Ayt fene martta başlamak
-
-
Up -
Erken olur Haziran-Temmuz gibi başla -
2022 tayfaya merhaba de
-
temelin varsa yetişir sen burdakilere bakma ben geçen sene nisan-haziran arası çalışarak (temelsiz) 20 net yaptım
-
yetişir mi yetişmez mi bilmiyorum ama geç
-
deneme çözmek için daha doğrusu bolca deneme çözmeye az vaktin kalır bence daha erken basla işini garantiye al
-
3 aya bitirsen 20 günün kalıyor garanti biter
-
he bir de bitmez diyenler gününün %80 ini çöpe kullandıkları için onlar için imkansız ama 8 10 saatlik bir çalışma ile rahatlıkla bitirirsin
-
Sıfır olsam eyvallah diyeceğim hocam ama sıfır da değilim ayt konusunda. Sadece tyt durumum kötü -
sıkıntı yok kardeşim devam
-
quote:
Orijinalden alıntı: frenilum16he bir de bitmez diyenler gününün %80 ini çöpe kullandıkları için onlar için imkansız ama 8 10 saatlik bir çalışma ile rahatlıkla bitirirsin
Çok doğru, şu yetişme geç kalma konularında herkes çok abartıyor, arkadaşın dediği gibi günde 8-10 saat çalışmayla içinden geçer daha ne olsun?
-
Her gün 8-10 saat çalışmak çok mu kolay ki hocam -
Oku bakalım kolay kelimesi geçmiş mi
-
dalga geçenlere bakma 3 ay var lan önünde
forumda yine atıyor millet
marttan önce başlayabilme imkanın varsa fayda var tabi ama öyle 2022 heheeğheğ leri takma
-
quote:
Orijinalden alıntı: mxpayne
Her gün 8-10 saat çalışmak çok mu kolay ki hocamYazının neresinde kolay kelimesi geçiyor?
-
kolay kelimesini kullandığını söylemiş miyim benim cümleme bak bi bakalım,sadece her gün 8-10 saat sürekli çalışmanın kolay olmadığını belirttim. -
hedef koç tıp mı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Erken olur Haziran-Temmuz gibi başla
|
F frenilum16 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Çok doğru, şu yetişme geç kalma konularında herkes çok abartıyor, arkadaşın dediği gibi günde 8-10 saat çalışmayla içinden geçer daha ne olsun? |
Benzer içerikler
- 23 yaşında üniversiteye başlamak
- bilgi sarmal mı 345 mi
- üniversite okumamak
- eskişehir"deki en iyi dershaneler
- okuması en zor bölümler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X