Şimdi Ara

Ayrılık sonrası mesaj ( tecrübeliler buraya) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
93
Cevap
3
Favori
25.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga en kritik dönemlerdesin ara ara bu krizler olucak ilk başlarda daha şiddetli zamanla şiddetini azaltarak devam eder. Çok sevdiysen hayatında biri varsa bile özleyebilirsin gayet normal bunlar önce bunu kendine kabullendir sonra da yapıcak bişiler bul
    Aklıma geldi ekliyorum sakın abuk subuk şarkılar dinleyip mesaj atma sakın arama iletişime geçme sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gvzgvz -- 5 Mart 2021; 21:18:35 >
  • tortote kullanıcısına yanıt

Bitmiş bi ilişki üzerine daha fazla düşünme bence kız kafasında bitirmiş üzerine düşünülmemiş tartışılmamış bir ilişki yani aslında çoktan alınmış bi karar bu aniden yapılan bir şey değil kız belki bir ay öncesinde karar verdi ayrılmayı ama konuyu sana yeni açmış ve uzatmadan bitirmiş bazen sorgulamadan gitmeyi öğrenmek gerekiyor. Böyle düşünmeye devam edip tekrar yazarsan aslında kendi ezikliğini göstermiş olursun o mesaj atıldığı an aslında tamamiyle biter. Hiç bir kız kendisine ihtiyacı olduğunu gösteren bi erkekle ilişki kurmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gvzgvz

Aga en kritik dönemlerdesin ara ara bu krizler olucak ilk başlarda daha şiddetli zamanla şiddetini azaltarak devam eder. Çok sevdiysen hayatında biri varsa bile özleyebilirsin gayet normal bunlar önce bunu kendine kabullendir sonra da yapıcak bişiler bul
    Aklıma geldi ekliyorum sakın abuk subuk şarkılar dinleyip mesaj atma sakın arama iletişime geçme sakın

Aman hocam arabesk şarkılardan uzak duruyorum:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Rexslashh

Bitmiş bi ilişki üzerine daha fazla düşünme bence kız kafasında bitirmiş üzerine düşünülmemiş tartışılmamış bir ilişki yani aslında çoktan alınmış bi karar bu aniden yapılan bir şey değil kız belki bir ay öncesinde karar verdi ayrılmayı ama konuyu sana yeni açmış ve uzatmadan bitirmiş bazen sorgulamadan gitmeyi öğrenmek gerekiyor. Böyle düşünmeye devam edip tekrar yazarsan aslında kendi ezikliğini göstermiş olursun o mesaj atıldığı an aslında tamamiyle biter. Hiç bir kız kendisine ihtiyacı olduğunu gösteren bi erkekle ilişki kurmaz.

Ayrılmayı kafaya koyan kız bunu belli eder bir süre bence ama benimki daha düne kadar bir şey yokken hatta gelecek ile ilgili planlarını söylerken birden ayrılalım dedi. Abartmıyorum ayrılma gününe kadar en ufak soğukluk belirtisi yoktu.

3 ay sonra dönmüyorsa merak etme hiç dönmez. Biliyorum beni dinlemeyeceksin muhtemelen. Kafanda ben yazmazsam o hiç yazmaz komple biter gider falan filan düşünceleri. Nerden biliyorum erkeklerin yüzde 90nı böyle. Zamanında ben de yaptım hatta. Bana kimse yol göstermedi şanssızlığım. Sana diyorum tek bir şansın var onu da hiç etme. Tek şansın onun dönmesini beklemek. Ha bence dönse de kabul etme ama sen daha ilk adımda zorlanırken bunu yapabileceğini hiç sanmıyorum.

• Hocam gelecek planlarına dahil değilsen belki direkt böyle bi karar vermiş olabilir   şaka bi yana kimse direkt böyle bi karar vermez belki senin kaçırdığı ufak detaylar bile olabilir. Ben de mesela terk edildiğimi bana söylenmeden 1-2 gün öncesinde anlamıştım ama bu bana yapılan soğukluktan değil sosyal medyada beğendiği paylaşımlar vs. bu çıkarımı yapmamı sağlamıştı ama yine onda bile üzerine konuşuldu düşüncem soruldu ve böyle bitti demek istediğim senin ki çok absürt kız bi sabah uyandığında ben sevgili istemiyorum moduna girmiş gibi bu arada reamonn - sometimes şarkısı güzeldir ayrılıktan sonra iyi gider  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rexslashh -- 5 Mart 2021; 21:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

3 ay sonra dönmüyorsa merak etme hiç dönmez. Biliyorum beni dinlemeyeceksin muhtemelen. Kafanda ben yazmazsam o hiç yazmaz komple biter gider falan filan düşünceleri. Nerden biliyorum erkeklerin yüzde 90nı böyle. Zamanında ben de yaptım hatta. Bana kimse yol göstermedi şanssızlığım. Sana diyorum tek bir şansın var onu da hiç etme. Tek şansın onun dönmesini beklemek. Ha bence dönse de kabul etme ama sen daha ilk adımda zorlanırken bunu yapabileceğini hiç sanmıyorum.

Aynen o düşünce geçiyor aklımdan'' o yazmıyor bari ben yazayım aramız iyice soğumasın'' ama yazmam ya beni yazma moduna arkadaşlarım soktu birazda.

• Yazıyım deme , o yazarsa da senin bileceğin iş artık . Ama şunu unutma eften püften senden ayrılan kız ileride yine ayrılacak .

hocam özellikle bu konuyu arkadaşlarınla konuşma. bizde insanız, ilişkiyi yaşarken arayıp sormayanlar ayrılınca dert yanıyorlar.   rahat bırak arkadaşlarını  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E946610D

Çok isterse yazar inan bana

tecrübeliyim kanka kesinlikle bu doğru

• ATMA ATMA ATMA

Kızın adı Buse mi lan yoksa :).... Üniversite hazırlık yılım aklıma geldi :) ulan ya. Aynı bahane, aynı sözler aynı şeyler. En klasik yalan bu. Dur tahmin edeyim benim bu aralar bir ilişkiye ayıracak vaktim yok yalanını da söyledi mi? Sorunlarım var dedi mi? ayrılırken

Bak ben mesaj atmıştım ama ben tabi öyle duygusallık hissetmiyordum açık söylemek gerekirse, hatta ilişkiyi de kız başlatmıştı mesajlar, aramalar falan filan. Ama benim mesaj atmaktaki amacım azcuk daha öpüp koklamaktı :) bilmem anlatabildim mi ama olmadı çok duygusala da bağladım ama yemedi zilli. Büyük ihtimalle başka biribi bulmuştu.

Sırf egosunu tatmin etmek için sana oyun yapıyor. Ulan bu kız milleti yemin ederim hiç değişmiyor.

Kesinlikle bu oltaya gelme dostum bir abin olarak söylüyorum bunu. Şuan merak ettiği tek şey senin onun hakkında ne düşündüğün.

Ve çok net olan bir şey daha var ODA BAŞKA BİRİ İÇİN SENİ TERKETTİĞİ GERÇEĞİ. SEVEN İNSAN BAHANE ARAMAZ HOCAM.

instagram dan takibi kesiyorsun, kesmiyorsan bile bol bol kızlarla paylaşım at. Ama onun attıklarına bakma !

İkincisi biten ilişki sonrası hala telefonu kayıtlı ise whatsappda durum paylaşıyorsa sakın bakma. Hatta sil numarasını

Belliki sen svmişsin duygusallık hissetmişsin ama yine de açık konuşacağım BU KIZDAN HAYIR GELMEZ. YAPABİLİYORSAN AMACINA ULAŞ SONRA GÜLE GÜLE ama bence hiç bulaşma. YOKSA BOYNUZLARI CİLALARSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 5 Mart 2021; 22:57:48 >

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6A683CAF1 -- 10 Ağustos 2021; 23:48:11 >
  • Büyük bir hastalığa yakalanmışsın geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6A683CAF1

..

Aceleci değil de aşırı soğuk ve ruhsuzdu

• quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

ATMA ATMA ATMA

Kızın adı Buse mi lan yoksa :).... Üniversite hazırlık yılım aklıma geldi :) ulan ya. Aynı bahane, aynı sözler aynı şeyler. En klasik yalan bu. Dur tahmin edeyim benim bu aralar bir ilişkiye ayıracak vaktim yok yalanını da söyledi mi? Sorunlarım var dedi mi? ayrılırken

Bak ben mesaj atmıştım ama ben tabi öyle duygusallık hissetmiyordum açık söylemek gerekirse, hatta ilişkiyi de kız başlatmıştı mesajlar, aramalar falan filan. Ama benim mesaj atmaktaki amacım azcuk daha öpüp koklamaktı :) bilmem anlatabildim mi ama olmadı çok duygusala da bağladım ama yemedi zilli. Büyük ihtimalle başka biribi bulmuştu.

Sırf egosunu tatmin etmek için sana oyun yapıyor. Ulan bu kız milleti yemin ederim hiç değişmiyor.

Kesinlikle bu oltaya gelme dostum bir abin olarak söylüyorum bunu. Şuan merak ettiği tek şey senin onun hakkında ne düşündüğün.

Ve çok net olan bir şey daha var ODA BAŞKA BİRİ İÇİN SENİ TERKETTİĞİ GERÇEĞİ. SEVEN İNSAN BAHANE ARAMAZ HOCAM.

instagram dan takibi kesiyorsun, kesmiyorsan bile bol bol kızlarla paylaşım at. Ama onun attıklarına bakma !

İkincisi biten ilişki sonrası hala telefonu kayıtlı ise whatsappda durum paylaşıyorsa sakın bakma. Hatta sil numarasını

Belliki sen svmişsin duygusallık hissetmişsin ama yine de açık konuşacağım BU KIZDAN HAYIR GELMEZ. YAPABİLİYORSAN AMACINA ULAŞ SONRA GÜLE GÜLE ama bence hiç bulaşma. YOKSA BOYNUZLARI CİLALARSIN

hocam napalım artık bi süre acı çekecez

• quote:

Orijinalden alıntı: tortote

hocam napalım artık bi süre acı çekecez

Alıntıları Göster

Niye acı çekiyorsun? Hayatına devam edeceksin.

Sadece şimdi sen öyle olacağını zannediyorsun. İlerde şu günlerini hatırladğında lan ben ne salak adammışım en güzel günlerimi salak gibi üzülerek geçirmişim diyeceksin.

Hocam git başkasına yazıl bu işin en iyi ilacı budur yada öğrenciysen derslerine çalışıyorsan kariyerine odaklanacaksın. Ama en güzeli arkdaşlarınla varsa böyle çevrende güzel birisi ona yanaşmak ;)

Emin ol o çok üzüldüğün kişi kimbilir kimlerle nasıl mesajlaşıyor. Karşıdaki kişi seni ele geçirdiğini anladığında tekmeyi vurmuş.

Asla öyle aile falan bahanelerine inanma bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Niye acı çekiyorsun? Hayatına devam edeceksin.

Sadece şimdi sen öyle olacağını zannediyorsun. İlerde şu günlerini hatırladğında lan ben ne salak adammışım en güzel günlerimi salak gibi üzülerek geçirmişim diyeceksin.

Hocam git başkasına yazıl bu işin en iyi ilacı budur yada öğrenciysen derslerine çalışıyorsan kariyerine odaklanacaksın. Ama en güzeli arkdaşlarınla varsa böyle çevrende güzel birisi ona yanaşmak ;)

Emin ol o çok üzüldüğün kişi kimbilir kimlerle nasıl mesajlaşıyor. Karşıdaki kişi seni ele geçirdiğini anladığında tekmeyi vurmuş.

Asla öyle aile falan bahanelerine inanma bak.

Alıntıları Göster

İnanın artık ilişki istemiyorum bir süre çünkü yaşadığım süreç beni epey yordu

• quote:

Orijinalden alıntı: tortote

İnanın artık ilişki istemiyorum bir süre çünkü yaşadığım süreç beni epey yordu

Alıntıları Göster

Bu kafayla bir arpa boyu yol ilerleyemezsin. Kıza da böyle yaptıysan zaten kız haklı seni terketmekte.

• Mesaj atan sen olursan, kaybeden de sen olursun. Mesaj atarsan, barışırsanız ve bir gün yine terk ederse bu sefer başını duvarlara vurursun.

Bırak atacağı varsa o mesaj atsın. En azından öyle bir durum olur da yine ayrılırsanız hiç üzülmezsin.

Ben mesaj atmazdım, beklerdim ama kendimi de ona şartlamazdım. Ailesini bahane ettiğine göre herhalde ömrü billah ailesiyle yaşayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Mesaj atan sen olursan, kaybeden de sen olursun. Mesaj atarsan, barışırsanız ve bir gün yine terk ederse bu sefer başını duvarlara vurursun.

Bırak atacağı varsa o mesaj atsın. En azından öyle bir durum olur da yine ayrılırsanız hiç üzülmezsin.

Ben mesaj atmazdım, beklerdim ama kendimi de ona şartlamazdım. Ailesini bahane ettiğine göre herhalde ömrü billah ailesiyle yaşayacak.

aynen bende ailesini bahane edince dalgamı geçiyorsun ömür boyu erkek arkadaşın olmayacak o zamn senin demiştim o da kaderim bu vs demişti. Zaten yukarıda yazdım aile sorunları bahanesini irdeleyince hem aile sorunları var hem de senden soğudum dedi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.