Şimdi Ara

ACİL MATEMATİK AYT KİTABI HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
36.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kullanan varsa beğendi mi ? Zorluk seviyesi nasıl almayı düşünüyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

ACİL Matematik AYT Kitabı Hakkında Kapsamlı Rehber

Giriş

ACİL Matematik AYT kitabı, Türkiye'deki üniversite adaylarına yönelik hazırlanmış, matematiksel becerilerini geliştirmelerini amaçlayan popüler bir kaynaktır.

Zorluk Seviyesi

ACİL Matematik AYT kitabı, zorluk seviyesi açısından orta düzey olarak kabul edilir. Temel matematik kavramlarına hâkim olan öğrenciler genellikle kitabı faydalı bulabilirler. Ancak, daha zorlu bir meydan okuma arayanlar veya AYT sınavına hazırlıkta ek desteğe ihtiyaç duyanlar için "Matematiğin İlacı" gibi daha zor kitaplar daha uygun olabilir.

Anahtar Özellikler

ACİL Matematik AYT kitabının bazı temel özellikleri şunlardır:

• Kapsamlı Konu Anlatımı: Kitap, AYT sınavında yer alan tüm matematik konularını kapsamlı bir şekilde ele alır.
    • Çözümlü Örnekler: Her konunun sonunda, kavramları daha iyi anlamanızı sağlayan çözümlü örnekler bulunur.
    • Alıştırmalar: Konuları pekiştirmenize yardımcı olacak çok sayıda alıştırma mevcuttur.
    • Soru Bankası: Kitabın sonunda, AYT sınavına benzer soruların yer aldığı bir soru bankası bulunur.

Kullanım Önerileri

ACİL Matematik AYT kitabını en etkili şekilde kullanmak için aşağıdaki önerileri göz önünde bulundurun:

• Düzenli Çalışma: Kitabı düzenli olarak çalışarak, kavramları daha iyi kavrayabilir ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz.
    • Konu Anlatımını Okuyun: Alıştırmaları çözmeden önce konu anlatımını dikkatlice okuyun.
    • Örnekleri Çözün: Çözümlü örnekler, kavramları görselleştirmenize ve problem çözme becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur.
    • Alıştırmaları Yapın: Alıştırmaları düzenli olarak yaparak, konulara hâkimiyetinizi test edebilir ve zayıf yönlerinizi belirleyebilirsiniz.
    • Soru Bankasıyla Pratik Yapın: Soru bankasını, AYT sınavına hazırlık için düzenli aralıklarla çözün.

Sonuç

ACİL Matematik AYT kitabı, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için faydalı bir kaynak olabilir. Orta zorluk seviyesi, kapsamlı konu anlatımı ve çok sayıda alıştırma ile öğrencilerin matematik becerilerini geliştirmelerine ve AYT sınavında başarı elde etmelerine yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla kitap pahalı felan ama bütün soruları düz klasik lys sorularını koymamışlar çok güzel mantıksal soruları falan var ösym'nin geçen yıl ki sorularına ayak uydurmuş.
  • efsane kitap fonksiyonların grafik kısmını öğretti şahsen
  • Ben tyt kitabında ikinci dereceden denklemler kısmını çözdüm. İnanılmaz kasıntı geldi ve ayt sini almaktan çekinir oldum. Tyt sini çok beğeniyorum açıkçası zor ama çok şey katıyor. Ama ayt sinin zorluğu bıktırır diye korkuyorum. Eğer elinde yoksa 345 in ayt sini kesinlikle tavsiye ederim. Onun da aksine tyt sini beğenmedim ama ayt si çok güzel gerçekten. Özellikle ösym tadında kısmı gerçekten çok şey katıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn09

Ben tyt kitabında ikinci dereceden denklemler kısmını çözdüm. İnanılmaz kasıntı geldi ve ayt sini almaktan çekinir oldum. Tyt sini çok beğeniyorum açıkçası zor ama çok şey katıyor. Ama ayt sinin zorluğu bıktırır diye korkuyorum. Eğer elinde yoksa 345 in ayt sini kesinlikle tavsiye ederim. Onun da aksine tyt sini beğenmedim ama ayt si çok güzel gerçekten. Özellikle ösym tadında kısmı gerçekten çok şey katıyor.
    aynen ya aynı durumdayım hocam
  • 345in osym tadinda si bazen cozutsa da guzel ama klasik kisimlari coook basit malesef vakit kaybi gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karekök çözdüm. Endemiği çözüyorum ama bu kitabın kapağını açınca karnıma ağrılar giriyor. Ya ben psikolojik olarak çöktüm ya da zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ayt Matematik Kaynak Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fazla mi kasinti ?

• Mukemmel kitap muazzam

• exploitt kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt si öyle ama ayt si pek öyle değil. Birinci testten sonra güzel sorular görmeye başlıyorsunuz ayt de. Tyt sini bu yüzden beğenmemiştim ben de.

• hocam bahsettiğin kitap
    Endemik Yayınları AYT Matematik Soru Bankası - Kitapİşler
    Endemik Yayınları AYT Matematik Soru Bankası,Endemik Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitapevleri
    https://www.kitapisler.com/Endemik-Yayinlari-AYT-Matematik-Soru-Bankasi_45119.html#0
    bu mu ?
    Geçen yıl zor diye bahsedilen şuydu aynı mı acaba elinizdeki kitap ve video çözümleri hepsi yüklü mü açıklayıcı mı ?

• Soru çözerek bir konuyu nasıl öğrenebiliyorsunuz?

• Malumunuz 2018 ayt de cikan sorular belli hicbiri de cok kolay sayilmaz acil en yakin gibi duruyor ama bilemiyorum

• A testleri kolay A+ testlerinde 10 sorudan 4-5 kadarı zor.

• Çok merak ediyorum ben de.

• Forumda o kadar bahsediliyor ama kullanan yok sanirim guzel ce bi inceleme gormek isteriz :)

• exploitt kullanıcısına yanıt
    Kitap yeni çıktı çözümlerinin bile ilk 90 sayfasi var.Ben almak istiyorum.bir haftaya.Çözümleri olan kitaplara samimi bakıyorum.Hele youtube da birisi detayli çözüyorsa konuyu ogreniyorsun neredeyse.Bu konuda irmak hoca sml hoca dan çok teşekkür ediyorum.

He bir de kenan hoca ondan hızlısı mezarda :D

• Su kitabi alip inceleme vakti geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Su kitabi alip inceleme vakti geldi
    al al pişman olmazsın, çözüm ile güzel combo olur.
  • Hocalar çözüyor evet ama limit türev integralini merak ediyorum mesela o yüzden o kısımlara gelmemişler daha .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.