Şimdi Ara

AYT FİZİK İÇİN ERTAN SİNAN ŞAHİN ÇOK UZUN SÜRER Mİ GENÇLER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU SAATTEN SONRA NE DERSİNİZ. YOKSA YOUTUBEDAN HALLETMEK DAHA MI MANTIKLI VE ÇABUK ?

ayrıyeten sınav belirli bir zorluk düzeyinde çıktığı için esş abartı gelebilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 9 Şubat 2021; 0:31:2 >

• O kadar fazla değil videolar. Bir derste ortalama 8-9 Video var ve ortama 15 dk diyebiliriz (ayt için söylüyorum) Bazı konularda 15 Video ya çıktığı oluyordu. Diğer derslerden pek yükünüz yoksa olabilir bence. Şunu de söyleyeyim, youtubedaki videoları hafife almayın gerçekten çok kaliteli videolar. Ben geçen sene onlarla 13-1 yaptım.
  • laplasyen kullanıcısına yanıt
    Youtubeda hangi hocayı önerirsiniz özellikle
    Kaç binden mezunsunuz hocam
  • kebbab kullanıcısına yanıt
    Hocam ben geçen sene esş'nin youtube videoları ve umut öncülden başka bir şey izlememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laplasyen

O kadar fazla değil videolar. Bir derste ortalama 8-9 Video var ve ortama 15 dk diyebiliriz (ayt için söylüyorum) Bazı konularda 15 Video ya çıktığı oluyordu. Diğer derslerden pek yükünüz yoksa olabilir bence. Şunu de söyleyeyim, youtubedaki videoları hafife almayın gerçekten çok kaliteli videolar. Ben geçen sene onlarla 13-1 yaptım.

youtubedan gitmek daha mı mantıklı hocam ozaman ?

• cyclincer kullanıcısına yanıt
    73bin hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Nerde eksiğiniz vardı fizik iyimişti baya
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz,diğer derslerden pek yükünüz yoksa alınabilir. Ekstra olarak ekleyeyim, çok kaliteli sorular var kitapta, az ama güzel sorular.

Ama dediğim gibi, alsanız geliştirir ama almazsanız yapılmayacak diye kesinlikle bir şey yok. Benim alma sebebim dershane özel ders vs. almamam. Madem gitmiyorum en azından esş alayım dedim.
  • cyclincer kullanıcısına yanıt
    Tyt türkçe 20d 12y 8b geldi. diğer netleri açıklamaya gerek yok sanırım :)
    Hocam zaten bu sene türkçeyi yüksek yapanların çoğunun ben şansa yaptığını düşünüyorum kimse %100 emin işaretleyip yapmamıştır türkçeyi emin olun
  • Esş'nin geçen sene bu zamanlar 4 kitabını almıştım. Sıkı çalışmama rağmen yetişmemişti. Eğer sadece ayt için almayı düşünüyorsanız yetiştirebilirsiniz. Esş'nin soru kalıbı olarak kitapta çok soru yok ama az ve güzel sorular var.

• Vip fizik ve Altuğ güneş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temelin varsa vip fiziğin çek apından bile biter her konudan 50 küsür soru var içinde. Ardindan kanaldaki yayin denizi cozumlerini kullanirsan soru cozum soru tipi hakkinda sorun yasamazsin. Kendin de farkli bir kitap cozunce bu is biter bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.