Şimdi Ara

***Ayrıntılı Oyuncu Faresi Önerisi***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amatör bir FPS oyuncusu olarak yeni bir oyuncu faresi almayı planlıyorum fare önerileri hakkında sayısız konuya baktım fakat bir türlü hangi fareyi alacağıma karar veremedim :(
    Oyunlarımı dizüstü bilgisayarım üzerinden oynamaktayım ama alacağım farenin kablolu/kablosuz olması önemli değil . 2 senedir Logitech M305 kullanıyorum. Aşağıda farenin görüntülerini ve boyutlarını görebilirsiniz. Bu fareye en yakın A4 Tech X7 760h var fakat yapılan yorumlar iç açıcı değil. Şimdiden teşekkürler, iyi günler. [Bütçe En Fazla 150TL]
    http://b1303.hizliresim.com/17/d/l090z.jpg
    http://b1303.hizliresim.com/17/d/l092f.jpg
    http://b1303.hizliresim.com/17/d/l0935.jpg

• logitech g9x + steelseries pad
  • Logitech g9x'i inceledim ve onu almaya karar verdim. Acaba steelseries yerine biraz cakmasi olan sanalmarketim qck pro gaming pad alsam pişman olur muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmazsın kullanıyorum memnunum
  • çakması değil zaten oda qck aynı malzeme...sadece reklam logosu olduğu için biraz daha ucuz
  • Kullandığım tabir için özür dilerim
  • Çok fazla mouse modeli var ve çok kararsız kaldım. Şu anki mouse'u '' Fingertip Grip '' şeklinde kullanıyorum. Acaba hangisini almalıyım???

Razer SALMOSA
    Razer ABYSSUS
    Steelseries Kana
    Steelseries Kinzu V2 Pro
    Roccat Pyro Mobile Wireless
    Logitech G9x
    Zowie EC2 eVo

Şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abysus
    g9x
    kinzu,kana
  • Bu mouse'ları kullananların yabancı forumlarda yorumunu baktım yav bu mouse'ların hepsi mi kötü? Kimi g9x in kaplaması çok kötü demiş kimisi kana'nın sensöründe sorun var demiş o kötüyse bu kötüyse hangisini alacağımı şaşırdım yardım edin :((

• http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/frisby-fm-g3200k-fm-g3200k-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=65173

bak bu yeni çıkmış alabilirsin...ergonomi olarak çok iyi görünüyo ama iç yapısı beş para etmez

bende fare bakıyorum bu aralar piyasada çok seçenek var karar vermek imkansız...

bu arada steelseriesdeki sorunları bende okudum ama yazılım güncellemesi ile onları çözüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloserTR -- 20 Mart 2013; 0:29:53 >

• Aman aman hocam Allah düşürmesin öyle ürünlere

• Güncel arkadaşlar

• 3 mouse arasında kaldım.
    Aşağıdaki mouse'lardan kullanan/kullanmış olanları görüşlerini bildirirse sevinirim...
    (Mouse tutuş şeklim '' Fingertip Grip '')
    1-)Razer Abyssus
    2-)Logitech G9x
    3-)Steelseries Kana

• Güncel

• bu kadar kararsız olma,g9x al gitsin,ağırlık ayarı felan var,2 farklı kapağı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloserTR

bu kadar kararsız olma,g9x al gitsin,ağırlık ayarı felan var,2 farklı kapağı var

Peki. Siz hangi fareye karar verdiniz?

• tt esports black hoşuma gidiyo sanırım onu alıcam ben,yabancı sitelerde okudum olumsuz yorum yok herkes iyi şeyle yazmış
  • Ben de notebooktan oyun oynuyorum. Bu ara FPS ağırlıklı oynamaya başladım.
    Oynarken mouse konusunda çok sıkıntım olduğunu hissediyorum. ( Tespitim doğrudur umarım.) Logitech mk220 klavye mouse takımının mouseu ile oynuyorum ve halim fena
    Bana da güzel bir mouse önerecek olan var mı 100TL'ye kadar?

@cenkay123 Siz ayrı bir klavye kullanıyor musunuz? Yoksa notebookun klavye ile mi oynuyorsunuz?
  • ne alırsan al denemeden alma.
    ergonomi kişiye göre deyişir ve benim ergonomik bulduguum bır mause sana ergonomik gelmeyebilir.
    mesela birçok kişi g9x i öneriyor ama ben alıp 4-5 gün sonra iade ettim ergonomisini beyenmediğimden.
    ucuz yollu bişey olsun dıyorsan x7 öneririm.2 yıl kullandım üzmedi beni.
    yada imzada bulunan mause'u alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Ben de notebooktan oyun oynuyorum. Bu ara FPS ağırlıklı oynamaya başladım.
    Oynarken mouse konusunda çok sıkıntım olduğunu hissediyorum. ( Tespitim doğrudur umarım.) Logitech mk220 klavye mouse takımının mouseu ile oynuyorum ve halim fena
    Bana da güzel bir mouse önerecek olan var mı 100TL'ye kadar?

@cenkay123 Siz ayrı bir klavye kullanıyor musunuz? Yoksa notebookun klavye ile mi oynuyorsunuz?

Notebook klavyesiyle oynuyorum. (Dell Inspiron 5110)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.