Şimdi Ara

Ayrılık sonrası günlük (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
8
Favori
6.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı durumdan bende geçtim kardeşim ama atlattım çok şükür boşver bi sigara yak mutluluklar dile geç
  • Rezillik işte erkeklerin aklı şeylerinde derler kızların şeylerinde olacak aklı bile yok.

sürtüğün tekiymiş kurtulduğuna şükret.
    1 yıl gibi bir sürede olmuş. O kızı tekrar kabul eden eski sevgilisiyle eminim senleyken de konuşuyorlardır. bazen tiksindirici olabiliyor bu işler.
    sıkma canının..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

sağolun arkadaşlar konu kapandı..

ablam kızın annesiyle konuştu, zamanımda çok peşimden koştuğunu, sürekli beni tehdit ettiğini söyledi.. ablama mesajlar atıyodu. sürekli arıyordu annesi.

annesinden helallik istedim" sen çok iyi bi çocuksun, delikanlısın seni kızıma istedim ama kızım istemedi herşeyin hayırlısı olsun kızıma yakıştıramıyorum yaptıklarını, çok ayıp gerçekten, sana yaptkları için özür dilerim" dedi, bende eyvallah allah razı olsun dedim..

sevgilisine faceden mesaj attım suan cktıgın kızın karakterını anlatıcam dıye , devamında da s.tr et zamanla gorursun ikinize de mutluluklar dedim. degmezz degmez.

%1000 ayrılacaklar. biri müslüman biri alevi. bu kızı iyi tanıdım 1 sene boyunca, alevilerden nefret eder. sadece beni unutmak için çıkıyo onunla yine..

yüzük takmıştık, türkiyenin heryerini gezmiştim onunla.. iyi bir hayat arkadaşımdı. ama artık mazi benim için. intikam almaya bile değmez.

evet milyonlarca kız var onun gibi. benimde tipim iyi , spordan da fiziğim de iyi. Ama bu kız yüzünden okuldaki kızlarla selamımı bile kesmiştim, aşırı kıskanıyordu. Şimdi tekrar özgür bir şekilde kızlarla konuşabileceğim.

herkese teşekkürler. manifesto yazmak için ara ara güncellerim konuyu.

İşşşşte bu kadar.

• "Kadınlar maymun gibidir. Bir dalı tutmadan öbür dalı bırakmazlar"

Siz ayrıldıktan 2-3 gün sonra eski sevgilisine dönmemiş, hatta çok olmuş o eski sevgilisine döneli senin yeni haberin olmuş
  • alıcaksın karşına ;

''Bak sana şöyle anlatayım. Ben eskiden sesini duyunca,konuşamazdım ya...Yüzüne baksam heyecandan ellerim titrerdi ya...Hala gülerim buna "hayatım" desen ömrüm uzardı...Üzgünüm inan...
    Artık ismin dilime değse,
    Midem bulanıyor...''

diyeceksin.
    ve gideceksin.Gittinmi de adam gibi gideceksin arkana bakmayacaksın öyle anasını babasını da karıştırmayacaksın olaya.
  • gönlümle başbaşa düşündüm demin
    artık bir sihirsiz nefes gibisin
    şimdi ta içimde bomboş kalbimin
    ak hisleri sönen bir söz gibisin
    maziye karşı sevda yeminim
    bir anda unuttum seni eminim
    kalbimde kalbine yok bile kinim
    bence artık sende herkes gibisin
    bence artık sende herkes gibisin...
  • Din kültürü hocamız söylemişti bize.Bir kişi eğer gerçekten sevdiği birinden ayrılsaydı aylarca kendine gelemezdi.Üzüntüden kendini yiyip bitirirdi.Yani demek istediğim şu ; SENİ OYUNCAK OLARAK KULLANMIŞ QANQA.GEÇMİŞ OLSUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

sevgilimle 2. yılımızı yaşıyoruz böyle başlıkları görünce içim ürperiyor

Bizim daha 3. Ayimiz olmasina ragmen o 3 ayi oyle bi gecirdikki resmen hani 3 ay degilde rahat seneler surmus gibi alistik birbirimize. kendime diyorum bu kizdan baskasina bakamam sevemem sirilsiklam asigim oda ayni sekilde bana hissettiriyo guvendiriyo. Ama Basligi gorunce gercekten bende urperdim ve basima gelmis gibi hissettim konuyu acan arkadasimizin acisini cok ama cok coookk iyi anlayabiliyorum burdaki hic kimse onun sinirini yatistiramaz.

Demekki 1 sene bile gecirmis olsan kiz milleti seytanmis be. Insan olan vicdani olan bi dur der hemen 2 gunde eski sevgiliye donmez bune yokluk. Aglar sizlar icine oturur. Vicdansiz kalpsiz kizin tekiymis belasini bulsun. Suanki iliskimde aynisi bana olsa of of off. Acisini cok iyi anliyorum kardesimin

Bak kardesim. Benim sevdigim kız suan yeni sevgilisiyle olsa da, acık acık konusuyorum objektif tarafından bakarak cok namuslu, yerinde bi kızdı. hic bi erkekle konusmazdı, kızlarla da arkadasını iyi secerdi. bu yonden hosuma gittigi icin onla sevgili olmak istemistim ve oldu.

ilk aylardan cok uzucu durumlar yasadik. ikimizde birbirimize ait acilardan bahsettik. yaralarimizi sardik.

2-3. aylarda, surekli her gece agliyordu ev arkadaslariyla kavga ediyodu. bende istisnasiz her gece onu uyutmak icin benim uykum oldugu halde onla konusmaya calistim, cunku o uyumuyordu ve ben erken uyuyan bi insandim. hatta bana evin onune gelirmisin seni gormek istiyorum diyordu, hergun 15 dakikaligina gecenin 3unde surekli gittim kapida konustuktan sonra evime geri donerdim.

normalde hic telefonda konusmayi sevmeyen, konusmayan ben surekli kontor yukler oldum yaptigim 1000 dakika bile en fazla 2 hafta dayaniyordu.

ben yalnizligima aliskin bi insanim, sporumu yapar dizimi izlerdim, sonra okula giderdim. yalnizligimi severdim. kiz beni surekli ariyordu disari ekmek almaya ciktigim zaman bile beni gormeden mi eve gidiceksin diyodu. hic bi zaman kirmadim. 15 dakikada bir ariyodu ne kadar bıksamda uslanmadan acip konusuyordum.

bu 12 ay degil 12 yıl benım ıcın, cunku surekli beraberdik, simdi 1 aylık iliskin var ama kızla gunde 2 saat konusursun haftada 3 gün bulusursun o normal, bizimki oyle degil 12 saat beraber gezer, geri kalan zamandada evlerimizde telefonda konusurduk..

ilk defa uzun bi sure ayri kalmamiz gerekiyordu (1hafta) memleketine gidecekti, gozyasini tutamadi hakim olamadi. dayanamamisti beni cok ozlemisti 3. gunun ardindan yanima geldi.

bunları dusundukce ıcım kahroluyor, zamanında kokusuna asık oldugum ınsan bana ıhanet etti.

olsun be dostlar, eskisi kadar acımıyor bu yara.

• quote:

Orijinalden alıntı: ofluking61

Din kültürü hocamız söylemişti bize.Bir kişi eğer gerçekten sevdiği birinden ayrılsaydı aylarca kendine gelemezdi.Üzüntüden kendini yiyip bitirirdi.Yani demek istediğim şu ; SENİ OYUNCAK OLARAK KULLANMIŞ QANQA.GEÇMİŞ OLSUN.

Doğru söylemiş yeminle lise sonda ayrıldığımda ilk 3 ayda 20 kilo vermiştim, 7 ay ruh gibi gezmiştim ayrıca 2 ay kadar da kuş uçmamıştı.Aklıma geldiğinde hala üzülürüm, doğum gününde, yıldönümünde felaket derecede gergin ve asabi olurum hala, ismini duymak bile küplere bindirir beni.Benimle beni eski sevgilisine benzettiği için çıktığını duyduğumda kusmuştum.

Sonucu da yazayım: lysye giremedim o yıl, dersaneye gittim 1 sene daha.Ama o kızın yaptığı şey tüm hayatımı değiştirdi.Üniversite tercihlerimi bile değiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 6 Aralık 2014; 1:02:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _Emir kullanıcısına yanıt
    Yok artık kıza bak yaa.Eski sevgilisine benzediğin için çıkmış senle yani.Ayrılırken ağzının payını vermişsindir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

ulan ... yalama olmuş artık kız.. eski sevgiline dönmek için terkettin ulan madem , niye 1 yıl benim zamanımdan çaldın ! o kadar şey yaptım ki bunun için.. anlatamam

Onu unutmak için seninle çıkmış,demek ki unutturamamışsın koskoca 1 sene boyunca.Seni hep o olarak görmüş.O olmayacağını anlayınca tekrar ona dönmüş bu kadar basit.

you're goddamn right

• quote:

Orijinalden alıntı: ofluking61

Yok artık kıza bak yaa.Eski sevgilisine benzediğin için çıkmış senle yani.Ayrılırken ağzının payını vermişsindir inşallah.

Hocam 2 ay peşinden koştum ygsden sonra, lysye hiç çalışamadım.Zaten bu sebep yüzünden benimle çıktığını da bir arkadaşı söyledi bana.Ben teklif etmemiştim ona ilişki başlamadan önce o bana açıldı, 6 ay peşimde dolaşmıştı.Sonuç olarak ben üniversiteyi kazanamadım.Peşini bıraktığımda da hiç bişey söylemeden mesaj atmayı kestim.Bişey yapmadım yani.Daha sonra onun ygssinin olduğu sene(benden küçüktü) yeniden yazıp tercihlerini sabote ettim ama biraz.

• uyku yok hala, ama atlatıcam atlatıcam.

en azından yılbaşına kadar..
  • Into_to_Wild kullanıcısına yanıt
    geçmez benim 7 ay oldu hala aklıma geliyor ...

sayende gene geldi
  • arkadaşlar biraz önce kızı aradım olaylar şu şekilde

"bak son kez arıyorum 2 yetişkin insan gibi konuşalım, eşyalarımı istiyorum dedim ve bir sorum olacak hayatımda en güvendiğim, canımdan çok sevdiğim insandın sen, senin bana yaptığını düşmanım bile yapmaz, nasıl yapabildin?"

kızdan gelen cevap: "beni arama yaa yaptıysam yaptım sanane ben böyleyim"

küplere bindim ben dayanamadım o zaman beni 1 yıl kullandın sadece oyalanmak için dedim

tabi bu sırada annesine babasına ÇOKTAN YETİŞTİRMİŞ. BABASI ablamı aramış ablam uykusundan uyandı o da küplere bindi.

tartışma çıktı o.cocukları falan diye giriştik.

yok bu kızla sevgiliykende konuşamıyodun, ayrıykende.. son aramam dedim eşyaları istiyorum dedim ve sadece soru sordum. benim olacaksın yada toprağın demedim.

allah belasını versin. 12 AY BOYUNCA sürekli namusunu överdin, herkesin namusunu yargılardın. namussuz sen çıktın.

kendime acıyorum ya. allah bin belamı versın bu kıza güvendiğim için.

6. ayda onu terketmiştim ama anneme babama mesaj atıyodu oğlunuz telefonu açsın diye, çok yalvardı çok ağladı bende affetmiştim salak gibi.

o anda bırakacaktım. o an da....

köpekler gibi pişmanım..

bunu okuyacaklara tavsiyem ilişkiniz ne kadar uzun olursa olsun, bi kızın unutamadığı veya başka birisinden hoşlandığı varsa ipini kazığa sağlam bağlayıp giderler..

sözde bunu erkekler yapar. ulan kendime gelemiyorum haftalardır bırak kızla konuşmayı, aileme bile asabi davranıyorum.

allahım en bolundan sabır..

• quote:

Orijinalden alıntı: IRau

geçmez benim 7 ay oldu hala aklıma geliyor ...

sayende gene geldi

7 aymı oldu biteli? ne kadar sürdü ilişkiniz?

mallık bizde ya yemin ediyorum bizde

türk kızları hakkaten güvenilmez
  • aldatılan taraf benim. üzülen taraf benim. en çok acı çeken benim.

telefonu açtığı gibi ne arıyorsun şerefsiz o.çocuğu diye girişti.

ben içmiyimde kimler içsin söyleyin dostlar.

1 yıl büyük görünmese de, yaşadıklarım, yaptıklarım, fedakarlıklarım ağır geldiği için kahroluyorum. KAHROLUYORUM HEMDE ÇOK.

ilişkiyi onarmak için herhangi bi çabam yok kaç defa DEDİM. Hala annesinin yanında bana show yapıyor, beni bırak artık seni sevmiyorum diye. Merak etme bende seni sevmiyorum zaten dedim. İşin gücün show..

yalakalık yaptığı ablama bile küfür ediyodu.. saydırıyodu sürekli.. bu yüzünüde görmek çok güzel

Kimse aşkı onarmaya kalkmasın
    bitmesi gereken yerde bitirilmişse eğer..
  • quote:

aldatılan taraf benim. üzülen taraf benim. en çok acı çeken benim.

1 yıl büyük görünmese de, yaşadıklarım, yaptıklarım, fedakarlıklarım ağır geldiği için kahroluyorum. KAHROLUYORUM HEMDE ÇOK.

ilişkiyi onarmak için herhangi bi çabam yok kaç defa DEDİM. Hala annesinin yanında bana show yapıyor, beni bırak artık seni sevmiyorum diye. Merak etme bende seni sevmiyorum zaten dedim. İşin gücün show..

yalakalık yaptığı ablama bile küfür ediyodu.. saydırıyodu sürekli.. bu yüzünüde görmek çok güzel

Sen aldatılma görmemişsin bilader

• quote:

Orijinalden alıntı: Hols

quote:

aldatılan taraf benim. üzülen taraf benim. en çok acı çeken benim.

Sen aldatılma görmemişsin bilader

söyle hocam söyle..

içim rahatlasn

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.