Ayrılmak istediği halde onu aradığım da , kendisini vazgeçilmez sandı ve yedekte tutacağını düşündü.Bu sefer sonra o aradı , benle flört gibi konuşuyor ama devamı yok.Akıl sorunu olduğunu düşündüm.Ve heryerden blockladım.Aşırı tutarsız saçma.Bizim ki sıradan ilişki değildi verdiğim değer ve sıfır hatam vardı Erkek sevince tam seviyor. Ama kız öyle değil , peşin de zengininden , kaslısına kadar bir sürü tip var. Eğer sen adam gibi sevdiysen , yanlışın olmadıysa bir gün seni arayacaktır. 5 yıl boyunca 1 tane yanlışım olmadığı halde değer bilmedi.Bu devirde benden fazla değer alacak birini bulursa gittiği yerde mutlu olsun. Nefesin kesildiğini hissedersen ne varsa bana pm at yaz ama ona yazma.Zamanla inan unutuyorsun 5-6 aya duygun kalmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayrılık sonrası mesaj ( tecrübeliler buraya) (5. sayfa)

-
-
Sakın yazma. Kadınlar yazmak istese önünde dağ duramaz.
Aile sorunu bana hep cepte tuttuğu bir ayrılık mazereti olarak duruyor gibi geldi. Çünkü ne zaman istese bu mazeret sayesinde ayrılabilir senden. Şöyle düşün, aile yüzünden ömür boyu kimseyle olmayacak mı? Tabiki olacak. Senden ya hevesini aldı ya bir limandın sorunları bitince sana gerek kalmadı ya da hep beklediği "senden daha iyi " olanı buldu. Tırnak içinde yazdığımı kişisel algılama kadınların pek çoğunda vardır bu.
Pişman olsa sana yazardı emin ol. 1 hafta bekle yazmıyorsa o şarkı sana değil.
Yazarsan ağır yenik olursun ve hiç bir şey elde edemezsin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhdmr
Sakın yazma. Kadınlar yazmak istese önünde dağ duramaz.
Aile sorunu bana hep cepte tuttuğu bir ayrılık mazereti olarak duruyor gibi geldi. Çünkü ne zaman istese bu mazeret sayesinde ayrılabilir senden. Şöyle düşün, aile yüzünden ömür boyu kimseyle olmayacak mı? Tabiki olacak. Senden ya hevesini aldı ya bir limandın sorunları bitince sana gerek kalmadı ya da hep beklediği "senden daha iyi " olanı buldu. Tırnak içinde yazdığımı kişisel algılama kadınların pek çoğunda vardır bu.
Pişman olsa sana yazardı emin ol. 1 hafta bekle yazmıyorsa o şarkı sana değil.
Yazarsan ağır yenik olursun ve hiç bir şey elde edemezsin .Aynen bende sizin verdiğiniz tepkiyi kıza söylemiştim. Aile sorunu yüzünden ayrılıyorsan sonsuza kadar erkek arkadaşın olmayacak mı demiştim. O da napim kaderim bu tarzı bişey söylemişti. Hocam ayrıca bu aile sorunları sadece sonda başlamadı daha ilk konuşmaya başladığımızdan beri var olan bir şeydi üstelik daha baştan beri ilişkimize yansıyordu.
-
Kuzen tek cümlede anlatmışsın, eline sağlık.
-
Sana bir abi nasiyatı umursamaz ol mesaj atma bırak kendisi gelsin gelincede hemen yelkenleri suya indirme bende seni özledim vs. deme yoksa değersiz olursun her sıkıldığında g*tune tekmeyi yersin
-
Tecrübelerini paylaşanlara teşekkürler. Bu konuyu tam zamanında açmışım yoksa neredeyse mesaj atacaktım kıza
-
sevgiliyken olan ilişkiniz ile sonrasında yaşanacak olanlar farklı şeyler hissettirir.
Zaten herkes boş ver yazma demiş. ama kafana çok takıyorsan yaz. öyle dönsün diye değil muhabbet olsun diye
sevgiliyken görmediğin olur mu öyle şey dediğin saçmalıkların farkına varır iyiki ayrılmısız dersin . Tecrübeyle sabit :)
-
İnan bana ben birini 3 ay boyunca unutamadım her gün rüyamda görürdüm ve yazmak istedim herkes kafama vurdu yazma üzülürsün dediler ama ben emindim güzel birşey olucağını biliyordum ve onları dinlemedim yazdım sonuç şu ki hayatımda hiç bu kadar kalbim kırılmamıştı kendime yazık ettim her şeyin hayırlısı diyip geç illaki önüne daha iyi birisi seni gerçekten seven birisi çıkar.
-
Kızlar çabuk bağlanır çabuk ayrılır. Erkeklerse zor bağlanır ve ayrılığı zor olur. Senin yaşadığın bu sendrom herkeste oluyor neredeyse. Emin ol ki o kız seninle ayrılırken duygusal davranmadı. Çünkü kızlar duygusal görünümlü mantıklı insanlardır. Eğer ona mesaj atarsan aciz duruma düşeceksin ve kızın gözünde değerin daha da azalacak. Şuan senin yapman kendine odaklanmak(spor, iş veya ders) ve yeni kızlarla tanışmak çünkü senin ilacın bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tane ciddi ilişkim oldu ilki başka adamlarla yazışıp nişanlancam ayağına yattı ve evet gerçekten(sözde) evlenmiş insan kaç ay sonra telefonla arayıp beni sen mi rahatsız ettin falan bir şeyler geveledi sinirlenip kapattım bu kadar aranıyorum, benim hatamdı vicdan yaptım mesajı veremezdi başka bir insan, şu anki bencil psikolojimin mimarı o kişi oldu.
İkincisi ise durduk yere kaç ay önceki bir muhabbeti bahane edip ben düşünmek istiyorum(Başkalarıyla yazışıyorum sen bir dur demek istedi yani.) dedi ben de sallamadım umrumda değil artık kimin ne yaptığı.
Ülke insanı psikopat ilişkilerde hiçbir zaman istikrarlı bir durum yok, herkesin tek derdi ben haklıydım sen haksızdın bilmem ne çocukça şey yarıştırmak. Bu yarışa asla dahil olmayın sen haklısın deyip geçin ağlayıp yine o geri döner.
Ülkenin nesi düzgün ki insanları düzgün olsun hiç şaşırmıyorum artık. Kendi geleceğinizi kurun para kazanın böyle müsvette insanlara taviz vermeyin.
-
Giden gitmiştir, gittiğinde bitmiştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X