde tipim iyi , spordan da fiziğim de iyi. Ama bu kız yüzünden okuldaki kızlarla selamımı bile kesmiştim, aşırı kıskanıyordu. Şimdi tekrar özgür bir şekilde kızlarla konuşabileceğim.
herkese teşekkürler. manifesto yazmak için ara ara güncellerim konuyu.
Biri müslüman biri alevi ne demek oluyor?Aleviler müslüman değil mi?
Valla benimde başıma geldi hatta bende alacaktım sonra bu karakterine yakışan hareket yaptı, elemanın tekini yollamış faceden ekledi . Aklı sıra kendini ispatlıyor bana karşı. Eleman hadi niye rahatsız ediyon desin bakalım cevabım hazır. Böylece aşağılayacağım o kızı küçük düşüreceğim, bunu yapmasıda iyi oldu. Böylece kendini bir halt zannetmesin.
heymanberry
kullanıcısına yanıt
sen ne diyon bilader ya biraz okuyun şu yazıları..
Ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum sanki dur bir dusuneyimm aaaa buldum kendimden. bak dostum bu hikayenin en iyi yani su ki annenin babanin ölümüne bile çok uzulmeyeceksin çünkü er ya da tec beklendik bir şey en yakin arkadaş in hayatinin kazigini atsa bile sasirmayacaksin ki zaten daha buyugunu yedin 52 kat yusekten düşüp olmediysen bu küçük tumsekler benim ayagimi bile sendeleyemez deyip yoluna devam ededeksin.seni Oldurmeyen şey guclendirir, niçe bana sorarsan onu hatirlatacak her seyi hayatindan cikar özellikle beraber aldiginiz esyalari falan hediyelerini falan da isteme ne yapacaksin cok meraklisin gecmiste yasamaya bir 6 ay lazim sana