Şimdi Ara

Bu Ayt Fen geç başlansa yetişiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısalcı gördüğüm öğrenciler var, birçoğu hala ayt fene başlamamış bile (dershanenin işleyişinden ötürü). Ocak-şhbat gibi başlıyorlar herhalde. Gerçekten bu ayt fen o kadar uzun süre gerektirmiyor mu konu bitirmek için? Sadece merakımdan soruyorum sayısalcılara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet ayt fen konularını hakkıyla bitirmek uzun sürüyor. sağlam derece öğrencilerinin geneli erkenden bitiriyor zaten

• kimya biyo rahat biter

• meckmin kullanıcısına yanıt

Anladım hocam o zaman. Bizim sos-1 toplasan 2 ayda rahat bitiyo çok şükür

• temeli biraz sağlam olan birisi için kimya ve biyoloji ikisi birlikte 15-20 güne sağlam biter fizikte ise belirli konular hemen bitmez yani öğrendim dersin ama yorum soruları zorlar ama kalanı ( özellikle 12 konuları hızlıca bitirilebilir.)

• 3.kez sınava giricem 1 haftada hakkıyla tüm ayt fen bitiyor şuan,bir konunun iyice demlenmesi için aylar gerekebiliyor ilk seferde anladım diyorsun ama farklı bir soru görünce anlamadığını anlıyorsun vs vs. ocak şubatta başlayan bir sey yapamaz 12yse.Mezunsa da geç.organik bitki ilk öğrendiğimde 1 aydan fazlamı yemişti bitki özellikle 6 7 kere tekrar etmisimdir grcen sene

• Kişinin temeline bağlı bence hocam. 11. sınıfta konuları halledince 12. sınıf konularını halletmek için 2-3 ay kadar bir süre de yeterli olur diye düşünüyorum başka derslerin alacağı zamanı da dahil edince. Ama diğer dersleri de çalışırken ayt feni daha önce görmemiş birisi için ocak şubatta başlamak biraz zorlayıcı olabilir bence. Yapılabilir mi evet sıkı çalışılsa yapılır ama biraz yorucu olabilir sadece. Sıkça tekrar edilse ve mantığı anlaya anlaya gidilse yine mümkün ama özveri şart

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jwthh kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl gidiyor çalışmalarınız? Başınıza da birçok talihsizlik gelmişti umarım bu sene çalışmanızın karşılığını aldığınız ve sınavdan istediğiniz gibi bir sıralamayı yaptığınız bir sene olur

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

hocam çok çalışmıyorum denemelere gidiyorum kurumda netler iyi geliyor,gözümde problem olduğu için yazılara odaklanamiyorum adam akıllı bu da uzun çalışmaları imkansız kılıyor yazdan beri var bu problem gitmediğim doktor kalmadı hiçbiri çözüm sunmuş değil,önceliğim onu çözmek ama ne yapicam fikrim yok

• Netlerinizin iyi geliyor olmasına çok sevindim hocam. Çok geçmiş olsun eğer özel değilse neyiniz var gözünüzde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan_45 -- 14 Aralık 2024; 12:48:2 >
  • egehan_45 kullanıcısına yanıt

hocam yazılara odaklanmıyor sağ göz delayliymiş gibi takip etmiyor yazıyı bi metin okurken çok zorluk çekiyorum,matematik sorularında o kadar sorun yok ama fende veyahut Türkçede bi paragraf okurken deli ediyor çok da yoruluyor sag gözüm,5 doktora gittim 4ü özel, devlette randevu bulunmuyor.özellerin 2si bir sey demedi biri adam akıllı bakmadan ameliyat dedi diğeri gözlük verdi güncel numarama göre,sorunum arttıgı icin eski gözlüğe döndüm devlette de özele yönlendirdiler gitmedim yönlendirdiği yerden bir sey cıkmaz yine diye.ege veya dokuz eylulden randevu kovaliyorum da açılmıyor toplam 15k filan gitti de elde var sıfır

Anladım hocam. Uzun süre yakına fln bakıyorsanız gözünüzü dinlendirmeyi ihmal etmeyin belki yorgunluktan oluyordur. Tabii göründüğünüz doktorlar daha isabetli bir şeyler derler eminim ki. Umarım tez zamanda iyileşirsiniz hocam kolaylıklar dilerim tekrardan

Her gün gece 12'den sonra sistemi kontrol edin hocam Ege için.

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam deniyim

• Uzun sürecektir tabi ki. Fizik özellikle. Fen çalışma programı önce tyt sonra ayt şeklinde olmalı. Zamanınız yeterli değilse garanti konulara bakmalısınız.

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt

hocam allah razi olsun 3 aydir alamadigim randevuyu aldım

Sevindim hocam, geçmiş olsun:)

• Ayt fizik 2-3 ayda bitmez. Sadece fizik tek başına 2 ay sürer Onun yerine zor konulari eleyin.

• BANA CAZIP GELMEYEN COK FIKIR VAR HOCAM NE YANI YETISTIREMEZSIN DİYE BIR SEY YOK, FIZIK LAVUGU ICIN CAN SIKMAYA DEGMEZ KONUYU BITIRIN SB COZMEDEN DE HALLEDEBILIRSINIZ (SIZE TERS GELEBILIR AMA MUMKUN)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.