Şimdi Ara

AYT FİZİK 0.25'TEN 14 NETE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak eden veya nasıl çalışmasi gereken arkadaşlar için tavsiye verebilirim arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yaz hocam mezuna kaldım zaten merak ettim. ertan hocadan ilerlemeyi düşünüyorum. fiziği seviyorum yani ilgi çekici geliyor ama bir gün bile açıp çalışmadım
  • Hangi kaynakları çözdün hocam
  • 10 dan aşağı düşmüyor dum 6 geldi 12 yim hocam sınavda bir sıkıntı yaşadım fen komple boka sardı tavsiye verebilirsen iyi olur

• 9,25ten 9 nete.
    Nasıl ÇALIŞMAMANIZ gerektiğini de ben söylerim :)

• Bekliyoruz hocam

• İlk senemde 3dogru 11 yanlış yaptım ikinci senemde 9 doğru 5 yanlış ve bu sene de 14 doğru yaptım ilk senemde nerdeyse hiçbir şey yapmadım diyebilirim ikinci senemde ise son 2 ay esş paketlerini aldım bu sene ise yine esş paketlerini ve foylerini kullandım MEB kitaplarını taradım ve kavramlara çok odaklandım fazla soru çözdüm diyemem ama denemelere çok ağırlık verdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pandie kullanıcısına yanıt
    Hocam inandırıcı gelmeyecek ama esş foyleri sadece bazı zamanlar da diğer kaynaklardan hocalarimin gösterdiği veya bana yolladığı güzel soruları çözdüm ancak çok deneme çözdüm

• Esş kesinlikle gerek yok uzun ve yorucu son zamanlarda dinlediğim altuğ güneş daha faydalı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.