Bildirim
ayt fen için soru bankalsı önerileri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Palme uygundur hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Palmenin fizik kitabı matematikten sonra en kötü kitabıdır
Yazık vereceğin paraya hocam lütfen alma. Forumda derece yapanların konuları var Bi inclee istersen. TheKillingRoad Jhaerys Veddd vs
soruları orta üstü değil mi hocam daha çok elimin alışacağı kaynaklar alsam daha yararlı olur diye düşünüyorum -
sağolun hocam siz ne önerirsiniz peki nihat bilgin apotemi iyi diye biliyorum da o seviyede değilim şuanlık biraz hız kazansam sorulara aşina olsam iyi olur diye düşünüyorum -
Biyoloji için palme bence ben ilk onu çözmüştüm , kimya için ilk çözdüğüm kaynak paraftı , fizik için de parafı çözdüm ilk kaynak olarak . Bunlar çözülebilir bence ilk kaynak olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29A2A4441 -- 4 Ağustos 2020; 15:17:22 >
Hocam Google a 1-ertansinansahin fizik kaynak inceleme
2-ertansinansahin matematik kaynak inceleme
3-seninbiyolojin kaynak inceleme yazarak geniş çaplı kaynak incelemelerine ulaşabilirsin.
Kimya için de başlangıç için paraf çok fazla. Genelde Palme önerilir ben aydın çözdüm geçen sene güzeldi. Kimya için de derece yapanların konularına bak istersen.
345 fizik -
AYT Fen hakkında çok fazla araştırmam ve konu açmışlığım var.
Ayt Fen konusunda çok iddialıyımdır.
AYT Fizik : 345 Yayınları
AYT KİMYA : Aydın Yayınları
AYT Biyoloji : Biyotik Yayınları veya Palme A ve B kitapları.
Fizik için piyasada 345 dışında sınava uygun bir kaynak yok. Kimya için 2. bir kaynak 345 alınabilir ancak Aydın Yayınlarını hakkıyla bitirmiş birisi Kimyadan soru kaçırmaz.
2019 YKS
TYT Kimya 1.5
AYT Kimya 1.5
2020 YKS
TYT Kimya 7
AYT Kimya 11.5
Sadece Aydın yayınları ile 3 ay içerisinde 0'dan bu seviyeye geldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakuzy -- 4 Ağustos 2020; 14:59:35 > -
çok sağolun direkt 345 fiziğe başlasam ağır gelir mi sizce veya diğer önerdiğiniz kaynaklara -
345'in ilk testleri çok temel oluyor ve zaten yan tarafta gerekli bilgileri veriyor. Çap fasikülleri ile de birlikte gidebilirsiniz. Konu anlatımı olarak da fiziklebarış ya da altuğ hocayı izleyebilirsiniz. -
AYT AYDIN+PALME FULL AMA AYDIN KİMYA DENEMELERİ ÇÖECEKSİN.KİTABI ÇÖZMESENDE DENEMELER ÇOK ÖNEMLİ.
BİYOLOJİ SADECE PALME ÇÖZDÜM.11-2 KESİNLİKLE ÇÖZ
FİZİKTE ALTERNATİF ÇOK
345 YAYINDENİZİ NİHAT BİLGİN APOTEMİ(FORUM ÇOK YAZDI BUNU ÇÖZMEDİM) SEÇ 2 SİNİ SONRA FULL DENEME AT
KONUYU ÇALIŞ SONRA HERKES BU KİTAPLARDAN BAŞLIYOR -
çok teşekkürler 345 alabilirim o zaman sağolun -
çok sağolun biyolojide full çekmek için ne yapılmalı peki 2 yanlışınız dikkatsizlikten mi oldu yoksa başka tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı palmeye ek olarak yanlışımızın çıkmaması için -
KESİNLİKLE DİKKATSİZLİK BENCE PALMEYİ ÇÖZ YANINA AYDIN YA DA PARAF KARDEŞ -
BİYOLOJİDE BAYA BRANŞ DENEMESİ ÇÖZ KONU TEKRAR ETMEK YERİNE DENEME DAHA FAYDALI.EN BÜYÜK PİŞMANLIKLARIMDAN BİRİ SADECE 1 AYT BRANŞ BİYOLOJİ DENEMESİ ÇÖZMEK
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X