Kankalar ben şimdi sayısalcıyım fizik kimya biyoloji (ayt kısmı) olduğu gibi duruyor tamamen 0. Çalışmaya da yeni başladım (çok büyük bir hataydı) şuan tyt çalışıyorum. Aralık sonuna doğru TYT tamamen bitmiş olacaktır eminim. Matematik kısmım gerçekten iyi ayt kısmında +30 tyt kısmında ise +34 yapıyorum şuan. Geometrim de kötü olduğu için neredeyse sorularımın hepsi oradan kaçıyor ama konu bu değil şimdi. Gelelim asıl olaya konularımı max nisan başında bitirmek istiyorum (AYT) fakat bu FKB için pek olası gibi değil görünüyor ya da ben çok ümitsizim. Yine de şubat ayına kadar deneyeceğim sayısalı bir ümit bitecek gibi olursa sayısaldan devam edeceğim. Diğer türlü EA geçmeyi düşünüyorum Edebiyattan 16 17 Tarihten ise 5 net benim için yeterli Coğrafya kısmına çalışmayacağım zaten 6 sorudan 2 3 tanesi bilgi gerektiriyor. Sizce Edebiyattan 16, Tarihten 5 net yapabilecek şekilde kaç ayda bitirebilirim EA AYT'sini? Eğer diyorsanız manyak mısın aw FKB rahatlıkla biter nisana kadar (Aralığın 10 11 i gibi say AYT çalışmaya başlayacağım) o zaman şu gariban arkadaşınıza azcık ümit aşılamış olursunuz bitmez diyorsanız da bari dediğim netleri yapabileceğim şekilde EA AYT si biter mi? Günlük 9 10 saatlik bir çalışma ile Haftada iki gün 6 7 saate düştüğü oluyor kendime biraz zaman ayırmak istediğim zamanlar. (Açık lisedeyim zaman konusunda sıkıntım yok günlük şu kadar çalışma ile FKB konuları veya EA konuları biter falan diye tahminlerde de bulunabilirsiniz) bu konunun dışında farklı tecrübeli abilerimden yks hakkında tavsiye alabilirim. Not:Çalışma birader ne kasıyorsun sanki üniversiteden sonra iş bulamayacaksın işsiz kalacaksın diyen troller yazmazsa sevinirim teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98E7724BA -- 14 Kasım 2021; 22:8:42 > |
Bildirim