Şimdi Ara

ayt başlama zamanı geldi 04.02.2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e yeter 7. aydan beri hep tyt hep tyyt artık yeter. yarın ayt başlıcam bugün son tekrarlar vss fealn sonra full ayt.

tabi hergün tyt mat sorusu tyt problem ve fen tekrarları haricinde vaktimin kalanını ayt vereceğim fakat aklımda birkaç soru varda.

bu ayt fizik konusunda çok sıkıntılıyımda esş hocamız iyi diyorlar.zaten aldım fakat inceleme fırsatım olmadı. inceleyenler yazabilir mi? ayrıyeten esş ile gideceğim ama çok uzar yetişmez vs diye düşünüyorum sizce nasıl yapayım yetişir mi acaba? esş hocamız biraz ayrıntılı anlatıyor haliyle ayt diye. video vs felan uzayabilir ne düşünüyorsunuz,?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 3 Şubat 2020; 19:59:8 >

• bence altuğ güneşin konu anlatımı yeterli 2-3 gündür dinliyorum en azından soru çözecek kıvama geliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aytde bence üstünkörü gitmeyin detaylı gidin konuları özümseyerek ve en önce fizikden başlayın fizik daha çok özen istiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• hüseyin hoş geldin. 4 aya yakın bir süre kaldı. bu süre içerisinde ayt için çalışacağın bir saniye bile boşa gitmeyecek emin ol. şunu da söyleyebilirim ki ayt çalıştıktan sonra öğreneceğin bilgilerden sonra tyt soruları için ufkun açılacak, bunu tyt denemelerinde bile göreceksin. çünkü ayt'nin içerisinde fazlasıyla tyt de var. başarılar dilerim şimdiden. senin yerinde olsam 1 ay kalaya kadar salt ayt çalışırım. son bir ay da tekrarlar ve salt deneme girerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneThousandAli

Hocam aytde bence üstünkörü gitmeyin detaylı gidin konuları özümseyerek ve en önce fizikden başlayın fizik daha çok özen istiyor
    hocam yetişmez diye korkuyorum endişeliyim. konular hayli bi fazla. ve esş hocamızda detay alarak gidiyor ya. yetişmez diye korkuyorum o yüzden.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer ben olayın mantığını youtubedan anlarım diyorsan o da olabilir ÖSYM zaten olayı anlayıp anlamadığını sınayan sorular soruyor ama bana kalırsa en azından çok soru çıkan ve zor konuları esşden halledin basit makine tork atışlar denge kütle merkezi gibi konular YouTube dan da halledilir ama bir çembersel harekette manyetizma da felan Ertan hocadan gidin.Zamanınizi iyi yonetirseniz konuları bitirirsiniz dert etmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneThousandAli

Hocam eğer ben olayın mantığını youtubedan anlarım diyorsan o da olabilir ÖSYM zaten olayı anlayıp anlamadığını sınayan sorular soruyor ama bana kalırsa en azından çok soru çıkan ve zor konuları esşden halledin basit makine tork atışlar denge kütle merkezi gibi konular YouTube dan da halledilir ama bir çembersel harekette manyetizma da felan Ertan hocadan gidin.Zamanınizi iyi yonetirseniz konuları bitirirsiniz dert etmeyin
    aynen öylesi daha mantıklı olur :)

gidipte basit makinalarda esş dinlemeye gerek yok. baba konularda dinlemek lazım eşşyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

hüseyin hoş geldin. 4 aya yakın bir süre kaldı. bu süre içerisinde ayt için çalışacağın bir saniye bile boşa gitmeyecek emin ol. şunu da söyleyebilirim ki ayt çalıştıktan sonra öğreneceğin bilgilerden sonra tyt soruları için ufkun açılacak, bunu tyt denemelerinde bile göreceksin. çünkü ayt'nin içerisinde fazlasıyla tyt de var. başarılar dilerim şimdiden. senin yerinde olsam 1 ay kalaya kadar salt ayt çalışırım. son bir ay da tekrarlar ve salt deneme girerim.
    hoşbuldum hocam :)

hocam tyt düşük olduğu için pek bırakamıyorumda o yüzden tyt ayt karaşık gitmek zorndayım.

ve umarım sizin dediğiniz gibi olurda emeğimizin karşılığını adamakıllı alabilelim bari ayt de.:)

siz ne yaptınız hocam nasıl gidiyor bölümü vs felan bıraktınızmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

hoşbuldum hocam :)

hocam tyt düşük olduğu için pek bırakamıyorumda o yüzden tyt ayt karaşık gitmek zorndayım.

ve umarım sizin dediğiniz gibi olurda emeğimizin karşılığını adamakıllı alabilelim bari ayt de.:)

siz ne yaptınız hocam nasıl gidiyor bölümü vs felan bıraktınızmı?

Alıntıları Göster
    umarım alırız hocam istediğimizi çalışmaya devam. evet bölümü dondurdum ben. bizim okulda her dönem ayrı ayrı dondurma olduğu için şu aralar ders seçimi yaptım ve 2. dönemi dondurmak için tekrar e dilekçe yazacağım. işin güzel yanı yemekhane, kütüphane gibi imkanlardan hala faydalanabiliyorum ve günümün çoğu okulun kütüphanesinde geçiyor. bu sayede üniversite ortamını da unutmamış oluyorum. senin nasıl gidiyor?

• Ho

• yazım tam sana denk geldi:)
    https://universkop.com/tyt-mi-ayt-mi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertansinansahin

yazım tam sana denk geldi:)
    https://universkop.com/tyt-mi-ayt-mi/
    teşekkür edrim hocam güzel bi yazı olmuş elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

umarım alırız hocam istediğimizi çalışmaya devam. evet bölümü dondurdum ben. bizim okulda her dönem ayrı ayrı dondurma olduğu için şu aralar ders seçimi yaptım ve 2. dönemi dondurmak için tekrar e dilekçe yazacağım. işin güzel yanı yemekhane, kütüphane gibi imkanlardan hala faydalanabiliyorum ve günümün çoğu okulun kütüphanesinde geçiyor. bu sayede üniversite ortamını da unutmamış oluyorum. senin nasıl gidiyor?

Alıntıları Göster
    uğraşıyoruz hocam. hayırlısıyla geçirmemiz dileğiyle.:)

• Hacı ne yapıyodun bu zamana kadar ? Kalmış 4 ay sen daha yeni ayt başlayacam diyorsun. Gitti bu sene, benden söylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: faber12

Hacı ne yapıyodun bu zamana kadar ? Kalmış 4 ay sen daha yeni ayt başlayacam diyorsun. Gitti bu sene, benden söylemesi.
    kayseride işletme okurum olmazsa hocam. yapacağım fazla bişey yok :(
    Laf mı çaktın yani ?

• quote:

Laf mı çaktın yani ?
    est. hocam rahaysız olduysanız sileyim mesajımı.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 5 Şubat 2020; 20:17:31 >
    Niye rahatsız olayım ? Gururluyum tam aksine.

• quote:

Niye rahatsız olayım ? Gururluyum tam aksine.
    zaten bu bölümü seçtiğinize göre olması gerekende bu.

neyse iyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.