Şimdi Ara

AYT Biyoloji nasıl çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya kısmetse ayt biyoloji başlıyorum.Geçen sene sadece yarım yamalak 3 sistem bilip girmiştim 4 netim vardı bu sene hedef +10.Elimde apotemi sistemler var.Sizden ricam nasıl çalışmalıyım?Tekrar falan ne sıklıkla yapmalıyım? Youtubede veya kaf gibi ücretli sitelerde iyi hoca varsa önerir misiniz,nereden çalışayım ? Soru bankasıda önermeniz benim için çok iyi olur.

• Evet duydumda kanka hic sb falan cozmicezmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu anlatımı meb kitabından soru bankası olarak palme biyotik zor istiyorsan aydın çöz yeter zaten

• palme konu anlatımı al hocam ordan ilerle yanına güzel sb en son 1 ay kala meb kitabından tekrarını edersin

• Palme k.a. + meb kitabı
    Aydın ayt biyoloji soru bankasını tavsiye ederim video çözümleri müthüş
  • Çok tesekkur ediyorum

• limit el kitabı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biyoloji portalının notları da iyi bence bakılır
  • geçen sene çap fasikülünden sadece sistemleri ve genden proteine(yarısını) okuyup 9D 3Y yaptım çözdüğüm soru sayısı da konu sonrası 2-3 testtir, demem o ki sürekli oku tekrar yap

• Biyolojiportali+meb kitabi biyo tyt ayt fulletir
  • Son 1 ay birkaç konuya çalışıp hiç soru çözmeden 8 net yapmıştım. Ama mantığını çok iyi anlayarak... Selin Hoca en iyisidir. Bence olay konuyu iyi bilmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F340A741E -- 2 Ocak 2021; 12:51:4 >
  • Oncelikle yorum yapan herkese tesekkurler.Bu arada sizin dediginiz websiteye baktim guzele benziyor.Notlar,konu anlatimi falan var.Peki bu siteden nasil calismaliyim.Konuya baslarken pdf falanmi cikarayim?

• Ayt pdfi cikar hocam bol 21 gune sistemleri agirliklarina gore bitir ustune kaynagindan coz 21 gunun sonunda tamamiyla bir tekrar onemli ezber mantik yerlerini guzelce not cikar hiz ve renk sistemler fasikulunu de coz yapamadigin sorulari mutlaka soru cozumunden bak Behlul Ondes'in muhtesem cozumuyle isi bitir + 7 gunluk bu tekrarinda pdften okudugun sistemi meb kitabiyla da oku eszamanli olarak okuyacagin icin eksiklikleri ve fazlaliklari daha iyi gorursun hicbir sikintin kalmaz zaten apotemi sistemleri de geri donusume atabilirsin Koca bir BALONN ama
    Hiz ve renk resmen uzak diyarlardaki bir adada gomulu hazine
  • + olsun bu da anlamayan kalmasini da 2-3 sefer izle sonra ebaya cikip sistem
    Bile anlatirsin hocam kolay gelsin
  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt

Cok tesekkurler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.