Şimdi Ara

AYT FEN YETİŞİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aralık 1 den nisan sonuna kadar 2 şer tane fkb sb bitirilebilir mi? ilk çözülecek olanlar konu dinleyerek gidilecek ikinici çözülecekler direk çözüecek.

çözülecek olan kitaplar
    fizik: palme-nihat
    kimya: palme-aydın
    biyoloji: palme-limit

ilkler kesinlikle palme olacak ikincilere önerilere açığım

• Biyoloji 2.parafta güzel
    Fizik ilkini yayın denizi yap bence ya da 3.yü yayın denizi yap çözmediğine pişman olursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Biyoloji 2.parafta güzel
    Fizik ilkini yayın denizi yap bence ya da 3.yü yayın denizi yap çözmediğine pişman olursun
    tamamdır bakıcam
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • upp ulan
  • Kimyanın aydını aşırı kasıntı gerek yok biodan sadece palme çöz sindirerek meb kitabı oku deneme çöz yeter 2.e gerek yok fiziği kas sapması yüksek çözebilirsen onu 3 le diğerleri kolay zaten 1 tane sb bile işini görrür

• thejaqen T kullanıcısına yanıt
    Ayt fen rahat yetisir de hem bunları cozerken hem de ayt mat ı da ilerletmek lazım

• adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    hocam ayt matta ilk parabol eşitsizlik falan dışında bence 0 sıkıntı anlaşılır konular yani
  • İki kitap çözmene gerek yok bence fiziğin bazı konularında eksiğin varsa karaağaç fasiküllerini öneririm onun dışında yayın denizi ayt fena değil, bu iki şey yeterli. Biyoloji ve kimyada bir kitap yeterli. Hatta kimya için açıkcası bir kitap fazla bile çünkü kimya kitaplarını açıp baktığında çoğu sorunun birbirinin aynısı olduğunu görürsün.Palmenin organik kimya konu anlatım kitabını çözmüştüm o da güzeldi, başka bir yerden çözmeye gerek kalmamıştı.
    Tavsiyem konu ağırlıklı gidip bir kitaptan çözmen yönünde. Ayrıca meb kitapları da çok iyiydi geçen sene, yine iyidir.

• Blackk99 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ne onerirsiniz peki palmeden sonra 2. Kitap olarak

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Hocam yayın denizini tyt fizik ve kimya içinde önerirmisin ? 11.sınıfım ve neredeyse tyt yayın denizi kimyayı bitirdim ve tyt yayın denizi fiziktede yeni ilerlemeye başladım kafamda kitapla alakalı soru işaretleri var .

• Agopunkazı kullanıcısına yanıt
    Kimyası normal her kitapta olabilecek sorular var ama fiziği zor ve çok güzel

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Kimyayı çözmesemde olurmuydu

• Yetisir hocam yetisir. Ben ayt icin her dersten 4 soru bankasi bitirecegim sen mi yetistiremeyeceksin.
    Ayrica tyt icin de fkb'den 2 sb bitirecegim. Senin is kolay yani.

• Fizikte nihat bilgin endemik nitelik kimya için sorduysan onda da palme çözmek yeterli deneme atarsın tekrar edersın biter fen için meb kitaplarını oku bi de mutlaka

• Blackk99 B kullanıcısına yanıt
    Kimya icin sordum hocam 2. Kaynak olarak ne onerirsiniz

• Fizikten palmeyi boş ver bence yd 345 çözebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.