Şimdi Ara

Ayrılık sonrası mesaj ( tecrübeliler buraya) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
25.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tortote

aynen bende ailesini bahane edince dalgamı geçiyorsun ömür boyu erkek arkadaşın olmayacak o zamn senin demiştim o da kaderim bu vs demişti. Zaten yukarıda yazdım aile sorunları bahanesini irdeleyince hem aile sorunları var hem de senden soğudum dedi

Alıntıları Göster

Bak beni dinle sakın mesaj atma. Hatta takipleşiyorsanız bile sakın onun dikkatini çekecek bir şey de paylaşma.

Ben 13-14 yıl kadar önce lisede bir kızla çıkıyordum. Gerçekten aramız çok iyiydi ve ailem de onu çok seviyordu.

Sonuçta lise işte çocuktuk ve sınav dönemi yaklaştığında saçma sapan hareketler yapmaya başladı.

Muhtemelen birileri sınav yüzünden bunun aklına girdi. Yok işte benim ders çalışmam lazım, kazanmam lazım, biz birimize engel oluyor falan filan dedi bitti.

Benim eşekliğim, o dönem lisedeyim ama benim yaramazlıklarımdan dolayı kalmışlığım falan var sonradan akıllandık tabi :)

Arabayla kapısına giderdim beklerdim sabaha kadar. Anneme gitmiş şikayet etmiş beni. Yok kapıda sabahladı bilmem ne. Annem de beni aradı o evin önünde durma falan.

E ne oldu ? Ben kendimi rezil ettiğimle kaldım ama o da Türkiye'nin önde gelen ne bir doktoru oldu, ne bir ceo'su ne de başka bir şey.

Şimdi ki aklımı bırak, o olayı yaptıktan 2 ay sonraki aklım olsa beni öldürseler kapısına gitmezdim. Giden gider hocam, orada kapanır o konu.

Ben hayatımda bir daha kimse için uğraşmam, kılımı kıpırdatmam. Bir şey olacaksa olur, olmayacaksa kimse kimseyi zorlamasın, zor durumda bırakmasın.

Bence önüne bak, hayatına devam et. Hastalığa rağmen bence her şey güzel. Kimse kimsenin keyfini kaçıramaz. Her zaman olumlu düşün ve öyle yaşa.

Ben bu kız muhabbetleri yüzünden 3-4 yıl kimseyle konuşmadığımı bilirim. Boş ver.

• kardeşim senin çok yürüyecek yolun var..

• Yaş kaç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taze tecrübelerim var kesinlikle iyi dinler.

1-Klasik bahane ailevi sebepler.

2-Kesinlikle ve asla mesaj atıp arama.

3-Sizin şarkınızı paylaşır , sana göndermeli paylaşımlar atar sakın ve sakın aldanma.

Ölüyor musun ? Kendi için de öl kardeşim. Su içmeye dermanın mı yok ? İçme kuruyana kadar içme ama asla yazma ve arama.,

Sana acı ama gerçeklerden bahsediyim , senin tüm gün düşündüğün kız şu an instagram hesabından profil eliyor , istekelre cevap veriyor. Hesabından , çevreden hatta kardeşim dediği erkekten gelen mesajlara gülerek cevap veriyor.

Sen istersen geber umrun da dahi olmaz. Seni arayacak , yada mesaj atacak şunu unutma " her katil , işlediği cinayeti görmek için geri gelir"

Kız arkadaşı yazar , SS'ler ona gider. Artık alışırsın bir bakmışsın yanın da başkası.

1 sene de gerçekten sevdiyse seni bir gün seni özledim diye arayacak , ama sadece özledim diyecek o kadar.

Öl kardeşim , aşkından hırsından öl geber ama asla ve asla arama sorma. Gerekir ise engelle.4-5 ay sonra engeli bas çünkü onun sevgilisi sana yazacak.

Empati yap , peşin de 50 tane abaza kız olsa , seninle sevişmek için can atan bu konuyu açar mıydın ?

Talep çok.Türkiye kuralı bu.

İletişim kurma , göndermeli mesaj atma. Bu onun için de kalacak ve hırs olacak yoluna bak.

Bunları keşke yaşamadan önce biri bana yazsaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Bak beni dinle sakın mesaj atma. Hatta takipleşiyorsanız bile sakın onun dikkatini çekecek bir şey de paylaşma.

Ben 13-14 yıl kadar önce lisede bir kızla çıkıyordum. Gerçekten aramız çok iyiydi ve ailem de onu çok seviyordu.

Sonuçta lise işte çocuktuk ve sınav dönemi yaklaştığında saçma sapan hareketler yapmaya başladı.

Muhtemelen birileri sınav yüzünden bunun aklına girdi. Yok işte benim ders çalışmam lazım, kazanmam lazım, biz birimize engel oluyor falan filan dedi bitti.

Benim eşekliğim, o dönem lisedeyim ama benim yaramazlıklarımdan dolayı kalmışlığım falan var sonradan akıllandık tabi :)

Arabayla kapısına giderdim beklerdim sabaha kadar. Anneme gitmiş şikayet etmiş beni. Yok kapıda sabahladı bilmem ne. Annem de beni aradı o evin önünde durma falan.

E ne oldu ? Ben kendimi rezil ettiğimle kaldım ama o da Türkiye'nin önde gelen ne bir doktoru oldu, ne bir ceo'su ne de başka bir şey.

Şimdi ki aklımı bırak, o olayı yaptıktan 2 ay sonraki aklım olsa beni öldürseler kapısına gitmezdim. Giden gider hocam, orada kapanır o konu.

Ben hayatımda bir daha kimse için uğraşmam, kılımı kıpırdatmam. Bir şey olacaksa olur, olmayacaksa kimse kimseyi zorlamasın, zor durumda bırakmasın.

Bence önüne bak, hayatına devam et. Hastalığa rağmen bence her şey güzel. Kimse kimsenin keyfini kaçıramaz. Her zaman olumlu düşün ve öyle yaşa.

Ben bu kız muhabbetleri yüzünden 3-4 yıl kimseyle konuşmadığımı bilirim. Boş ver.

Alıntıları Göster

Hocam , klasik her kes aynı sadece şekil değiştirmiş.

Beni de öldürselerdi aramasaydım , şimdi her yerden engeli bastım.

Dünya iyisi ol köpek ol , yaranamazsın bazen ve salarsın.

• Baymissin hocam insanlar birbirinden sıkılıyor maalesef eminim sen de ondan sıkılmışsındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Taze tecrübelerim var kesinlikle iyi dinler.

1-Klasik bahane ailevi sebepler.

2-Kesinlikle ve asla mesaj atıp arama.

3-Sizin şarkınızı paylaşır , sana göndermeli paylaşımlar atar sakın ve sakın aldanma.

Ölüyor musun ? Kendi için de öl kardeşim. Su içmeye dermanın mı yok ? İçme kuruyana kadar içme ama asla yazma ve arama.,

Sana acı ama gerçeklerden bahsediyim , senin tüm gün düşündüğün kız şu an instagram hesabından profil eliyor , istekelre cevap veriyor. Hesabından , çevreden hatta kardeşim dediği erkekten gelen mesajlara gülerek cevap veriyor.

Sen istersen geber umrun da dahi olmaz. Seni arayacak , yada mesaj atacak şunu unutma " her katil , işlediği cinayeti görmek için geri gelir"

Kız arkadaşı yazar , SS'ler ona gider. Artık alışırsın bir bakmışsın yanın da başkası.

1 sene de gerçekten sevdiyse seni bir gün seni özledim diye arayacak , ama sadece özledim diyecek o kadar.

Öl kardeşim , aşkından hırsından öl geber ama asla ve asla arama sorma. Gerekir ise engelle.4-5 ay sonra engeli bas çünkü onun sevgilisi sana yazacak.

Empati yap , peşin de 50 tane abaza kız olsa , seninle sevişmek için can atan bu konuyu açar mıydın ?

Talep çok.Türkiye kuralı bu.

İletişim kurma , göndermeli mesaj atma. Bu onun için de kalacak ve hırs olacak yoluna bak.

Bunları keşke yaşamadan önce biri bana yazsaydı.

Hocam zaten dün anlık bi krize girdim neredeyse atacaktım tam o anda bu konuyu açtım iyiki de açmışım 

Benim yaşadıklarımı yaşayanların tecrübesini dinlemek rahatlattı. İnstagram olayı doğru benim kıza da tanıdık tanımadık erkekler mesaj atıyordu. Her ne kadar kendime söylemesem de sağlıklı bir ilişkimiz yoktu. Hep tek taraflı çaba tam işte kız düzeliyor bana kendimi iyi hissettiriyor dediğim anda bitirdi her şeyi.

• eger seks hayatiniz olduysa mesaj at en azindan ihtiyacini giderirsin, tecrubeyle sabit bir kere bittimi tekrar baristiginda sadece kacinilmaz sonu uzatiyorsun ve o arada ihtiyacini gideriyorsun okadar. eger zaten seks hayatiniz olmadiysa mesaj atip kendine yazik etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 6 Mart 2021; 14:9:52 >
  • Bende biraz önce kıza fazla olduğum için kendine hakaret ederek benden ayırıldı. Kendine hakaret etti ve bana benden daha iyilerine layıksin diyerek beni terk etti. Daha 2.ayımızdı ve diğer ilişkilerinde çok yıprandığını söyledi ve benimle ilişkiye başlamasının hata olduğunu söyledi. Hep benim çabalamama rağmen onu sevmeme rağmen beni terk etti. 22 Yaşındayım ilk ciddi ilişkim olacaktı diyebilirim belki evlenebilirdim o derece seviyordum. Çok üzülecek kapımda kul olacak buraya yazıyorum benim ahım kimsede kalmaz. Sende akıllıysan takılmalık yaşarsın bu hayatı 2 ayda saçlarım beyazladı kendime veremediğim zararı bana 2 ayda verdi. Biz ne kadar erkek olsakta acı katsayımız yüksek olsada kızlar bizim hayatımızı s.kmekte çok daha profosyonel

• quote:

Orijinalden alıntı: pisigo123

Bende biraz önce kıza fazla olduğum için kendine hakaret ederek benden ayırıldı. Kendine hakaret etti ve bana benden daha iyilerine layıksin diyerek beni terk etti. Daha 2.ayımızdı ve diğer ilişkilerinde çok yıprandığını söyledi ve benimle ilişkiye başlamasının hata olduğunu söyledi. Hep benim çabalamama rağmen onu sevmeme rağmen beni terk etti. 22 Yaşındayım ilk ciddi ilişkim olacaktı diyebilirim belki evlenebilirdim o derece seviyordum. Çok üzülecek kapımda kul olacak buraya yazıyorum benim ahım kimsede kalmaz. Sende akıllıysan takılmalık yaşarsın bu hayatı 2 ayda saçlarım beyazladı kendime veremediğim zararı bana 2 ayda verdi. Biz ne kadar erkek olsakta acı katsayımız yüksek olsada kızlar bizim hayatımızı s.kmekte çok daha profosyonel

Aynı şeyleri yaşadık tek fark benimki daha fazla sürdü:) Ayrıca bende eminim benim kızın sorunları yüzünden kimse onla sevgili kalamaz. Yani mesela beni bıraktı gitti başka erkekle ilişkiye başladı ama o gittiği erkek muhtemelen 2. ayında senle mi uğraşacam der şutlar kızı.

• tortote kullanıcısına yanıt

Hocam sizinki yenisini bulmuş benim kız hep eskilerini benden üstün tuttu beni artık gibi hisettirdi hep size yine değer vermiş. Ben gerçekten seviyordum benim kızı ama eski ilişkilerinde yaşadığı kalp kırıklığını benimle sarmak istemedi resmen. Erkekliğime tüküreyim kaybetmemek için bütün gururumu ayaklar altına aldım adam gibi hissettirmedi bana kendimi hiçbir zaman. İnşallah yaşattıklarını yaşarda aklı başına gelince kapımda köpek olur. O zaman it gibi süründürmeden affedersem banada adamsın demesinler.

• quote:

Aynı şeyleri yaşadık tek fark benimki daha fazla sürdü:) Ayrıca bende eminim benim kızın sorunları yüzünden kimse onla sevgili kalamaz. Yani mesela beni bıraktı gitti başka erkekle ilişkiye başladı ama o gittiği erkek muhtemelen 2. ayında senle mi uğraşacam der şutlar kızı.

Alıntıları Göster

At gibi giden it gibi döner hocam boşver üzmeyelim kendimizi zaman lazım baktık olmuyor bizde bakmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: pisigo123

Hocam sizinki yenisini bulmuş benim kız hep eskilerini benden üstün tuttu beni artık gibi hisettirdi hep size yine değer vermiş. Ben gerçekten seviyordum benim kızı ama eski ilişkilerinde yaşadığı kalp kırıklığını benimle sarmak istemedi resmen. Erkekliğime tüküreyim kaybetmemek için bütün gururumu ayaklar altına aldım adam gibi hissettirmedi bana kendimi hiçbir zaman. İnşallah yaşattıklarını yaşarda aklı başına gelince kapımda köpek olur. O zaman it gibi süründürmeden affedersem banada adamsın demesinler.

yok hocam yenisini buldu mu bulmadı mı bilmiyorum sadece örnek verdim. Yani bulsa bile zannetmiyorum hiçbir erkek benim kadar tolerans göstersin kıza

• tortote kullanıcısına yanıt

Biz her zaman daha iyilerine layığız boşver giden taraf her zaman kaybetmiştir. İlk sevgiliminde ahını almıştım böyle at gibi gitmiştim it gibi döndüm kapısına hayatıma sıçtı engellemişti beni. O yüzden bizi onlar bıraktılar bizim sıcaklığımızı her zaman hissedecekler başka erkeklerdede

• Hocam burdakilere bakma, mesaj atmazsan icinde hep ukte kalacak zaten

En iyisi mesaji at tersi bir guzel ye en azindan icinde pismanlik kalmaz, ben her seferinde denedim cok da terslendim ama olsun icimde kalmadi

Ben genelde ruyamda gordum iyi misin, seni suna benzettim falan diye giriyorum ama depresif girme mesaja sakali esprili gir yine geldi tipini ... ezigi demesin

Ben mesela youtubede gordum galiba seni hoptek yapiyordun falan diyorum guluyorlar hee falan diyorlar sonra bir iki saka espiri sonra ciddiye baglayip alttan alttan dokunduruyorsun baktin cevap geldi devam et baktin hemen sogudu sal gitsin

5-6 kez farkli kizlara yazmisligim vardir boyle, bir kac kere de tuttu hatta tekrar goturmuslugum de oldu

mesela bulundugu yerde kotu bir haber varsa mesaj atip iyi misin falan da diyebilirsin, ben izmir depremin butun izmirde takildigim kizlara yazmistim hepsi cok iyi karsilamisti simdi gidince bekliyorlar mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saveyourself -- 6 Mart 2021; 16:44:52 >
  • quote:

Konuştuk 3 4 gün sonra ama baktım soğuk davranıyor ve kısa kısa cevaplar veriyor bir daha yazmadım.

Alıntıları Göster

Doğru yapmışsın umarım yazar

• konu faydalı oldu teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Hocam burdakilere bakma, mesaj atmazsan icinde hep ukte kalacak zaten

En iyisi mesaji at tersi bir guzel ye en azindan icinde pismanlik kalmaz, ben her seferinde denedim cok da terslendim ama olsun icimde kalmadi

Ben genelde ruyamda gordum iyi misin, seni suna benzettim falan diye giriyorum ama depresif girme mesaja sakali esprili gir yine geldi tipini ... ezigi demesin

Ben mesela youtubede gordum galiba seni hoptek yapiyordun falan diyorum guluyorlar hee falan diyorlar sonra bir iki saka espiri sonra ciddiye baglayip alttan alttan dokunduruyorsun baktin cevap geldi devam et baktin hemen sogudu sal gitsin

5-6 kez farkli kizlara yazmisligim vardir boyle, bir kac kere de tuttu hatta tekrar goturmuslugum de oldu

mesela bulundugu yerde kotu bir haber varsa mesaj atip iyi misin falan da diyebilirsin, ben izmir depremin butun izmirde takildigim kizlara yazmistim hepsi cok iyi karsilamisti simdi gidince bekliyorlar mesela

Hocam benim suçum yok ki şimdi tekrar düşününce ben yazsam iyice ego yapacak. Ayrılırken acayip soğuk yaptı bana karşı (aynen,evet,yok) gibi kısa kısa cevaplar verdi. Hani bi insana ayıp olmasın diye cevaplar verirsin ya aynen öyle cevaplar. En son dedi ki ,bana bağlanmanı istemiyorum bunu diyen kız zaten bana karşı bişey hissetmiyordur. Ben akışına bırakacam yazarsa yazar. Şimdiye kadar hep ben ilişkiyi ayakta tutmaya çalışmıştım şimdi biraz da o çabalasın pişmansa.

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Hocam , klasik her kes aynı sadece şekil değiştirmiş.

Beni de öldürselerdi aramasaydım , şimdi her yerden engeli bastım.

Dünya iyisi ol köpek ol , yaranamazsın bazen ve salarsın.

Alıntıları Göster

hocam niye bu kadar pişmansın aradığın için

• quote:

Hocam benim suçum yok ki şimdi tekrar düşününce ben yazsam iyice ego yapacak. Ayrılırken acayip soğuk yaptı bana karşı (aynen,evet,yok) gibi kısa kısa cevaplar verdi. Hani bi insana ayıp olmasın diye cevaplar verirsin ya aynen öyle cevaplar. En son dedi ki ,bana bağlanmanı istemiyorum bunu diyen kız zaten bana karşı bişey hissetmiyordur. Ben akışına bırakacam yazarsa yazar. Şimdiye kadar hep ben ilişkiyi ayakta tutmaya çalışmıştım şimdi biraz da o çabalasın pişmansa.

Alıntıları Göster

Icinde kalmicaksa en guzeli budur zaten

Hatta daha da guzel bir yontem var, instada baska kizlarla hikaye falan atarsan surekli buyuk ihtimalle hemen donus yapacaktir.

Kadinlarin dnasinda malesef bu var, baska kadinlar tarafindan istenilen erkegi istiyorlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.