konular rahat yetişir ama her dersten 3 tane filan soru bankası çözemezsin 2 şer tane max çözersin |
Ayt fene martta başlamak (2. sayfa)
-
-
Biyoloji 0 soru bankası ve bir sürü eksik konu ile son 2 ay bakarak 8 net yaptım. Bence fen tamamen konuyu iyi bilmekle alakalı. Çoğu fen hocasından da bunu duyuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mxpayne
kolay kelimesini kullandığını söylemiş miyim benim cümleme bak bi bakalım,sadece her gün 8-10 saat sürekli çalışmanın kolay olmadığını belirttim.Ben anlıyorum seni canım sen takma onları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
böyle zaten fen için sağlam bilip bol deneme atsan yeter önemli olan yks de türkçe mat geo gerisi safi rüzgar hallolur yaniquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F340A741EBiyoloji 0 soru bankası ve bir sürü eksik konu ile son 2 ay bakarak 8 net yaptım. Bence fen tamamen konuyu iyi bilmekle alakalı. Çoğu fen hocasından da bunu duyuyorum.
-
Normal tempolu bir çalışmada ayt fen konuları 5 ay gibi bir sürede bitiyor. Temelin varsa ve biraz hızlı gidersen biter üç ayda
-
martin basinda basla. 3 ay+ lazim sana. tecrube ettim yani o yuzden soyluyorum. Son aylara dogru performansinda dusus olacagini da hesaba katarsak 2.5 ay seni kurtarmaz bence. zaten tyt fende sikintin varsa aytde zorlanabilirsin ozellikle dinamigi iyi bilmeden mekanik 2 konulari senin icin zor olur.
// ing klavye kulllaniyorum k.b
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleader -- 24 Ocak 2021; 13:26:51 > -
Ben nisanda başlamıştım bakma geç falan diyenlere fen kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X