Şimdi Ara

Ayrılık sonrası günlük (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
8
Favori
6.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gene iyi kurtarmışsın paçayı
  • Into_to_Wild kullanıcısına yanıt
    Biri müslüman biri alevi ayrılırlar demişsin.mezhep olarak sünni desene şuna alevilik farklı bir din sanki.
  • kadınlar hayvandır.
    bunlara alınıp satılan tavuk,inek,kedi , köpek ,balık gözüyle bakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: easymen

Ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum sanki dur bir dusuneyimm aaaa buldum kendimden. bak dostum bu hikayenin en iyi yani su ki annenin babanin ölümüne bile çok uzulmeyeceksin çünkü er ya da tec beklendik bir şey en yakin arkadaş in hayatinin kazigini atsa bile sasirmayacaksin ki zaten daha buyugunu yedin 52 kat yusekten düşüp olmediysen bu küçük tumsekler benim ayagimi bile sendeleyemez deyip yoluna devam ededeksin.seni Oldurmeyen şey guclendirir, niçe bana sorarsan onu hatirlatacak her seyi hayatindan cikar özellikle beraber aldiginiz esyalari falan hediyelerini falan da isteme ne yapacaksin cok meraklisin gecmiste yasamaya bir 6 ay lazim sana

bastırdıgımız fotografları buyuk bi zevkle yakıcam.. yorum ıcın sagol

• Dünyada inanmazdım Biteceğine
    Beni Böyle Bırakıp Gideceğine
    Sarkıların Günahı Yok
    Acıtan Sensin içini
    Hangimiz istedi Söyle Bu Adaletsiz Seçimi?

Birbirimize verdiğimiz sözler, hep aydonumu kutlaması yapardık, yazın bile evimize gitmedik beraber is bulduk sehirdisinda ailemizden uzakta calistik

beraber neler cektik neler.. inanilmaz seyler. yazsam roman olur ki bunu atlatirsam sakin kafayla film gibi yazarim.

yeri geldi sokakta kaldik, yeri geldi 5 parasiz olduk, yol paramiz kalmadiginda 2 saat yurudugumuzu bile bilirim.

totalde beraber 100 saat yolculuk yapmisizdir. hic bıkmamısızdır bırıbırımızden.

nasıl anıden gelıstı bu olaylar offf offf.

fınallerımı de kotu etkıleyecek.

• Hocam bu hayatta yasadigimız herşey tecrübe malesef. Bu sana tecrübe olmuş oldu bidahaki ilişkinde daha dikkatli olursun. İlerde ona teşekkür bile ediceksin bundan eminim. İyiki hayatımdan çıkmış diyceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 6 Aralık 2014; 19:24:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Hocam bu hayatta yasadigimız herşey tecrübe malesef. Bu sana tecrübe olmuş oldu bidahaki ilişkindilişkinde daha dikkatli olursun. İlerde ona teşekkür bile ediceksin bundan eminim. İyiki hayatımdan çıkmış diyceksin.

öyle olacak gibi. atlatmak çok zor. çünkü ilkimdi. ilkler her zaman zor oluyor.

Bilmezler Nasıl Sevdik Aşkım, Bilmezler Nasıl Yandık ???

bu konuya suanki ruh halimi aktarmak icin yaziyorum, aylar veya yillar sonra bakip gulecegim ve o anki ruh halimi yazicam. Belki unutamadim dicem belki de baskasiyla mutluyum, beni iyiki birakmis diye tesekur edicem.

• Merak etme unutursun. Bende 4 ay önce bitirdim ilişkimi daha yeni yeni unutuyorum kafam şuan inanılmaz rahat. Şuan seviniyorum yani ondan ayrıldığıma. Benden 3 yas büyüktü oda. Ben pek sozsahibi değildim ayrıldım. Seviyormuydun diyeceksen evet seviyorum ama öyle olması gerekti

Canını sıkma
    @Into_to_Wild

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Merak etme unutursun. Bende 4 ay önce bitirdim ilişkimi daha yeni yeni unutuyorum kafam şuan inanılmaz rahat. Şuan seviniyorum yani ondan ayrıldığıma. Benden 3 yas büyüktü oda. Ben pek sozsahibi değildim ayrıldım. Seviyormuydun diyeceksen evet seviyorum ama öyle olması gerekti

Canını sıkma
    @Into_to_Wild

Hocam yas onemli degil sonucta olgun ınsanız.. o benden 1 yas kucuktu (ben 22 o 21) ve ben hep soz gecirirdim, ne desem yapiyodu.. iste boyle es ariyordum. efendiydi agzindan kufur cikmazdi ama su son 1 haftada bana ettigi kufurleri ben hayatim boyunca toplasam o kadar etmemisimdir. Namuslu bildigim kiz aninda eski sevgilisine dondu ya. Haftaici okulda denk gelicez kesin yuzume nasil bakicak acaba? bende okuldan biriyle konusuyorum sayet olursa ki ben -acele etmiyorum- bu olaylardan sonra kizlara soguk ve temkinli davraniyorum beni baska kizlarla gorurde ne demek oldugunu anlar. Kimseyle anlasamayan biri zaten o , okul boyunca cok uzulecek biliyorum onun halinden ben anlar, ben duzeltirdim. Neyse..

bu devirin kızları boyleymıs. hepsını kandırıcan sonra kullanıp atıcan. normal erkeklerın yapması gereken seyı kız yapıyosa bu ıs bıtmıstır arkadaslar. ayık olun uzulmeyın benım gıbı. allah kımseye boyle duygu vermesın.

omrunuzden omur gıtmekle kalmıyor, fedakarlık, duygusal çöküş(belki kimseyi sevemicem) , masraflar, acilar,anilar, kendini hirpalamalar, ickiler,sigara.. cok kotu seyleri var.

• Bi kiz hic sevmemis gibi gider.yaptiklarini sindirmeye calis yoksa cirpindikca daha hizli baticaksin.

• herzaman soylerim kadını kendine muhtac bırakacaksın.....senın yanında it olacak... bak ozaman sana nasıl tapıyor....

su an sınırlısın dir ....

unutmaya calısma unutamazsın...buna ınan .....bununla yasamaya alıs.....

sadece sunu dusun bu dunyada hersey ınsanlar ıcın erkek olarak biz biraz ıcten sevıyoruz.... kadın oyle degil....

1 senede kurtulmussun allah yuzune bakmıs buna sevin.....ya evlenseydın de o zaman olsaydı?????

verilmıs sadakan varmıs kurtulduguna sevin......
  • quote:

Orijinalden alıntı: qedo

herzaman soylerim kadını kendine muhtac bırakacaksın.....senın yanında it olacak... bak ozaman sana nasıl tapıyor....

sadece sunu dusun bu dunyada hersey ınsanlar ıcın erkek olarak biz biraz ıcten sevıyoruz.... kadın oyle degil....

1 senede kurtulmussun allah yuzune bakmıs buna sevin.....ya evlenseydın de o zaman olsaydı?????

bu kız bana tapıyodu. çok yalvardı cok pesımden kostu. ben cekemıyodum ama sonra cok baglandım asık oldum sevmeyı ondan ogrenmıstım. benı kendıne asık etti, sonra eski sevgilisine donmek icin beni terk etti beni duvarlara dost etti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

herzaman soylerim kadını kendine muhtac bırakacaksın.....senın yanında it olacak... bak ozaman sana nasıl tapıyor....

bu kız bana tapıyodu. çok yalvardı cok pesımden kostu. ben cekemıyodum ama sonra cok baglandım asık oldum sevmeyı ondan ogrenmıstım. benı kendıne asık etti, sonra eski sevgilisine donmek icin beni terk etti beni duvarlara dost etti..

senın yasadıklarını 10sene once yasadım kardesım..yasını bilmıyorum kardesım dedim alınma.....

kapıma gelip paspasımın uzerinde yatardı benım cıkmamı beklerdı...apartmanımın onunde sogukta beklerdi......ayaklarıma kapandı hemde defalarca.....

erkek oldugumuz ıcın bize yakısmaz deyip tamam diyoruz....eyvallah cekıyoruz.....halbukı yapmamamız lazım......

ama bu soyledigime ınan allah herkes e hak ettıgını veriyor......hala penceremın onune gelip bir defa camdan bakarmısın yuzunu goriyim der.....

gösterdigin zaman bitersın.....yaz bunu bir yere

• quote:

quote:

quote:

senın yasadıklarını 10sene once yasadım kardesım..yasını bilmıyorum kardesım dedim alınma.....

kapıma gelip paspasımın uzerinde yatardı benım cıkmamı beklerdı...apartmanımın onunde sogukta beklerdi......ayaklarıma kapandı hemde defalarca.....

erkek oldugumuz ıcın bize yakısmaz deyip tamam diyoruz....eyvallah cekıyoruz.....halbukı yapmamamız lazım......

ama bu soyledigime ınan allah herkes e hak ettıgını veriyor......hala penceremın onune gelip bir defa camdan bakarmısın yuzunu goriyim der.....

hocam aynı anlattıkların gibiydi. benımde kapımda bekliyodu her gece benı gormek istiyodu kyamıyodum evet dıyodum

cok ıyı demıssın hocam ben bıttım.. dıger arkadaslar bıtmesın barı

KIZLARI KENDINIZE KOLE EDIN YADA SIZ KOLESI OLMAYIN.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam aynı anlattıkların gibiydi. benımde kapımda bekliyodu her gece benı gormek istiyodu kyamıyodum evet dıyodum

cok ıyı demıssın hocam ben bıttım.. dıger arkadaslar bıtmesın barı

KIZLARI KENDINIZE KOLE EDIN YADA SIZ KOLESI OLMAYIN.

vel-hasıl...kadın.........heryerde kadın:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yossi Kohler

kadınlar hayvandır.
    bunlara alınıp satılan tavuk,inek,kedi , köpek ,balık gözüyle bakacaksın.

ne yani simdi senin annen hayvan mi öküz mü

• Evet arkadaslar uzun bii aradan sonra guncelleme yapiyorum.. cok buyuk olaylar gelisti..

vizelerden sonraki derslerde herkes okula gelmisti.. ben biriyle görüsüyodum flört aşamasındaydık çıkma değil yani.

Eski sevgilim bunu duymuş, ben dersten çıkınca beni takip etti ve bi yerde adımı seslendi gelsene dedi.

"Bunu nasıl yaparsın ne çabuk unutmuşsun beni?" tarzı kezbansı sorular sordu, bu soruları sorarken insan biraz utanmalı..

bende senin sevgilin var bende önüme bakıyorum dedim, ayrıldık dedi..

çok detaya girmeyeceğim 4 gün sonra evime kendisi geldi, ağlıyordu ve sarılmaya başladı özür dilerim arkadaş kalalım sonra sevgili olmak istersen olabiliriz dedi.

1 hafta arkadaş kalıp, 1 hafta sonra tekrar sevgili olduk. tabi ben ihanetini affetmiyorum ama kendimi tatmin ediyordum onla :) zaman geçiyodu öyle ya..

dün telefonu elime aldım yine o eski sevgilisine mesaj atmış, telefonda konuşmuş.. numara kimin dediğimde sınıftan bi kız arkadaş demişti. numarayı aradım eski sevgilsii çıktı :)

birbirimize anlattık kızın yaptıklarından.. dün evden kovdum, zerre kadar üzülmedim :)

alacağınız tek ders: eskitilmiş tişörtü tekrar giymeyin.. eski sevgiliyle hele sizi aldatmışsa HAYATTA OLMAZ.. YİNE YAPAR.

• ciddi düşünme takıl geç.

• selam arkadaşlar, ocak ayından beri tekrar beraber olduk tekrar mart ayında (bugün) ayrıldık

eski sevgiliye geri dönmeyin

sevgiler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.