Şimdi Ara

Ayrılmak için bir sebep mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Reşit olmadığınızı yazmışsın yoksa yanlış mı gördüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt

Haklısınız keşke bulduğumuzu sandığımız şeyler bizi yanıltmasa, keşke güvenilir insan bulmak kolay olsa bu zamanda. Teşekkür ederim

• Yok hayır sadece yaşımızın evlilik için ''bizce'' erken olduğunu söylemek istedim

• milaba M kullanıcısına yanıt
    Güvenilir insan bulmak kolay; asıl sorun bulduğun insanın güvenilir insan olması için tüm hayatı seferber etmeye calismakta..

• Böyle birşey saklamakla mutlaka altında birşey vardır. Çok şanslısın ki farketmişsin hiç üzme kendini hatta sevinmelisin belki evliliğe gidecekti.

• Uzak mesafe ilişkisi ve 5 yıllık ex'i takip etme durumu.. Bu takip ettiği kişi ile aynı ilde mi yaşıyorlar hocam, siz de başka ildesiniz doğru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bunu buraya sorman büyük yanlış, len 5 sene ne yaşadınız ne içtiniz. aranızda ne oldu ne bilelim biz ?

Oturursunuz bir masaya, konuşursun böyle böyle ne derdin varsa anlatırsın. Problemini dile getirdiğin hale olumlu yönde sonuç alamıyorsan, bir şeyler tükenmek üzeredir.

Kimse kimseyi sonsuza kadar sevmez - sevemez. Heyecanlı bir şekilde başlar ve yavaş yavaş tükenir.

Başka bir deyişle,

5 senelik geçirilmiş bir ilişkide aranızda yaşanan problemi dile getirip çözüm türetemiyorsanız zaten o ilişkinin artık sonu gelmiştir. Fazla uzatmaya gerek yok.

• uzak mesafe 5 yıllık ilişki nasıl oluyo la

bi de konudaki bazı arkadaşlar seni erkek sanmış, yazdığın cümlelerden anladıgım kadarıyla kadınsın ve sana şunu söyleyim pek güvenme erkeklere hele ki sana ex konusunda yalan söyleyenlere :D

• TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt

Sence oturup konuşabiliyor olabilsem buraya yazar mıyım? Aynı şekilde atıyorum ailemle bir sorun var onlar da benim kaç yıllık annem babam bu mantıkla onlarla ilgili sorunlarımı da yazmayayım öyle mi?

• Peter Jones P kullanıcısına yanıt

Önceden uzak mesafe değildi pandemi sonrası uzak mesafe oldu malesef. Gerçekler acıdır ne diyelim...

• milaba M kullanıcısına yanıt

sen bir ilişki içinde olduğuna emin misin ?

Kusura bakma ama

birbirini sevdiğini iddia eden iki bireyin bir araya gelmesiyle ilişki oluşur,

-Bir araya gelip konuşamıyorsanız buna ilişki denir mi ?? ÜSTELİK 5 SENELİK

O 5 sene nasıl geçirdiniz siz ya  

• üniversitedesiniz, ben can ciğer dediğim arkadaşlarımla nadir görüşüyorum ilişki çok daha zor tabi. ya şimdi kesin aldatıyor vs diyemeyiz ama yalan söylemesi sıkıntı. ayrılmak istediğini söyle ne tepki vereceğine bak, umursamazsa boş ver gitsin zaten.

• Bir kere 5 yıl çok ciddi bir süre millet çocuk yapıyor bu sürede evlenip hadi evlenmedin diyelim eski sevgiliyi takip etmek ne demek kardeşim bunun mantıklı bir açıklaması olamaz direk ayrıl

• Bir yabancı uğruna seni takmıyor bile

• Ayrılmak için geçerli bir sebep tabiki ilişkide net olmayan insanlarla işin olmasın gerçi bu devirde ben de bu tarz ilişki çok görüyorum eşya kullanır gibi insan kullanıyorlar

• Kesinlikle bir sebep. Buradaki sebep eski erkek arkadaşını takip etmesi değil, onu size arkadaşım diye tanıtarak "yalan" söylemiş olması. İki tarafın da dürüst olmadığı bir ilişkiden bir şey beklemeyin.

• Sebep filan değil sen içini rahat tut benim.babam da eski karısını takip ediyor Facebook'tan hatta anneme söylüyormuş şunu yapıyor şimdi filan diye 😁 öylesine takip ediyordur güzel düşün güzel olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar söyle dediğini yapmazsa ayrıl.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.