Ayt biyoloji hakkında

-
-
Senin biyolojin ve selinhoca disinda hicbir kanala bakmayin.
Hele 79 saat nobet tutup konu anlatan bir hoca var onu gorurseniz kacin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selin hocadan dinlemiştim sınavda 9'a 4 yaptım hiç beklemiyodum , senin biyolojin pek bana uymuyor bu arada 79 saat nöbet tutan hocayı neden önermiyonuz askdasdkasdk
-
Biyoloji portalı + Selin hoca şeklinde ilerledim ben. Tavsiyem önce Selin hocadan dinleyip konuyu ana hatlarıyla öğrenin sonra da biyoloji portalı üzerinden tüm ayrıntılara hakim olun :D Bu şekilde tyt full ayt ise 12 doğru 1 yanlış geldi yanlış da iyi çalışmadığım konuydu
-
Yanlış çıkan konu üreme olsa gerek
-
Evet :p
-
Hocam o hocama neden kinlendz anlayamadm youtube camiasinda en iyj anlatan olabilir
hocam o sizin kabiliyetsizliğiniz olabilir.
anlatımı çok hızlı ve özensiz geliyor bana. arkadan atlı kovalıyormuşcasına geçiyor derslerde
-
hocam öenmli konuları 10-15dkda falan anlatıp geçiyor. çok gereksiz yerlerde saçma detaylar veriyor vs.
bir de ben doktorum üstenciliği var anlatımında
-
senin biyolojin - dr. barış - cici biyolojici bana ayt biyoyu fulleten 3 kanal
-
Hocam niye 3 kanal izlediniz :p ayni sey donuyo zaten hepsinde.
Cici biyoloji sadece slayt okuyor.
Dr-biyoloji sadece nobet tutuyor.
Senin biyolojin biyolojinin sefiridir
Nöbet muhabbeti nedir hocam anlatabilir misiniz
Ustat her videonun basinda arkadaslar 76 saat nobetten ciktim ama sizden onemli degil vs diyerek ajitasyonda bulunuyodu
Anlatımı nasıl peki
Hizli ve ozensiz buluyorum ben.
Soru cozumleri iyi gibi ama 345-paraf vs iyi kaynaklari cozuyordu.
Orda da soyle bi sikinti oluyodu. Mesela test 8 soru. 6.yi cozemediniz mrak ettiniz hoca bunu gecin gereksiz diyip kestirip atiyodu.
Konu anlatımı olarak senin biyolojin izledim ama son ay diğer iki kanalın attığı videoların hepsini izledim ve üçü toplam 5-6 soru net tutturdu detay yerlerden
-
Hocam izlemedigim videosu yok adamin 3 tane biyoloji kaynagi tyt 3 tane ayt adamin soylemwdigi 1 yer yok soylediti her sey var gercekten cok sey kaciriyon asiri mutevazi bir adam keyif aliyoe anlatirken arada tipcilari heveslendirmek icin ornek veriyoe bilmiyoeum size neden oyle geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben unideyim zaten. Kacirdigim bir sey yok da zamaninda baktigimda epey ozensizdi anlatimi
Gecen seneden beri baya iyi piyasanin en iyisi olabilir gerek tip bilgisini kullanarak mantiklarini anlatimindan tutun gerek derste bos yapmadan her seyi kisa zamanda vermesinden gercekten cok iyi is yapior
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X